Начало / Почивки / Почивки - Коста Дорада

ПОЧИВКА В ИСПАНИЯ, КОСТА ДОРАДА с полет от София, ранни записвания

Номер на оферта

/

215694

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София - Барселона - София с директен полет;

Летищни такси;

Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;

7 нощувки в избрания хотел;

Трансфер летище - хотел - летище;

Обзорна обиколка на Барселона;

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс;

Представител на туроператора с български език за целия престой.

Цената не включва

Полудневна екскурзия - Тарагона - 42 лв/ 21 лв за дете до 11,99г.

Целодневна екскурзия до Валенсия - 108 лв/54 лв за дете до 11,99г.

Целодневна екскурзия до Сарагоса - 118 лв / 59 лв за дете до 11,99г.

Полудневна екскурзия до Пенискола - 56 лв/ 26 лв за дете до 11,99г.

Целодневна екскурзия до Абатство Монсерат и „Черната Мадона“ - 108 лв/ 54 лв за дете до 11,99г.

Порт Авентура - 108 лв/ 88 лв за дете до 11,99г. (с вкл. билет за цял ден);

Общинска такса - определя се от общината и се заплаща на място - 1,00 евро на човек на вечер към 02.02.2017;

Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета.

Пакет от 3 екскурзии: Валенсия, Сарагоса и Тарагона - 251 лева (възрастен) / 125 лева (деца до 11,99 г.)

Пакет от 4 екскурзии: Валенсия, Сарагоса, Тарагона и Пенискола - 305 лева (възрастен) / 152 лева (деца до 11,99 г.)

Пакет от 5 екскурзии: Валенсия, Сарагоса, Тарагона, Пенискола и Абатство Монсерат и „Черната Мадона“ - 406 лева (възрастен) / 203 лева (деца до 11,99 г.)

Програма на пътуването

Почивка в Испания, Коста Дорада с директен полет от София. Страхотен избор за ценителите на удобството и лукса, качествената почивка, вкусната кухня и безкрайните забавления в известният аквапарк Кариби на Порт Авентура!


ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ И ЦЕНА НА ТУРИСТ В ДВОЙНА СТАЯ:

24.05.2018 - 1030 лева
31.05.2018 - 999 лева
07.06.2018 - 1019 лева
14.06.2018 - 1080 лева
21.06.2018 - 1139 лева
30.08.2018 - 1139 лева
06.09.2018 - 1119 лева
13.09.2018 - 1049 лева
20.09.2018 - 1049 лева
27.09.2018 - 979 лева

Програма на пътуването:

ДЕН-1

Среща на Летище София. Директен полет до Барселона.
Обзорна обиколка на Барселона. Трансфер до хотела. Настаняване. Информационна среща с Вашия представител в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-2

Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание:
Полудневна екскурзия до Пенискола. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-3

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание: Целодневна екскурзия до Сарагоса. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-4

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание: Целодневна екскурзия до Валенсия. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка

ДЕН-5

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:
Полудневна екскурзия до Тарагона. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка

ДЕН-6

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:
Целодневна екскурзия до Порт Авентура.
Връщане в хотела. Вечеря. Свободно време или по желание: Вечерна екскурзия - Фламенко Шоу. Нощувка.

ДЕН-7

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:
Полудневна екскурзия до Абатство Монсерат и „Черната Мадона“ - духовното място на Каталуния и една от най-големите ценности на мастира „Черната Мадона”. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-8

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до Барселона за полет към България.

Резервации:

Депозит 350 лева при резервация

Доплащане 31 дни преди датата на пътуване

Условия за анулации:

до 60 дни преди датата на полета: 100 лв

от 60 до 31 дни: 350 лв

от 30 до 1 ден преди датата на пътуване: цялата дължима сумa


Екскурзии Сезон 2018

Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 20 туриста. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.

Обзорна обиколка на Барселона - Включена в цената

След пристигане в Барселона, обзорната обиколка на града включва разглеждане фасадата на “Саграда Фамилия”– визитната картичка на града. Ще минем покрай две от най-известните къщи построени от архитекта Гауди – “Каса Батйо”и “Ла Педрера”; булеварда „Грасия“; площад “Испания”; Арената за бикоборство „Арена Монументал“. Свободно време за разглеждане на площад “Каталуния”, откъдето започва “Рамбла”– най-оживената улица на града, квартала „ Ейшампле“ и Готическия квартал – старата част на Барселона, с криволичещи тесни улички и средновековни сгради.

Порт Авентура - 108 лв/ 88 лв за дете до 11,99г.

След закуска отпътуване от хотела за посещение напосещение на един от най-големите атракционни паркове в целия свят Порт Авентура. Порт Авентура е една от най-посещаваните туристически забележителности в Испания. Територията му е разделена на 5 части – Средиземноморие, Полинезия, Мексико, Китай и Дивия Запад. Атракциите са изключително вълнуващи, без значение на каква възраст сте. А пък ако случайно те не могат да Ви развълнуват, със сигурност ще оцените прекрасните ресторанти и барове във всяка една от страните през които минавате. Не е за пропускане и факта, че тук се продават едни от най-прекрасните сувенири в цяла Испания. Непосредствено до Порт Авентура е и Аквапарк Кариби.
Цената включва: транспорт и входна такса за увеселителния парк за цял ден

Тарагона - 42 лв/ 21 лв за дете до 11,99г.

След закуска отпътуване от хотела към едно от най-добре запазените Римски археологически местности в Испания, включено в списъка на ЮНЕСКО – Тарагона. Възможност за разглеждане на Дяволския мост – акведукт с височина от 217 метра и дължина от 26 метра, един грандиозен пример за напредъка на Римското инженерство; запазените останки от Римската цивилизация, Крайградските древни стени, които са едни от най-добре запазените пътни артерии в Европа; запазени следи от Римски форум и не на последно място, останки от Амфитеатъра, намиращ се на Средиземноморското крайбрежие от ІІ век, станал свидетел на кървави битки между гладиатори.
Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език

Сарагоса - 118 лв / 59 лв за дете до 11,99г.

Пешеходна разходка в центъра на града. Сарагоса е известна с базиликата Нуестра Сеньора дел Пилар, катедралата Ла Сео и двореца Алхаферия. Ние ще видим Базиликата Нуестра Сеньора дел Пилар е посветена на Дева Мария и Исус. Строена е в продължение на десетки години, и е изпълнена в стил барок. Свободно време.
Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език

Валенсия- 108 лв/54 лв за дете до 11,99г.

Туристическа програма във Валенсия – третият по големина испански град, съхранил хармонията на средиземноморските и испано-арабските традиции. Панорамна обиколка: архитектурно-културният комплекс Град на Изкуствата и Науките, дело на архитекта Сантяго Калатрава и включващ впечатляващите Л’Емисферик, Музей на науките, Опера, Л’Осеанографик (най-големият аквариум в Европа). Пешеходна разходка в историческият център: Арената – една от най-големите в Испания, централният площад с Кметството и Историческият музей на града, Копринената борса – шедьовър на валенсианския готически стил, включен в списъка на ЮНЕСКО за Световно културно наследство, Катедралата строена между 1252 г. и 1482 г. върху основите на по-стара джамия, където се пази Свещеният Граал, Торес делс Серанс – една от запазените средновековни порти и сградата на валенсианското правителство.
Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език

Абатство Монтсерат и „Черната Мадона“ - 108 лв/ 54 лв за дете до 11,99г.

Отпътуване от хотела към планината Монтсерат – духовното място на Каталуния където е построен бенедиктински манастир с хилядолетна история. Екскурзията ще ви даде възможност да се насладите на прекрасни пейзажи, да се полюбувате на необичайните форми на скалите и да изживеете една неповторима духовна наслада в манастира, разположен в едно от най-живописните места на страната. Ще имате възможност да се докоснете и до една от най-големите цености на мастира „Черната Мадона”. Свободно време. Завръщане в хотела.
Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език

Пенискола - 56 лв/ 26 лв за дете до 11,99г.

След закуска отпътуване за град Пенискола. Пенискола е малко китно испанско градче, наречено още „Градът в морето“, впечатляващо туристи от цял свят с приказните си залатни плажове и неповторимата си типично испанска атмосфера. Града е в списъка на Испания за топ на най-красивите градове в страната. Разходката ще започне в старата част на града с разглеждане на красивата и величествена църква „Санта Мария“, преминаване покрай известната къща от миди Каса де лас Кончас, продължи по величествените крепостни стени на град Пенискола и ще завърши със свобосно време за пазар и обяд. Завръщане в хотела.
Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език

Забележки:

Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата.

Полетно разписание:

София 08:00 Барселона 09:40
Барселона 10:40 София 14:15
Превозвач: Bulgaria Air (часовете подлежат на препотвърждение)

Хотел по програмата: MEDPLAYA PIRAMIDE SALOU 4*


Местоположение: Хотел MedPlaya Piramide Salou 4* е построен през 2002година, но е включен във веригата на MedPlaya.com през 2011година. Този съвременен, напълно климатизиран 4 звезден хотел, получава името си от стъклената си пирамовидна форма. Хотелът предлага удобства за семейства и двойки от всички възрасти. Идеален избор за Вашата лятна почивка – отлично обслужване и качество.

Разположен в центъра на Салоу, столицата на Коста Дорада, хотелът се намира на няколко минути от плажа Леванте и залива, на 250 метра от търговски център и на 1,5 км от известният тематичен парк – Порт Авентура.

Стаите: Хотелът разполага с 230 просторни и комфортни стаи, обзаведени с: Интернет; Събуждане по телефона; Телевизор; Сейф; Климатик; Бюро; Сешоар; Минибар

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Коста Дорада |  Почивки - Испания |  Почивки - Коста Дорада |  Ранни записвания 2024 - Испания |  Ранни записвания 2024 - Коста Дорада

Избрани оферти