Начало / Почивки / Почивки - Малага

ПОЧИВКА В ИСПАНИЯ през ЕСЕНТА - КОСТА ДЕЛ СОЛ с полет от София

Номер на оферта

/

202927

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет с редовен полет на България Ер: София – Малага – София с включени летищни такси

Трансфер летище-хотел-летище

7 нощувки на база FB+ пълен пансион /закуска, обяд и вечеря/ и ? л вода и ? л вино на човек по време на храненията в хотел Royal Al Andaluz 4* или подобен

Полудневна обиколка на Малага с български екскурзовод

Обслужване на български език по време на престоя в Коста дел Сол

Медицинска застраховка за периода на пътуването с покритие 10 000 EUR със ЗД Армеец

Цената не включва

Допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат в България

Лични разходи

Застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД Армеец

Програма на пътуването

Почивка в Златна Испания, Коста дел Сол през пролетта и есента с полет от София и включена екскурзия до Малага

Андалусия е най-южната испанска провинция. Има славата на родина на фламенкото и коридата. В нейните основни градове - Севиля, Кордоба и Гранада до ден днешен съжителстват в хармония културно наследство на арабските халифи и традициите на християнството.

ДАТИ НА ОТПЪТВУНЕ И ЦЕНИ НА ТУРИСТ В ДВОЙНА СТАЯ:

23.09.2017 - 1066 лева - последни 4 места
30.09.2017 - 1036 лева

Програма на пътуването:

1-ви ден София - Малага

Излитане от летище София с директен полет на АК „България Ер”. Кацане на летище Малага. Посрещане от представителя в Малага. Трансфер и настаняване в хотел Royal al Andalus 4* или подобен. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден Свободен ден

Закуска. Информационна среща за запознаване с региона, както и с допълнителните екскурзии. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден Гранада

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание еднодневна екскурзия до Гранада (65 евро / 127 лева).
Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в Гранада. Панорамна обиколка на града: квартал Албайсин, мястото на Св.Христофор. Свободно време за самостоятелна разходка. В определен от екскурзовода час се стига с автобус до внушителния дворец Алхамбра. Посещават се “залата на двете сестри” и знаменития “двор на лъвовете”, които ни пренасят в 14 – ти век, Двореца на Карл V и градините на Хенералифе – лятната резиденция на древните испански крале с много фонтани. Оттук се открива прекрасна гледка към града и Сиера Невада. Свободно време в Гранада за сам.посещение на Катдралата или Кралската гробница на Католическите крале.Възможност за обяд в район с множество ресторанти с типична кухня (по желание). Отпътуване от Гранада. Връщане в хотела.
В цената е вкл.:преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Алхамбра.

4-ти ден Гибралтар

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание допълнителна екскурзия до Гибралтар (50 евро / 98 лева).
Гибралтар е независима територия на Обединеното Кралство - мечтана земя от всички империи в историята, поради стратегическото си положение и възможността да контролира единствения вход за Средиземноморието. След пристигането в Гибралтар-среща с местен екскурзовод, след която ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на Гибралтарския Проток, а при хубаво време и на Мароко. Посещение на Пещерата Сан Мигел с вкл.входен билет, където могат да се видят известните маймуни берберски макак, произхождащи от Северна Африка. Свободно време за пазаруване и обяд. Връщане в хотела.
В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, вход за пещерата Сан Мигел.

5-ти ден Севиля

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание еднодневна екскурзия до Севиля (59 евро / 115 лева).
Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в четвъртия по големина град в Испания и столица на област АндалусияСевиля, разположен край бреговете на река Гуадалкивир. Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., красивите мостове Аламио и Баркета, Булеварда на палмите, Испанския площад, паркът Мария Луиза. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, забележителната Катедрала с прочутата камбанария Хиралда, свободно време при двореца Алказар на Испанския площад с красивия фонтан – сцена за много улични музиканти и актьори. Свободно време за обяд в типичен испански ресторант с традиционна кухня (по желание). Отпътуване от Севиля. Връщане в хотела.
В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Катедралата в Севиля.

6-ти ден Танжер

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание еднодневна екскурзия до Танжер (82 евро / 160 лева).
Отпътуване от хотела рано сутринта в посока Тарифа, откъдето с ферибот се пресича Гибралтарският проток. Пристигане в Танжер, Мароко и обиколка в околностите на града с автобус и местен екскурзовод. Пешеходна разходка из най-интересните места в стария град - казбата, медината, Зоко и др. Обяд в традиционен местен ресторант с програма, където ще Ви предложат типични за местната кухня блюда: харира, кус-кус, кефта, моруна, чай и сладкиши. Ще имате възможност да посетите традиционен базар, където ще Ви разкажат за технологията на правене на килими (традиционен за мароканците занаят). Свободно време за покупки на сувенири. Отпътуване към пристанището. Връщане в Тарифа с ферибот и с автобус до Коста дел Сол. Връщане в хотела. *За тази екскурзия е необходим международен паспорт
В цената е вкл.:преводач и водач на български език, транспорт, билет за ферибота, местен екскурзовод, обяд в традиционен марокански ресторант/без напитки/.

7-ми ден Кордоба

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание еднодневна екскурзия до Кордоба (67 евро / 131 лева).
Кордоба е място, където съжителстват мюсюлманска, еврейска и християнска култури. Градът е известен с архитектурата си от времето, когато е бил столица на Кордовския халифат и е заемал почти целия Иберийски полуостров.
Сутринта - отпътуване от хотела. По време на пътуването, екскурзоводът ще Ви разкаже за селищата по маршрута и ще се насладите на забележителни андалусийски пейзажи. След пристигане в града – среща с местен екскурзовод, който Ви придружава по време на обиколката. Посещение на старата част на града, включена в световното наследство на ЮНЕСКО, известната джамия Мескита, превърната по-късно в катедрала - едно невероятно съчетание на стилове и религии. Разходката продължава с разглеждане на Синагогата, еврейския квартал, римския мост над р. Гуадалкивир. Свободно време за обяд (по желание).Връщане в хотела.
В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Катедралата в Кордоба.

8-ми ден Малага - София

Закуска. Свободно време. Обяд. Напускане на хотела. Трансфер до Малага. Панорамна обиколка на града (включена в цената), разглеждане отвън крепостта Гибралфаро, Катедралата и Къщата на Пикасо. Свободно време в Стария град. Трансфер до летище Малага. Обратен полет до София.


Специална пакетна цена при записване на 3 екскурзии !!! Гранада, Севиля и Гибралтар – 161 евро / 315 лв на записан турист!


Начин на плащане:

Депозит 250 евро или 500 лева при записване;

доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване!

Срокове за анулации и неустойки:

До 60 работни дни от датата на заминаване – без неустойка

От 59 работни дни до 21 дни – 250 евро / 500 лева

От 20 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването

Необходими документи:

Лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на екскурзията,

За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители!

Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!

За пътуването до Танжер е необходим задграничен паспорт!


Часове на полетите:

Събота - Събота
София 15.40 Малага 18.40
Малага 19.30 София 23.55

Информация за хотел Royal Al Andalus 4* / http://www.hotelroyalalandalus.es/en/


Местоположение: сред тропическа градина на 300 м от широкия плаж Каруела, на 700 м от центъра на курорта Торемолинос, до автобусна спирка.
Услуги в хотела: ресторант,бар,рецепция – 24 часа,градина,тераса, звукоизолирани стаи,стая за съхранение на багаж,рум сервиз, пералня,стая за игри,билярд,външен басейн, детски басейн, фитнес,дневна и вечерна анимация за деца и възрастни,чадъри и шезлонзи на басейна,наем на автомобили, бизнес зона, безжичен интернет – срещу заплащане.
В стаите: климатик, минибар, LCD телевизор, сателитна телевизия, сейф, сешоар. Трети турист се настанява на нормално легло.

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Малага |  Почивки - Испания |  Почивки - Малага |  Last minute оферти - Испания |  Last minute оферти - Малага

Избрани оферти