Начало / Почивки / Почивки - Санторини

Остров Санторини и Атина автобус от Пловдив и София, 28.04.

Номер на оферта

/

186485

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:
· Транспорт с луксозен автобус
· 4 нощувки със закуски ( 3 НОЩУВКИ НА САНТОРИНИ И 1 В АТИНА в хотел Oscar 3 *** http://oscar.gr/en/ )
· Водач - придружител
· Фериботни билети и пристанищни такси
· Екскурзоводско обслужване
· Медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 65 години

Цената не включва

Цената не включва:
· Такси за вход в музеи, билети за градски транспорт и пр.
· Допълнителни екскурзии описани в програмата
· Панорамна обиколка в Атина с лицензиран местен екскурзовод на български език 10 евро
· Гръцка Вечер с традиционни танци с програма и жива музика 25 евро на остров Санторини – богато меню и неограничено количество на местно вино
· Доплащане за единична стая 100 лева
· Медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица от 65 до 79 години – 10 лева

Програма на пътуването

Цена на човек в двойна стая:
28.04.2017 от 469 лв.
02.05.2017 от 469 лв.
02.10.2017 от 469 лв.
06.10.2017 от 469 лв.
Трепи възрастен в стая - 449 лв.
Дете до 12 г., настанено с 2-ма възрастни - 409 лв.
3 НОЩУВКИ НА САНТОРИНИ хотел Levante Beach www.levante.gr/
1 НОЩУВКА В АТИНА в хотел Oscar 3 *** http://oscar.gr/en/

Програма:

Първи ден: Пловдив 22.00, София 24.00 от ст.”Васил Левски „
Отпътуване от Пловдив. Преминаване на гръцко - българската граница. Нощен преход.
Първи ден: Пристигане в Атина. Настаняване в хотела. В 14.00 Панорамна обиколка на Атина с лицензиран местен екскурзовод на български език: Арката на Адриан - триумфална aрка, построена през 131 г. пр. Хр. и наречена на римския император Адриан; Храмът на Зевс, който с размерите си е превъзхождал Партенона на Акропола; старият Олимпийски стадион, изграден през 1895 г. на същото място, където се е намирал античният стадион от 4 век пр. Хр. и е използван за първите съвременни Олимпийски игри; Парламентът - някогашният дворец на първия гръцки крал Ото; площад “Синтагма”. Разглеждане на Акропола. Свободно време в Атина с възможност за посещение на новия Музей на Акропола, събрал всички артефакти, открити на хълма и около него от бронзовата епоха до римския и византийския период; Националния археологически музей, разполагащ с една от най- богатите колекции от произведения на древните изкуства, Византийския музей, който представя богата колекция от византийско изкуство и архитектура или музея “Бенаки” - частен музей с прекрасна колекция, представяща хилядолетната гръцка история. Нощувка.

Трети ден: Закуска. Отпътуване с ферибот за остров Санторини в 07.25 ч. Пристигане на пристанището в Тира около 15.00 ч. Трансфер и настаняване в хотел. Свободен ден за плаж и запознаване с курорта Камари. Вечерта по желание организирана разходка до град Имеровигли, най-високата точка на калдерата, за едно незабравимо изживяване, където ще имате възможност да се насладите на спиращият дъха залез. Тръгва се в 17:30 часа, продължителност около 3 часа. Връщане в Камари. По желание посещение на гръцка традиционна таверна с жива музика, програма и танци. Нощувка.

Четвърти ден: Закуска. Свободен ден за плаж или еднодневен обиколен тур на острова. При тази екскурзия ще посетите столицата Тира и градовете Ия, Фиростефани, Акротири и Пиргос, както и една забележителностите на острова – Червения Плаж. Наблюдаване залеза на слънцето в град Ия – една от най-големите атракции на острова. Изкачване на острова с магаре, една незабравима атракцията. Връщане в хотела. Продължителност 8 часа. Нощувка.

Пети ден :
Закуска. Свободен ден за плаж или по желание *екскурзия с корабче до застиналия Вулкан Неа Камени и горещите извори. За екскурзията е препоръчително да се носят удобни обувки, слънчеви очила и шапка. /продължителност 4 ч./. Връщане в хотела. Свободно време. Следобед по желание посещение на Музей на Виното и нощна Фира. Продължителност 5 часа. Връщане в Камари. Свободно време. Нощувка.

Шести ден: Закуска. Свободно време за плаж и разходка. Отпътуване за Атина с ферибот в 15.30 ч. Пристигане на пристанище Пирея в 23.25 ч. Нощен преход до България. Пристигане в София, Пловдив.

Допълнителна информация

Трепи възрастен в стая - 449 лв.
Дете до 12 г., настанено с 2-ма възрастни - 409 лв.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Санторини |  Почивки - Гърция |  Почивки - Санторини |  Майски празници - Гърция |  Майски празници - Санторини

Избрани оферти