Начало / Почивки / Почивки - Дананг

ПОЧИВКА ВЪВ ВИЕТНАМ – ХОЙ АН С ПОСЕЩЕНИЕ НА ЗЛАТНИЯ МОСТ

Номер на оферта

/

231160

Дати & цени

Цената включва

Самолетни билети за международни полети София-Доха - Да Нанг - Доха - София на АК Катарски авиолинии с включени летищни такси.
9 нощувки със закуски и вечери
Трансфери летище Дананг – хотел – летище с рускоговорящи гидове
Писмо-приглашение за издаване на виза от Виетнамска страна
Целодневна екскурзия до B? N? Hills с лифт и с посещение на Златния мост с екскурзовод на руски/ангийски език.
Целодневна екскурзия до град Hue с включен обяд и вход в 2 обекта с екскурзовод на руски/ангийски език
Целодневна екскурзия до град Hoi An и хиндуисткия храмов комплекс My Son Sanctuary с включен обяд с екскурзовод на руски/ангийски език
Полудневна екскурзия в деня на заминаване в град Da Nang с включено посещение на Cham Museum с екскурзовод на руски/ангийски език
Водач при минимум 15 човека

Цената не включва

Виза за Виетнам за еднократно влизане – 25 долара
Напитки по време на хранения
По желание сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ - Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване, както и от съкращаване, удължаване или прекъсване на пътуването поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката; Моля консултирайте се с наш представител
По желание включване на покритие за „Допълнителни рискове“ към застраховка – Моля консултирайте се с наш представител
Разходи от личен характер - напитки, телефони и всичко друго, което не е обозначено в „цената включва”

Програма на пътуването

ПОЧИВКА ВЪВ ВИЕТНАМ – ХОЙ АН С ПОСЕЩЕНИЕ НА ЗЛАТНИЯ МОСТ
Маршрут:
София - Доха - Да Нанг - Хой Ан - Да Нанг - Доха - София

Период на пътуването:
27.03. - 07.04.2020г.

12 дни/ 9 нощувки/ 2 нощни полета
самолетна почивка с група и водач
ПЪРВИ ДЕН: 27.03.2020 София-Доха
Полет София - Доха на Air Qatar, излита в 22.40, каца в 04.30ч.
ВТОРИ ДЕН: 28.03.2020 Доха-Да Нанг
Полет Доха - Да Нанг на Air Qatar, излита в 07.15, каца в 18.15ч. Трансфер летище - хотел. Настаняване. Вечеря. Нощувка.
ТРЕТИ ДЕН: 29.03.2020
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Вечеря. Нощувка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН 30.03.2020
Закуска. Екскурзия до B? N? Hills с посещение на Златния мост с екскурзовод на руски език (около 60км). Екскурзията ще Ви отведе в планината Truong Son и местността B? N? Hills или Пътят към Рая. След пристигане ще имате възможност да направите снимки при Water Fountain, след което ще може да се повозите на лифта, който държи няколко рекорда на Guinness, сред които най-дълъг лифт (5801м) и най-голяма денивелация - изкачва се до 1368м надморска височина. Оттам ще може да се насладите на спиращи дъха гледки към Да Нанг и околните гори, воподади и Златния мост, поддържан от 2 огромни каменни ръце - най-новата архитектурна забележителност във Виетнам, отворена за посещения през юни 2018. След достигане на Bana Station ще посетите Le Jardin D"Amour - градини във френски стил със старинна винарна, пагодата Linh Ung и статуята на женската Buddha (27 метра висока). Недалеч се намира и френския комплекс Mercure Bana Hills, който се състои от стари френски вили, превърнати в хотел с ресторанти, различни сувенирни магазини, винарни и средновековни пивници.
Свободно време за кратка почивка или обяд.
Екскурзията ще продължи с посещение на увеселителния парк Fantasy Park, разположен на 21000 кв.м., където ще може да се насладите на разнообразни атракциони – парк на динозаврите и др. Идейният проект е базиран на новелите на Жул Верн - Капитан Немо – „Двадесет хиляди левги под водата“ и „Пътешествие до центъра на Земята”.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
ПЕТИ ДЕН: 31.03.2020
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Вечеря. Нощувка.
ШЕСТИ ДЕН: 01.04.2020
Закуска. Целодневна екскурзия до град Hoi An и хиндуисткия храмов комплекс My Son Sanctuary с включен обяд (около 50 км). Eскурзията ще започне с пристанищния град Hoi An, който е част от световното наследство на Юнеско. Градът очарова със спокойна атмосфера, традиционна архитектура и занаятчийски продукти. Векове наред е бил главен център за японските, португалските, холандските, арабските, китайските и френските търговци и моряци. Вървейки по тесните криволичещи улички (забранени за коли) в старата част, ще видите над 800 запазени исторически сгради, незасегнати от виетнамската война и ще усетите различни елементи от японско и китайско влияние. Тук ще се насладите на цветни фенери, цветни къщи, килими и керамични изделия, и ще намерите множество магазинчета. Ще посетите една от най-големите забележителности - Японския мост, построен през 1590г. - единственият известен покрит мост в световен мащаб с будистки храм, прикрепен към едната му страна. Също ще видите и Ong Pagoda от 17в., стара къща на 200-годишни Tan Ky house и др.
Обяд в местен ресторант.
Екскурзията ще продължи с посещение на My Son Sanctuary, включен в Списъка за световно културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Това е храмов комплекс, съществувал и строен и дострояван от 4 до 14 век от кралство Champa (индуизирана империя, владяла Централен Виетнам от 2 до 14 век). Въпреки, че не е с мащабите на Ангкор Ват, Ми Сон си заслужава да се види заради красивите сгради и скулптури, посветени на Шива, а и заради мистичната атмосфера, която се подсилва от мъгливите хълмове и гори, които заобикалят руините.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
СЕДМИ ДЕН: 02.04.2020
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Вечеря. Нощувка.
ОСМИ ДЕН: 03.04.2020
Закуска. Целодневна екскурзия до град Hue с включен обяд (около 115 км). Екскурзията ще започне с фото-пауза на красивия Lang Co Beach с бял пясък, където ще може да се насладите на невероятни гледки и да направите красиви снимки и ще продължи с посещение на кралската гробница на император Kh?i ??nh Tomb, построена според фън шуи. Екскурзията ще Ви върне в 9-ти век, когато градът е бил столица на Виетнам повече от 140 години по време на династията Nguyen. Ще видите Императорския дворец, Цитаделата на Хюе - ??i N?i Citadel, пагодата Thien Mu, която е построена на хълм с изглед към Perfume River. Накрая ще посетите и известния Dong Ba market, където ще може да купите местни сувенири. Връщане в хотела. Вечеря в хотела. Нощувка.
ДЕВЕТИ - ДЕСЕТИ ДЕН: 04.04. - 05.04.2020
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Вечеря. Нощувка.
ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН: 06.04.2020
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Обяд. Напускане на хотела. Трансфер до Да Нанг - 28км. Екскурзия в града с разглеждане на най-известните места. Градът е известен с мостовете и музеите си като Нo Chi Minh – реплика на президентската резиденция в Ханой, военния музей на Пета Дивизия с пленените през войните самолети и танкове, музея на династията Cham, която датира чак от 192 г. от н.е., с неговите почти 300 теракотени и каменни скулптури, изваяни между 7 и 15 век, музея Dong Dinh и др. Също така, впечатляващи са и мостовете: Dragon Bridge на реката Han River, който представлява Дракон, който издишва огън всяка събота и неделя вечер; Thuan Phuoc Bridge, водещ се за най-красивия мост на Виетнам, особено огрян от нощните си светлини; Tran Thi Ly Bridge – един от най-романтичните и поетични мостове. Крайната точка на екскурзията ще бъде в голям търговски център/МОЛ – Vincom, Da Nang Square, Parkson Da Nang, където ще може да се направи последен шопинг и да вечеряте. Трансфер до летище Да Нанг.
ДВАНАДЕСЕТИ ДЕН: 07.04.2020
Полет Да Нанг - Доха на Air Qatar, излита в 00.50, каца в 05.05ч. Полет Доха - София на Air Qatar, излита в 06.50, каца в 12.00ч.

Тагове

Оферти - Виетнам |  Оферти - Дананг |  Почивки - Виетнам |  Почивки - Дананг |  Пролет 2024 - Виетнам |  Пролет 2024 - Дананг

Избрани оферти