Начало / Почивки / Почивки - Хошимин (Сайгон)

PHU QUOC - ПЕРЛАТА НА ЮЖЕН ВИЕТНАМ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2018!

Номер на оферта

/

200511

Дати & цени

Програма на пътуването

Промоция - РАННИ ЗАПИСВАНИЯ/ - до 31.07.2017

10 нощувки / 12 дни

Дати: 08.02.2018- 20.02.2018

Пакетна цена на човек настанен в двойна стая – 1750,00 евро

Според Антони Бурдейн отиването във Виетнам е променило живота му и сравнява престоя си във Виетнам ,като почивка на друга планета, която той не е искал да напусне. Ето и ние ви даваме възможност да посетите тази екзотична и дружелюбна „планета“ и да се насладите на неподражаемата им кухня и удивителна природа .
2 нощувки в Хо Ши Мин / Сайгон / и 8 нощувки в Phu Quoc, Виетнам
Програма:
ПРОГРАМА:
1-ви ден - Излитане от летище София за Хо Ши Мин / Сайгон/ с полет на АК "Qatar Airways" в 19.45 ч и междинно кацане в Доха.
2-ри ден- Кацане на летище Сайгон в 13.25ч. Посрещане и трансфер до хотела. Настаняване . Свободно време и възможност да се запознаем с нощния живот в Хо Ши Мин / Точно тук веднага се потапяш в неподражаем коктейл от култури, истории, усещания и приключения в обезсмъртения град от множество романи и филми. Тук влиянието на европейската култура и на християнството се чувства относително най-силно и може би затова за човек от нашите географски ширини е най-лесно да се адаптира към виетнамската действителност / или на вечеря с корабче из делтата на река Меконг . Нощувка.
3- ти Ден- Закуска. Свободно време срещу допълнително заплащане за пътуване по делтата на река меконг с посещение плаващия пазар Чай Бе и местните занаятчии или възможност да се отиде до туристическия обект Тунелите в Кашу построени за партизаните да нанасят внезапни удари по американцинте по време на виетнамската война , строени са на няколко нива и имат болници , кухни, спални, заседателни зали и складове.
4- ти Ден- Закуска. Ранно напускане на хотела. Полет от летище Хо Ши Мин за остров Phu Quoc . Трансфер .Настаняване в хотела . Свободно време. Нощувка
5- 10ми ден- Закуска . Свободно време за плаж или за екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувка.
11-ти ден – закуска . Напускане на хотела и полет за Хо Ши Мин.
12-ти ден Полет за София в 19:10 и междинно кацане в Доха. Пристигане в София в 11:55. Добре дошли!
*Пакетната цена не е обвързана с набиране на минимален брой участници.
*Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки.
* Цените са базирани на най-ниска тарифа за самолетни билети и хотела към момента на офертата и подлежат на препотвърждение в зависимост от наличността на свободни места в полетите и стаите в хотела.
Цената е на човек в двойна стая, в евро и включва:
*Самолетен билет : София – Доха – Доха- Сайгон/ Хо Ши Мин/ – София;
* Самолетен билет : Хо Ши Мин- Phu Quoc- Phu Quoc- Хо Ши Мин
*Летищни такси
* Трансфер : Летище—Хотел в Сайгон- Летище
* 2 нощувки със закуски в 4* централен хотел в Сайгон /Хо Ши Мин
* 10 нощувки със закуски в 4* в Phu Quoc/ Luxury Villa Garden View /- The Shells Resort & Spa Phu Quoc 5* http://www.shellsresort.com/
*Застраховка медицински разноски за 10 000 евро.
Цената не включва:
* Трансфер: Летище – хотел в Phu Quoc- Летище – той се предлага безплатно от хотела с предварително уведомяване на хотела / по разписание на безплатния Shutle Bus
*неупоменати в програмата услуги
* Допълнителни екскурзии
• Разходи от личен характер
*Виетнамска виза- 80 Щатски долара / издава се и се заплаща предварително/- Визата се заплаща кеш (в щатски долари). Визата се полага за 2 работни дни на консулски отдел на Виетнам. Визата важи за еднократно влизане във Виетнам и се издава в рамките на два работни дни.Моля да имате в предвид, че документи се приемат само в ден вторник и четвъртък от седмицата от 09:00 до 12:00 часа. - необходими документи за Виетнамска виза са 1 снимка паспортен формат, валиден паспорт с минимум 6 месеца от датата на връщане, резервация за самолетен билет и хотелско настаняване, и попълнен формуляр, който може да получите от нашия офис.
Необходими документи за виза:
1. Формуляр – молба за издаване на входно-изходна виза за Виетнам. Попълва се със син химикал на английски език.
2. Една снимка с размери 4 х 6 см (лицето на снимката трябва да бъде снимано фронтално, без тъмни очила, без шапка)
3. Оригинален паспорт с валидност минимум 6 месеца след планираната дата на пътуване.
4. Копие от личната карта.
5. Такса
*Застраховка „Отмяна на пътуване“/ по желание- може да се направи до 3 работни дни след направената резервация/ – между 1,5 % и 3% от цената на пътуването
Необходими документи за визи:
Цените се потвърждават при резервация!
Туристическата програма е организирана индивидуално и може да се промени датата на тръгване и продължителността на престоя според вашетите желания!
Офертата е по условия за Ранни Записвания, валидна до изчерпване на местата по промоцията!
Важно!
- При посещение на Виетнам, Камбоджа и Тайланд няма задължителни вакскини!
- За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 30 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
- Всички екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се заплащат в офиса на Sofia Luxury Travel
- Туристическа агенция Sofia Luxury Travel си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента.
- Пакетните цени са калкулирани на база най-ниските цени на самолетни билети. В случай, че не са налични места в необходимата класа за резервация на места по полетите, цената подлежи на препотвърждение или можете да изберете следваща дата на пътуване, за която има места. Цените са изготвени при следния валутен курс на БНБ: 1USD = 1,82 BGN. При увеличение на валутния курс на щатския долар към лева с повече от 2%, туроператорът си запазва правото да промени цената към датата на доплащане, който е 05.08.2017. Цената би могла да бъде прекалкулирана и при съществена промяна на летищните такси по международните полети.

Забележка!!!:
Всички туристически програми и цени , публикувани от фирмата в интернетното пространство са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 1 от ЗТ достоверна и окончателна цена се счита тази цена , която е предоставена в офиса на София Луксъри Травел ООД,в деня на сключване на потребителски договор за конкретна резервация или организирано пътуване !

Тагове

Оферти - Виетнам |  Оферти - Хошимин (Сайгон) |  Почивки - Виетнам |  Почивки - Хошимин (Сайгон) |  Екзотична почивка 2024 - Виетнам |  Екзотична почивка 2024 - Хошимин (Сайгон)

Избрани оферти