Начало / Почивки / Почивки - Корфу

ПОЧИВКИ на остров КОРФУ, Гърция!!!- последни места

Номер на оферта

/

205608

Дати & цени

Цената включва

І. ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ СА ПЛАТИМИ В БЪЛГАРСКИ ЛЕВА НА ЧОВЕК И ВКЛЮЧВАТ:
? Транспорт с лицензиран комфортен автобус.
? Всички гранични, пътни, фериботни такси и билети;
? 7 нощувки на база ALL INCLUSIVE (закуска, обяд и вечеря на богата шведска маса, неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство) в GELINA VILLAGE Resort & SPA – 4*
? Безплатно ползване на чадъри и шезлонги на плажа и на басейните
? Медицинска застраховка за периода на пътуването с асистанс и покритие 10 000 ЕВРО
? Водач от фирмата по време на цялото пътуване;

ГАРАНТИРАНИ СТАИ – МОМЕНТАЛНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ !!!
ЗАБЕЛЕЖКА: АКВАПАРКЪТ ЩЕ ФУНКЦИОНИРА ДО 15.09.2017


ІІ. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
? Разходи от личен характер
? Входни такси за посещаваните музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт.
? Цените не включват услуги извън ALL INCLUSIVE концепцията на хотела. Всички ползвани невключени в концепцията услуги се заплащат на място по ценоразпис на хотела.
? Ползване на безжичен интернет в хотела – срещу заплащане – ваучери, които се продават на рецепцията на хотела.
? Всички услуги в СПА центъра на хотела и закрития басейн са срещу допълнително заплащане.
? Деца до 12 г не се допускат в СПА центъра и закрития басейн.

Екскурзия – ден 3
-пешеходна обиколка на столицата на острова и посещение на двореца на Сиси - „Ахилион” с местен лицензиран екскурзовод на английски или руски език и симултантен превод на български език от водача на групата: 15 ЕВРО на човек (при минимум 20 желаещи). Допълнително се заплаща входна такса за двореца “Ахилион” (5 EUR);

Екскурзия – ден 5
-Палеокастрица: 10 ЕВРО на човек (при минимум 20 желаещи).
Разходка с лодка в Палеокастрица - разглеждане на пещерите в залива-около 40 мин: 10 ЕВРО / деца до 4 г. – безплатно

Екскурзия – ден 7
-организиран транспорт до столицата на острова – едноименния град Корфу: 8 ЕВРО на човек (при минимум 20 желаещи).
Билет за разходка с корабче с прозрачно дъно – 15 ЕВРО за възрастен и 8 ЕВРО за дете до 12 г.

Програма на пътуването

Ден - 1
/петък/ Отпътуване в 22.00 ч. от храм-паметник „Александър Невски”, София за Гърция по маршрут СофияКулатаСолун–Вериа–Козани–Янина–Игуменица (630 км). Пътуване с лицензиран, комфортен автобус. Нощен преход.
Ден - 2
/събота/ Пристигане в Игуменица сутринта. Трансфер с ферибот (около 2 часа) до Корфу, най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, екзотична растителност, християнски храмове от времето на Византийската империя и Венецианска архитектура. Трансфер и настаняване (по възможност веднага) в хотел GELINA VILLAGE RESORT & SPA – 4*. Първа услуга в хотела-обяд. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
Ден - 3
/неделя/ Свободен ден за плаж и почивка или по желание – в 13.30ч. (след обяд) - полудневна екскурзия (срещу допълнително заплащане) – отпътуване за столицата на острова–Керкира (Корфу).
- Посещение на двореца “Ахилион” - лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на Ахил–любимият герой на императрицата (допълнително се заплаща билет за двореца – 5 ЕВРО)
- Посещение и фотопауза на полуостров Канони.
- Пешеходна обиколка на столицата Керкира с местен екскурзовод: площад “Еспланада”– сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките “Листон”–едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица „Риволи”; Старата крепост, свързана с Венецианската окупация; дворецът „Св.св. Георги и Михаил”, където днес се помещават Музеят на азиатското изкуство; църквата „Св. Спиридон”–закрилник на града, спасил го от турците, чумата и глада, и... Свободно време – ще имате на разположение няколко часа, за да се потопите в уникалната атмосфера на столицата на острова.
Трансфер до хотела за вечеря. Нощувка.
Цена на екскурзията: 15 ЕВРО
Ден - 4
/понеделник/ Свободен ден за плаж и почивка.
Ден - 5
/вторник/ Свободен ден за плаж и почивка или по желание – в 13.30ч. (след обяд) - полудневна екскурзия (срещу допълнително заплащане)-отпътуване за Палеокастрица–един от най-оживените и красиви курорти на острова, за който легендата разказва, че на негово място се намирал древният град Алкинос. На този бряг бродил Одисей, запленен от приказния остров. Посещение на манастира „Пиги”(извор) построен през 1225 г.–великолепен пример за гръцка религиозна архитектура. Според легендата Богородица спасила светата обител и местните жителите от нашествието на пирати, като вкаменила кораба им.
- При подходящи температури - възможност за разходка с лодка с разглеждане на пещерите в залива (срещу допълнително заплащане - 10 ЕВРО на човек / деца до 4 г. – безплатно).
- По възможност – посещение на фабрика за дестилиране на местни напитки (узо, бренди, ликьори от кум куот и вина) с кратка презентация и безплатна дегустация.
Трансфер до хотела за вечеря. Нощувка.
Цена на екскурзията: 10 ЕВРО
Ден - 6
/сряда/ Свободен ден за плаж и почивка.
Ден - 7
/четвъртък/ Свободен ден за плаж и почивка или по желание – в 14.00ч. - организиран транспорт (срещу допълнително заплащане) до столицата на острова – едноименния град Корфу. Свободно време – ще имате на разположение няколко часа, за да се потопите в уникалната атмосфера на столицата на острова и самостоятелно да разгледате забележителности по избор.
При подходящи метеорологични условия – по желание (срещу допълнително заплащане) – едночасова разходка с корабче с прозрачно дъно „Калипсо стар” до разположения в близост остров Видо. Кратка почивка и водолазно шоу с тюлени. Трансфер до хотела за вечеря. Нощувка.
Цена на екскурзията: 8 ЕВРО на човек за транспорт общо в двете посоки (при минимум 20 желаещи).
Билет за разходка с корабче с прозрачно дъно – 15 ЕВРО за възрастен и 8 ЕВРО за дете до 12 г.
Ден - 8
/петък/ Свободен ден за плаж и почивка.
Ден - 9
/събота/ Закуска – последна услуга в хотела. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Корфу |  Почивки - Гърция |  Почивки - Корфу |  Last minute оферти - Гърция |  Last minute оферти - Корфу

Избрани оферти