Начало / Почивки / Почивки - Хошимин (Сайгон)

ПЕРЛАТА НА ЮЖЕН ВИЕТНАМ!

Номер на оферта

/

199735

Дати & цени

Програма на пътуването

Според Антони Бурдейн отиването във Виетнам е променило живота му и сравнява престоя си във Виетнам ,като почивка на друга планета, която той не е искал да напусне. Ето и ние ви даваме възможност да посетите тази екзотична и дружелюбна „планета“ и да се насладите на неподражаемата им кухня и удивителна природа .

Дати: 22.01.2018- 05.02.2018

12 нощувки / 15 дни

2 нощувки в Хо Ши Мин / Сайгон / и 10 нощувки в Phu Quoc, Виетнам


Цена е на човек настанен в двойна стая – 1790,00 евро

1-ви ден - Излитане от летище София за Хо Ши Мин / Сайгон/ с полет на АК "Qatar Airways" в 19.45 ч и междинно кацане в Доха.

2-ри ден- Кацане на летище Сайгон в 13.25ч. Посрещане и трансфер до хотела. Настаняване . Свободно време и възможност да се запознаем с нощния живот в Хо Ши Мин / Точно тук веднага се потапяш в неподражаем коктейл от култури, истории, усещания и приключения в обезсмъртения град от множество романи и филми. Тук влиянието на европейската култура и на християнството се чувства относително най-силно и може би затова за човек от нашите географски ширини е най-лесно да се адаптира към виетнамската действителност / или на вечеря с корабче из делтата на река Меконг . Нощувка.

3- ти Ден- Закуска. Свободно време срещу допълнително заплащане за пътуване по делтата на река меконг с посещение плаващия пазар Чай Бе и местните занаятчии или възможност да се отиде до туристическия обект Тунелите в Кашу построени за партизаните да нанасят внезапни удари по американцинте по време на виетнамската война , строени са на няколко нива и имат болници , кухни, спални, заседателни зали и складове.

4- ти Ден- Закуска. Ранно напускане на хотела. Полет от летище Хо Ши Мин за остров Phu Quoc . Трансфер .Настаняване в хотела . Свободно време. Нощувка.

5- 14ми ден- Закуска . Свободно време за плаж или за екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувка.

15-ти ден – закуска . Напускане на хотела и полет за Хо Ши Мин. Полет за София в 19:10 и междинно кацане в Доха. Пристигане в София в 10:55.
Добре дошли!

Цената е на човек в двойна стая, в евро и включва:

Самолетен билет : София – Доха – Доха- Сайгон/ Хо Ши Мин/ – София;
Самолетен билет : Хо Ши Мин- Phu Quoc- Phu Quoc- Хо Ши Мин
Летищни такси
Трансфер : Летище—Хотел в Сайгон- Летище
Трансфер: Летище – хотел в Phu Quoc- Летище
2 нощувки със закуски в 4* централен хотел в Сайгон /Хо Ши Мин
10 нощувки със закуски в 4* в Phu Quoc- Sol Beach House Phu Quoc - https://www.melia.com/…/phu-quoc/sol-beach-house…/index.html
Застраховка медицински разноски за 10 000 евро.

Цената не включва:

Разходи от личен характер
Виетнамска виза- Цената на визата е 45 щатски долара за еднократно влизане във Виетнам и се издава в рамките на два работни дни.Моля да имате в предвид, че документи се приемат само в ден вторник и четвъртък от седмицата от 09:00 до 12:00 часа. - необходими документи за Виетнамска виза са 1 снимка паспортен формат, валиден паспорт с минимум 6 месеца от датата на връщане, резервация за самолетен билет и хотелско настаняване, и попълнен формуляр, който може да получите от нашия офис.
Цените се потвърждават при резервация!
Туристическата програма е организирана индивидуално и може да се промени датата на тръгване и продължителността на престоя според вашетите желания!
Офертата е по условия за Ранни Записвания, валидна до изчерпване на местата по промоцията!

Забележка!!!:

Всички туристически програми и цени , публикувани от фирмата в интернетното пространство са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 1 от ЗТ достоверна и окончателна цена се счита тази цена , която е предоставена в офиса на София Луксъри Травел ООД ,в деня на сключване на потребителски договор за конкретна резервация или организирано пътуване.

Тагове

Оферти - Виетнам |  Оферти - Хошимин (Сайгон) |  Почивки - Виетнам |  Почивки - Хошимин (Сайгон) |  Екзотична почивка 2024 - Виетнам |  Екзотична почивка 2024 - Хошимин (Сайгон)

Избрани оферти