Начало / Почивки / Почивки - Корфу

ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ - о. КОРФУ, директен чартърен полет - MESSONGHI BEACH 3*

Номер на оферта

/

215738

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София - остров Корфу - София за директен чартърен полет с авиокомпания "Bulgaria Air" с включени летищни такси

Ръчен багаж до 5 кг и чекиран багаж до 20 кг

Трансфер летище - хотел - летище

7 нощувки на All Inclusive в хотел "Messonghi Beach" 3*, на остров Корфу (Хотелът разполага с 2 централни и няколко по-малки сгради. Настаняването е във всички сгради на хотелския комплекс.);

Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"

Водач от България.

Цената не включва

Екскурзия до столицата Керкира и двореца "Ахилион" с местен екскурзовод

Екскурзия до Палеокастрица и Сидари с Канала на любовта

Разходка с корабче до островите Паксос и Антипаксос

Разходка с корабче до Сивота и Синята лагуна (с включен обяд и напитка на кораба)

Входни такси за двореца "Ахилион" (5 EUR), Старата крепост (4 EUR), комбиниран билет за Aрхеологическия музей, Старата крепост и Mузея на азиатското изкуство (около 8 EUR)
Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава)

Ползване на чадър и шезлонг на плажа пред хотел "Messonghi Beach" *** (3 EUR на турист на ден);

Ползване на водните пързалки на хотел "Messonghi Beach" *** (6 EUR на турист за целия престой);

Ползване на Wi-Fi в хотел "Messonghi Beach" *** (5 EUR на турист за 3 дни);

Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание

Разходи от личен характер

Градски транспорт

Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!);

ДОПЛАЩАНЕ:

Екскурзия до столицата Керкира и двореца "Ахилион" с местен екскурзовод - при минимум 10 туристи - 50 лева

Екскурзия до Палеокастрица и Сидари с Канала на любовта - при минимум 10 туристи - 25 лева (от 1г. до 11г.) / 50 лева (от 12г.)

разходка с корабче до Сивота и Синята лагуна (с включен обяд и напитка на кораба) - при минимум 10 туристи - 30 лева (от 1г. до 11г.) / 60 лева (от 12г.)

разходка с корабче до островите Паксос и Антипаксос (около 9 ч.) - при минимум 10 туристи - 30 лева (от 1г. до 11г.) / 60 лева (от 12г.)

За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.

Програма на пътуването

Почивка в Гърция - остров Корфу с директен чартърен полет от София и обслужване на български език! Настаняване в хотел Messonghi Beach Hotel 3* на база All Inclusive.

Възползвайте се от отстъпките за ранни записвания до 24.01.2018

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ И ЦЕНА НА ТУРИСТ В ДВОЙНА СТАЯ:
26.05.2018 - стандартна стая garden view - 965 лева
26.05.2018 - стандартна стая sea view - 979 лева
02.06.2018 - стандартна стая garden view - 1095 лева
02.06.2018 - стандартна стая sea view - 1125 лева
09.06.2018 - стандартна стая sea view - 1105 лева
16.06.2018 - стандартна стая sea view - 1115 лева
25.08.2018 - стандартна стая sea view - 1375 лева
01.09.2018 - стандартна стая sea view - 1349 лева
08.09.2018 - стандартна стая sea view - 1229 лева
15.09.2018 - стандартна стая sea view - 1145 лева
22.09.2018 - стандартна стая garden view - 1029 лева
22.09.2018 - стандартна стая sea view - 1145 лева

* Фамилна стая - 2 възрастни и 2 деца до 11,99 г.

За повече информация за настаняване и цени, моля, обърнете се към нас.

Програма на пътуването:

1 ден

Събиране на летище София в 6:00 ч. за директен чартърен полет до остров Корфу в 8:00 ч. Кацане на летището на остров Корфу в 9:05 ч. Трансфер до хотела. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

2 ден

Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

3 ден

Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка полудневна екскурзия до столицата Керкира и двореца „Ахилион“ с местен екскурзовод: посещение на двореца „Ахилион” – лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на любимия ? герой Ахил. Пешеходна разходка в столицата Керкира с местен екскурзовод: площад „Еспланада” – сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките „Листон“ – едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица „Риволи”; Старата крепост, свързана с венецианската окупация; дворецът „Св. св. Георги и Михаил”, където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство; църквата „Св. Спиридон" – закрилник на града. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

4 ден

Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка полудневна екскурзия до Палеокастрица и Сидари с Канала на любовта. Палеокастрица е един от най-оживените и красиви курорти на острова, за който легендата разказва, че на негово място се намирал древният град Алкинос. На този бряг бродил Одисей, запленен от приказния остров. Посещение на манастира „Палеокастрица” - великолепен пример за гръцка религиозна архитектура. Според легендата Богородица спасила светата обител и местните жителите от нашествието на пирати, като вкаменила кораба им. Свободно време за плаж. Отпътуване за Сидари. Фотопауза при Канала на любовта. Свободно време в Сидари. Вечеря. Нощувка.

5 ден

Закуска. Свободно време за плаж. По желание и предварителна заявка целодневна екскурзия с корабче до Сивота и Синята лагуна (с включен обяд и напитка на кораба): Сивота - приятен курорт с красиви острови близост до него; Синята лагуна - известен залив с изумрудена вода, в която ще имате възможност за плуване. Вечеря. Нощувка.

6 ден

Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка целодневна екскурзия с корабче: остров Антипаксос с възможност за плуване в топлите и чисти води на Йонийско море; Сините пещери, известни с причудливите си форми, образувани през годините от морските води; остров Паксос с посещение на столицата Гайос и свободно време за разходка и обяд. Вечеря. Нощувка.

7 ден

Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

8 ден

Ранна закуска (или сух пакет). Трансфер до летището на остров Корфу. Директен чартърен полет до София в 9:55 ч. Кацане на летище София в 11:00 ч.

ДОПЛАЩАНЕ:

Екскурзия до столицата Керкира и двореца "Ахилион" с местен екскурзовод - при минимум 10 туристи - 50 лева

Екскурзия до Палеокастрица и Сидари с Канала на любовта - при минимум 10 туристи - 25 лева (от 1г. до 11г.) / 50 лева (от 12г.)

разходка с корабче до Сивота и Синята лагуна (с включен обяд и напитка на кораба) - при минимум 10 туристи - 30 лева (от 1г. до 11г.) / 60 лева (от 12г.)

разходка с корабче до островите Паксос и Антипаксос (около 9 ч.) - при минимум 10 туристи - 30 лева (от 1г. до 11г.) / 60 лева (от 12г.)

За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.

Деца до 1.99г. заплащат 50 лв., като не ползват седалка в самолета и в автобуса по време на трансферите. Децата не ползват допълнително легло - ползват бебешка кошарка или са настанени на леглото на родителите си!

Промени в маршрута и програмата по време на екскурзиите поради форс мажорни обстоятелства или метеорологични условия не дават право на възстановяване на сумите за екскурзията.

Резервации: депозит при резервация - 35% от стойността на ексурзията плюс стойността на допълнителното заявените услуги, доплащане - до 30 дни преди датата на отпътуване.

Анулации: от деня, следващ деня на записването до 31 ден преди датата на заминаване - 35% от основната цена на екскурзията; от 30 ден до деня на заминаване - 100% от общата цена на екскурзията.

За плащане на екскурзиите на място не се приемат кредитни карти.

При анулиране на екскурзия под 24 ч. или неявяване се предвижда 100 % парична глоба.

При посещение на църкви не се позволява влизане с голи рамене и колене.

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с достигане на минимален брой туристи и с предварителни резервации. В Гърция са валидни следните отстъпки от входните такси при посещение на музеи и археологически обекти: деца до 18 г. – безплатно (след показване на документ за самоличност); лица над 65 г. – 50 % намаление от стойността на входната такса (след показване на документ за самоличност); студенти, притежаващи международни студентски карти ISIC – безплатно (след показване на картата).

Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.


хотел "Messonghi beach"

Местоположение: "Мessonghi Beach" е великолепно място за почивка, разположен е на първа линия на източния бряг на остров Корфу, в непосредствена близост до китните селища Морайтика и Месонги. Хотелът е разположен в обширен терен с дворчета, които водят към плажa и плитките води на Йонийско море.

Хотелът: хотелския комплекс предлага голямо разнообразие от спортни съоръжения, дейности, магазини, ресторанти и развлекателни програми и с превъзходната си позиция, това ваканционно селище е наистина мечтана лятна дестинация, която предлага забавление за всички.

Стаите: разполагат с климатик, сателитна телевизия, мини бар, самостоятелен санитарен възел, сешоар, балкон (с маса и столчета).

Допълнителна информация

Възползвайте се от отстъпките за ранни записвания до 24.01.2018

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ И ЦЕНА НА ТУРИСТ В ДВОЙНА СТАЯ:
26.05.2018 - стандартна стая garden view - 965 лева
26.05.2018 - стандартна стая sea view - 979 лева
02.06.2018 - стандартна стая garden view - 1095 лева
02.06.2018 - стандартна стая sea view - 1125 лева
09.06.2018 - стандартна стая sea view - 1105 лева
16.06.2018 - стандартна стая sea view - 1115 лева
25.08.2018 - стандартна стая sea view - 1375 лева
01.09.2018 - стандартна стая sea view - 1349 лева
08.09.2018 - стандартна стая sea view - 1229 лева
15.09.2018 - стандартна стая sea view - 1145 лева
22.09.2018 - стандартна стая garden view - 1029 лева
22.09.2018 - стандартна стая sea view - 1145 лева

* Фамилна стая - 2 възрастни и 2 деца до 11,99 г.

За повече информация за настаняване и цени, моля, обърнете се към нас.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Корфу |  Почивки - Гърция |  Почивки - Корфу |  Ранни записвания 2024 - Гърция |  Ранни записвания 2024 - Корфу

Избрани оферти