Начало / Почивки / Почивки - Олимпийска ривиера

Олимпийска ривиера - Ultra All Inclusive в CRONWELL PLATAMON RESORT 5*

Номер на оферта

/

188351

Дати & цени

Цената включва

7 нощувки на база Ultra All Inclusive в хотел CRONWELL PLATAMON RESORT 5* в Платамонас, Олимпийска ривиера, Гърция

лицензиран автобусен транспорт

пътни такси

представител на място

инфо пакет

мед. застраховка с покритие 5000 евро - ЗАД Армеец

Цената не включва

лични разходи

допълнителни екскурзии организирани на място

Отпътуване от Пловдив/Пазарджик - доплащане 25 лева

Програма на пътуването

ПОЧИВКА НА ОЛИМПИЙСКА РИВИЕРА - Платамонас

АВТОБУС: ОТПЪТУВАНЕ ВСЯКА СЪБОТА до 09.09.2017 г.

8 дни/7 нощувки

-------------------------------------------------

ХОТЕЛ: CRONWELL PLATAMON RESORT 5*

ХРАНЕНЕ: ULTRA ALL INCLUSIVE

Cronwell Platamon Resort е 5-звезден хотелски комплекс, предлагащ настаняване на база ол инклузив. Разположен е на частния си пясъчен плаж в областта Пиери?я. Комплексът включва СПА център, басейн с мокър бар и много спортни съоръжения. Гостите могат да се възползват от безплатните плажни шезлонги.

Местоположение:
Катерини, Гърция

Стаи:
Стаите на Cronwell Platamon Resort са елегантно обзаведени и имат френски прозорци, повечето с гледка към морето. Плоскоекранните телевизори са стандартно удобство в стаите.

Развлечения:
Възможностите за спортуване и развлечения в хотелски комплекс Cronwell Platamon включват игрища за тенис и баскетбол, както и екип от аниматори. Комплексът предлага още детска крепост, наречена Платамонски дворец, както и аквапарк с повече от 40 водни атракции. В целия хотел е осигурен безплатен Wi-Fi достъп до интернет.

Услуги:
СПА центърът е разположен на площ 1500 квадратни метра и предлага уникално уелнес преживяване. Отопляем басейн, частна хидромасажна вана, сауна и зала за масаж са само част от наличните удобства.

=========================================================

ДАТИ 2017 - ЦЕНИ на човек в двойна стая - Ранни записвания до 28.02.2017 г.:

ХРАНЕНЕ: ЗАКУСКА+ВЕЧЕРЯ

19.08.2017 г.: 1639.50 лв.
26.08.2017 г.: 1462 лв.
02.09.2017 г.: 1391.50 лв.
09.09.2017 г.: 1370 лв.

-------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=========================================================

1 ДЕН (събота):
Отпътуване от София в 06:00 ч. от стадион "Васил Левски". Пристигане на Олимпийска ривиера в ранния следобед. Настаняване в избрания от вас хотел. Нощувка.

2 ДЕН (неделя) - 7 ДЕН (петък):
Закуска. Обяд*. Вечеря*. Свободно време. Нощувка.
Възможност за допълнителна екскурзия.

8 ДЕН (събота):
Закуска. Отпътуване за България на обед** и пристигане в София вечерта.


=========================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отпътуването за България е на обяд и точния час се препотвърждава в деня преди отпътуване. Възможни са вариации в часовете на пътуване, за които туроператорът не носи отговорност.
Трансферът до и от Олимпийска ривиера се извършва на совалков принцип, т.е. автобусът минава през няколко хотела и на отиване и на връщане, следователно се налага изчакване от страна на туристите.
Деца до 12 години ползват седалка, но по закон превозвачът и туристическата агенция не са длъжни да подсигурят детско столче.
Големината на автобуса зависи от броя на туристите. Информация за вида, марката и номера на автобуса се дава в четвъртък след обяд или най-късно в петък преди обяд. Местата се научават в момента на тръгване на автобуса. Не винаги автобусите на отиване и на връщане са еднакви и за това местата са определени само на отиване. При връщането водачът на автобуса настанява туристите според маршрута на автобуса. Връщането става в приблизително определен час даден от водача на автобуса или от представителя на място. (В случай, че автобусът закъснее, молим за търпение и разбиране от страна на туристите).
Автобусът не спира на супермаркети!
Туристите, които тръгват от София се взимат и оставят само на стадион "Васил Левски", междинни спирки в София НЕ СЕ ПРАВЯТ.
Настаняването в хотелите става след 14.00 ч. Освобождаването на стаите става до 12.00 ч. най-късно.
При настаняване в хотела или при отпътуване към България понякога се налага автобусът да спре на известно разстояние от хотела, поради тесните улици и тяхната трудна достъпност през оживения летен сезон. Това може да наложи туристите да пренесат багажа си самостоятелно до/от хотела.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Олимпийска ривиера |  Почивки - Гърция |  Почивки - Олимпийска ривиера |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Олимпийска ривиера

Избрани оферти