Начало / Почивки / Почивки - Бенидорм

ПОЧИВКА В ИСПАНИЯ - КОСТА БЛАНКА, БЕНИДОРМ - ранни записвания до 28.02.!

Номер на оферта

/

189812

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет за директен полет София - Аликанте - София на авиокомпания "Bulgaria Air"

Летищни такси, чекиран багаж до 23 кг. и ръчен багаж до 10 кг.

Трансфер летище - хотел - летище

7 нощувки на база обогатен пълен пансион на блок маса /закуска, обяд и вечеря + 1/4 вино и вода за обяд и вечеря/ в хотел "Gran Bali" 4* (или подобен)

Панорамнa екскурзия до Аликанте с водач на български език

Асистанс на български език по време на целия престой

Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на застрахователна компания "Армеец" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR

Цената не включва

Разходи за градски транспорт и разходи от личен характер

Фламенко шоу

Полудневна екскурзия до Гуадалест

Полудневна екскурзия до Елче

Целодневна екскурзия с панорамна обиколка на Валенсия

Програма на пътуването

Почивка в Испания - Коста Бланка, Бенидорм - специална ваканционна програма

Възползвайте се от отстъпките за ранни записвания до 28.02.2017 г.

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ И ЦЕНИ ПО ПРОГРАМАТА:

25.04.2017 - 945 лева
23.05.2017 - 959 лева
30.05.2017 - 979 лева
06.06.2017 - 995 лева
13.06.2017 - 995 лева
20.06.2017 - 1009 лева
12.09.2017 - 1015 лева
19.09.2017 - 995 лева
26.09.2017 - 969 лева
03.10.2017 - 945 лева
10.10.2017 - 939 лева

Отстъпка за 3-ти възрастен на доп. легло в двойна стая - 58 лева

Отстъпка за 1-во дете (2-11 г.) - 117 лева

Отстъпка за 2-ро дете (2-11 г.) - 58 лева

Доплащане за единична стая - 250 лева


Програма на пътуването:

1 ден

Отпътуване от летище София в 21:10 ч. с директен полет на авиокомпания "Bulgria Air". Кацане на летището в Аликанте 23:20 ч. Трансфер до Бенидорм (разстоянието от Аликанте до Бенидорм е около 50 км (40 минути)). Вечеря (сух пакет). Нощувка.

2 ден

Закуска. Информационна среща. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3 ден

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание - целодневна екскурзия до Валенсия- третият по големина град в Испания. Програмата включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български език, панорамен тур на града. Пешеходна обиколка сред парламента, църквата Санта Каталина, катедралата на Валенсия. Свободно време в историческия квартал Барио дел Кармен - типични тесни улички за стар град, обсипани с магазини, ресторанти и кафенета. Със сигурност сте чували много за родния град на испанската паеля, но дали знаете и какво е „Фала“? „Las Fallas“ е ежегоден фестивал, в който участват ръчно направени стиропореникукли с човешки размери. В края на фестивала, всички тези цветни карикатури биват изгаряни, само тази, спечелила пъвренството в конкурса, бива спасена и изложена в музея на Фалите- също спирка във вашия тур. Първоначално ще свържете музея с „Мадам Тюсо“, но по-късно ще се убедите, че е много по-различен и много по-забавен, разхождайки се из между всички тези хумористични фигури. От Средновековието Валенсия е известна със своите керамични изделия – няма да пропуснете да посетите и Националния музей по керамика, където експонатите са впечатляващи и заслужават вниманието ви.

4 ден

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание - полудневна екскурзия до Елче. Програмата включва - транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български език, панорамен тур на Стария град, базиликата Санта Мария, Кулата Калхора, двореца Алтимира, Арабските бани. Елче е разположен на двата бряга на река Виналопо и е едно от най-старите населени места на Иберийския полуостров. Елче е обявен за най-добър европейски град за отглеждане на палми. Тук има ботаническа градина с всички видове палми, които растат на Земята, както и цитрусови дървета, кактуси и бамбук. Друга голяма забележителност на града е "Мистерията на Елче" (традиционен средновековен празник) - последната запазена до наши дни мистерия, която е защитена от ЮНЕСКО като културен шедьовър.

5 ден

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. По желание полудневна екскурзия до Гуадалест - планинско селце, основано от маврите, разположено на 600 м. надморска височина, сгушено на самотно, но много красиво място. Красиви замъци се издигат между гранитни скали, сливащи се в едно със заобикалящата ги природа. Преди да пристигнете в долината на Гуадалест, пътувайки по планински криволичещи пътища, ще минете през няколко други очарователни малки селца. Едно от тях е Ла Нуция, с великолепна гледка към Средиземно море, така и към заобикалящите го планини. Фотопауза в красивото малко селце Полоп и посещение на местен магазин с типични местни продукти като мед, плодове, местни вина.

6 ден

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание - фламенко шоу.

7 ден

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.

8 ден

Закуска. Обяд. Туристическа програма (включена в ценатa) в Аликанте. Града предлага разнообразие от културни забележителности, магазини и търговски центрове. След екскурзионната програма, ще разполагате и със свободно време, за да разгледате сами и със собствено темпо уютната столица на Коста Бланка. От гида ще получите карта на града, ще определите час и място, от което ще ви вземат обратно за трансфера до летището.

9 ден

Отпътуване за България в 00:50ч. с директен полет на авиокомпания "Bulgaria Air". Кацане на летище София в 04:45 ч.

ДОПЛАЩАНЕ:

Фламенко шоу при минимум 20 записани туристи - 78 лева (възрастен) /39 лева (дете 2-11 г.)

Полудневна екскурзия до Гуадалест при минимум 20 записани туристи - 69 лева (възрастен) / 35 лева (дете 2-11 г.)

Полудневна екскурзия до Елче при минимум 20 записани туристи - 84 лева (възрастен)/ 42 лева (дете 2-11 г.)

Целодневна екскурзия с панорамна обиколка на Валенсия при минимум 20 записани туристи - 104 лева (възрастен) / 52 лева (дете 2-11 г.)

За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.

BeFlex - 10% от основната цена на пътуването: възможност за смяна на датата на пътуване по същата програма или отмяна на пътуването без неустойка (сумата се възстановява под формата на ваучер за пътуване) до 35 дни от първоначално избраната дата. Заявява се САМО по време на резервация.

MultiFlex - 20% от основната цена на пътуването: възможност за смяна на програмата или отмяна на пътуването без неустойка (сумата се възстановява под формата на ваучер за пътуване) до 35 дни от първоначално избраната дата. Заявява се САМО по време на резервация.

BeOnTime - компенсация под формата на ваучер за пътуване в размер на 200 лв. при закъснение с повече от час на полета на връщане (заявява се до 7 дни преди датата на заминаване). - Цена 20 лева

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Цени с включена отстъпка за ранно записване до 28.02.2017
Условия за плащане: при резервация - 35% от общата сума; доплащане до 100% - до 30 дни преди датата на отпътуване.
Условия за анулация: до 31 дни - 35% от основната цена; от 30 до 1 дни - 100% от общата цена.
Намалението за деца е валидно за възраст от 2 навършени години до 12 ненавършени години !
Последователността на провеждането на допълнителните екскурзии се определя на място. Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
Полетно разписание:
София - Аликанте (ден вторник): 22:10 - 00:20
Аликанте - София (ден сряда): 01:10 - 05:05
Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите.
Екскурзията се провежда при минимум 20 записани туристи.
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

хотел Gran Hotel Bali **** , Бенидорм (www.granhotelbali.com)

Местоположение: Хотелът е един от най-високите хотели в Европа, разположен е в тихия и красив район на Ла Кала. Разполага с комфортни стаи, от които има страхотна панорама, а плажната ивица на Пониенте е на 200 м. На 50 м от хотела е главната улица на района с много ресторанти, барове и магазини.
В хотела: 2 ресторанта, бар до басейна, диско бар с вечерни развлекателни програми, СПА център с различни процедури срещу допълнително заплащане, миниклуб, панорамен фитнес, стая за игри, безплатен Wi-Fi в общите части.
В стаите: климатик, просторни и декорирани в елегантни неутрални цветни тонове, всяка от тях има балкон с панорамни гледки, баня, сешоар, сателитна телевизия, телефон, сейф (срещу заплащане), минибар.
Плаж: чадъри и шезлонги срещу заплащане (ориентировъчна цена: 5/7 евро на ден за шезлонг или чадър)

Допълнителна информация

ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, включени в посочената цена!

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Бенидорм |  Почивки - Испания |  Почивки - Бенидорм |  Ранни записвания 2024 - Испания |  Ранни записвания 2024 - Бенидорм

Избрани оферти