Начало / Почивки / Почивки - Пукет

Ново!!! В Краби и Пукет за Нова година 2019 - пакет с 3 включени екскурзии!

Номер на оферта

/

228346

Дати & цени

Цената включва

• Двупосочен самолетен билет София – Доха – Пукет–Доха – София
• Летищни такси (290 евро към юни 2018)
• Трансфер летище - хотел – летище
• 4 нощувки със закуска в Краби
• 4 нощувки със закуска в Пукет
• Трансфер Краби – Пукет
• Целодневна екскурзия с влючен обяд до 4 острова на Краби
• Целодневна екскурзия до островите Пи Пи
• Полудневна панорамна обиколка на Пукет
• Медицинска застраховка за целия престой
• Представител на туроператора по време на престоя в Тайланд

Цената не включва

• Виза за Тайланд – 35 евро (заплаща се задължително)
• Допълнителните екскурзии - заявяват се на място
• Новогодишна вечеря – 130 евро

Програма на пътуването

НОВО - В Краби и Пукет за Нова година 2019!!!

Комбинирана програма с 8 нощувки
Включени 3 екскурзии, хотели 4*
Цена 1985 EUR
28.12.2018 - 06.01.2019

Екскурзии, ВКЛЮЧЕНИ в пакета:
• Целодневна екскурзия с влючен обяд до 4 острова на Краби
• Целодневна екскурзия до островите Пи Пи
• Полудневна панорамна обиколка на Пукет

ХОТЕЛИ:
4* Deevana Plaza Krabi
4* Sea Sun Sand Resort Phuket

================================================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


================================================================================

КРАБИ е най-красивата провинция в южен Тайланд, където природата е създала приказни скални образувания, покрити с тропическа зеленина, чиито огромни форми се извисяват над топлите кристални води на Андаманско море и нежния, бял пясък. Още щом стъпите там, ще почувствате, че сте попаднали в Рая. За разлика от другите курорти, Краби е запазил природните си богатства почти непокътнати и дарява с гледки, които се запечатват в сърцата завинаги.

ПУКЕТ е може би най-популярния тайландски остров. Очакват ви великолепни пясъчни плажове, лазурно море, богат подводен свят, уникални ботанически паркове, диви тропически джунгли и като бонус към всичко това — екзотичен нощен живот: множество барове, ресторанти и клубове. Известният плаж Патонг предлага перфектни условия за почивка и множество опции за забавление, като гмуркане и подводно плуване. Обиколката с яхта или кану е идеален начин да се насладите на природните красоти. Струва си да посетите и град Пукет с неговия старинен китайско-португалски архитектурен стил.

====================================================================

ПРОГРАМА

ДЕН 1
София – Доха – Пукет

Сборен пункт на летище София. Излитане с полет на Катарски авиолинии в 22.45 часа. Кацане в Доха в 04.35 часа. Полет за Пукет в 07.00 часа.

ДЕН 2
ПукетКраби

Кацане в Пукет в 17.40 часа. Посрещане от фирмата партньор на туроператора. Трансфер до Краби и настаняване в хотела. Свободно време за почивка.

Нощувка.

ДЕН 3
Краби

Закуска. Целодневна екскурзия с лодка включена в цената до 4 от приказните острови на Краби. Вълнуващо островно препускане до тропическите горещи места в Андаманово море: Пещерата Phra Nang, Tup Isl., Chicken Isl. и Poda Isl. Плуването, гмуркането с шнорхел, слънчевите бани, изследването и фотографията са основните дейности, на които можете да се насладите. Очаквайте изобилие от слънце, богато разнообразие от корали и риби, кристално чисти води и бели пясъчни плажове, обсипани с кокосови палми.
Нощувка.

ДЕН 4
Краби

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за посрещане на Новата 2019 година сред екзотика и щура веселба!
Нощувка.

ДЕН 5
Краби

Закуска. Свободно време за плаж, почивка и развлечения.
Нощувка.

ДЕН 6
КрабиПукет

Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до Пукет. Настаняване в хотел. Свободно време за плаж, почивка и забавления.

Опция: Phuket Fantasea Show с вечеря (100 USD) Изключително приключение, което ще ви отведе в екзотичните тайландски митове, мистерии и магия. Отключете вашето въображение и се потопете във фантазията за Кралство Камала, изумени от чудесата, разкрити от това единствено по рода си преживяване! Цената включва вечеря и безалкохолни напитки.
Нощувка.

ДЕН 7
Пукет

Закуска. Свободно време за плаж, почивка и забавления. Днес ще се запознаем с включения в цената полудневен обиколен тур на Пукет - посещение на Khao Rang, малък хълм в близост до Пукет. Продължаваме към пещерата Promthep, в най- южната част на острова, откъдето се открива невероятна панорамна гледка. Възможност за обяд в местен ресторант по време на екскурзията.

Нощувка.

ДЕН 8
Пукет

Закуска. Целодневна екскурзия до островите Пи Пи включена в цената. Насладете се на кристалните сини води на тайландския залив, подслоняващ остров Фи Фи. Тук под жаркото слънце може да релаксирате, да поплувате или да се гмуркате, а защо не и да натрупате малко бронзов тен?! Островът всъщност се състои от две малки островчета — Пи Пи Дон със своите дълги пясъчни плажове и високият и каменист Пи Пи Ле. Екскурзията е перфектната възможност да се насладите на кристалните сини води и прекрасния пейзаж на залива „Maya Bay”, където е сниман филма „Плажът” с Леонардо Ди Каприо. Шнорхелинг, посещение на националния парк и обяд, включващ международна и азиатска кухня. Цената включва обяд на блок маса с безалкохолни напитки и екипировка за шнорхелинг.
Нощувка.

ДЕН 9
Пукет

Закуска. Свободно време за плаж, почивка и забавления.

Опция: Целодневна екскурзия до Phang Nga и Ao Luk. (120.00 USD). Отпътуване с лодка към красотите на двата залива Phang Nga и Ao Luk. Фантастични варовикови островчета и смарагдово зеленото море ви приканват да се насладите на невероятната красота. Ще посетим Khao Phingkan, известен още като острова на Джеймс Бонд, заради снимките на филма „Мъжът със златния пистолет”. Цената включва обяд на блок маса с безалкохолни напитки и екипировка.
Нощувка.

ДЕН 10
Пукет – Доха – София

Закуска. Трансфер до летище. Излитане от Пукет с невероятни спомени от Тайланд в 08.15 часа. Кацане на международното летище в Доха в 12.05 часа. Полет от Доха в 16.05 часа. Кацане в София в 20.25 часа.

================================================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


================================================================================

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Пукет |  Почивки - Тайланд |  Почивки - Пукет |  Нова година 2023 - Тайланд |  Нова година 2023 - Пукет

Избрани оферти