Начало / Почивки / Почивки - Валенсия

Есен във ваканционно селище Marina D`Or, Валенсия, Испания

Номер на оферта

/

184332

Дати & цени

Цената включва

самолетен билет София-Валенсия-София с Ryan Air

7 нощувки в хотел Gran Duque 4* на база обогатен пансион (закуски, обеди и вечери на бюфет с напитки по време на храненията : бира и вино местно производство, безалкохолни напитки, минерална вода);

трансфер летище - хотел - летище;

панорамна обиколка на Валенсия и музея Fallas с включен обяд;

едно посещение по време на престоя на най-големия в Европа балнеокомплекс с морска вода (за възрастни и деца над 5 години) - 3 часа;

посещение на подземната река San Jose и средновековния град Segorbe вкл. входни такси на посещаваните обекти;

една процедура за разкрасяване (за лица над 18 години);

посещение на "Омагьосаната градина" и градините на Marina D'Or

2 вечерни шоу програми с вкл. напитка

безплатен достъп до СПА центъра на хотела, сауна, спортна зала, климатизиран басейн и джакузита (според наличността, предварително записване 24 часа по-рано)

застраховка Помощ при пътуване в чужбина с покритие 5000 EUR със ЗД Армеец

Цената не включва

Застраховка Отмяна на пътуване - по желание, при подписване на договора, около 3% от стойността на пътуването

Местни данъци и такси

Багаж до 20 кг - 100 лв. на куфар

Лични разходи

Чадъри и шезлонги на плажа ( 10 евро за 2 ?шезлонга и чадър)?

Такса за хавлии : възвращаем депозит - 5 евро, 3 евро за смяна

Програма на пътуването

Настаняване в хотел 4* за седем нощувки, всички такси включени!

ДАТИ
27.09-04.10 - има места
04.10-11.10 - има места
11.10-18.10 - има места
18.10-25.10 - има места

Ако искате развлечения, ако искате да се откъснете от ежедневието и стремглаво да се потопите във ваканционно настроение - Marina D"Or е точното място. С по няколко шоу - програми на ден, множество тематични паркове, спа и уелнес зони, богати трапези, екскурзионна програма и големипартита, комплексът е правилното място за почиване и разпускане.

Програма:
1 ДЕН – София - Валенсия - Марина Д"ор
Явяване на летище София, Терминал 2 в 16:00. Чекиране за полет СофияВаленсия на авиокомпания Ryan Air в 18:00 ч. Кацане на летище Кастейон във Валенсия в 20:10 ч. Трансфер до ваканционния комплекс Марина Д"ор. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.
2 ДЕН – Марина Д"ор - градините
Закуска. Сутринта - посещение на градините на Marina D"or с туристическо влакче. Обяд в ресторанта на хотела. В следобедните часове - посещение на Enchanted Garden (Омагьосаната градина) с артистичен спектакъл сред хиляди цветя. Вечеря. Музика на живо с анимация. Нощувка.
3 ДЕН – Марина Д"ор - подземната река и пещерите на San Jose
Закуска. Сутринта е предвидена екскурзия до подземната река и пещерите на San Jose. Следва тур. обиколка на средновекеовния град Segorbe със свободно време за шопинг. Обяд. Вечеря. Шоу програма с вкл. напитка. Нощувка.
4 ДЕН – Марина Д"ор - Балнеоложкия център с морска вода
Закуска. Три-часово посещение на зоната за развлечение в Балнеоложкия център с морска вода. Обяд. Вечеря с представление. Музика на живо с анимация. Нощувка.
5 ДЕН – Марина Д"ор - Валенсия
Закуска. Сутринта е предвидена екскурзия до Валенсия с разходка из старата част и посещение на музея Fallas. Обяд.Връщане в Marina D"or. Вечеря. Нощувка.
6 ДЕН – Марина Д"ор - Центъра за красота
Закуска. Сутринта - Възможност за безплатна процедура в Центъра за красота (бележка със записания час ще бъде предадена на рецепцията в деня на пристигане). Свободно време за посещения на съоръженията в комплекса. Обяд в ресторанта на хотела. Вечеря. Музика на живо с анимация. Нощувка.
7 ДЕН – Марина Д"ор - свободно време
Закуска. Сутринта - свободно време за посещения на съоръженията в комплекса. Обяд в ресторанта на хотела. Вечеря. Музика на живо с анимация. Нощувка.
8 ДЕН – Марина Д"ор - летище Валенсия
Закуска. Освобождаване на стаите. Свободно време. Транфер за летището във Валенсия. Полет Валенсия - София в 20:35 ч. Кацане на летище София, Терминал 2 в 00:40+1 ч.

Край на програмата.

* Туроператора си запазва правото да променя последователността на посещаваните обекти.

Ценa: 1089 лв.
Цената е на човек в лева за настаняване в двойна стая

Отстъпка за дете до 12 г. : 300 лв.
Отстъпка за трети възрастен: - 150 лв.
Доплащане за единично настаняване : 260 лв.

Депозит 50 % при резервация. Доплащането е до 30 дни преди отпътуване.

Разписание на полетите:
София 18:00 - Валенсия 20:10

Валенсия 20:35 - София 00:40+1

Превозвач: Ryan air

Забележка: Турооператорът не носи отговорност при промяна на разписанието на превозвачите и/или закъснение на полетите.



За комплекса:
Комплексът Марина д’Ор се намира на 90 километра от Валенсия, на 20 километра от областния град Кастейон де ла Плана и е особено подходящ за семейства с деца, тъй като предлага забавления и приятни изненади за всички възрасти. Комплексът печели награда за Най-добър семеен курорт на Испания за 2014 година. Един от най-известните курорти на Средиземно море, не само заради своя мащаб, но и заради широката гама от услуги, които предлага на изключително качество. ?Състои се от няколко хотела 3*, 4* и 5*, както и апартаментни комплекси, барове, дискотеки, ресторанти, магазини и тематични паркове за развлечение за малки и големи и предлага всичко необходимо за една незабравима почивка:

8 увеселителни парка, с иновационни атракциони, ориентирани както към младежката, така и към по-възрастната аудитория;

най-големия Научен балнеоложки център с морска вода в Европа, в който може да се къпете във водата на Средиземно море, при телесна температура през цялата година. Освен това Спа центърът разполага с 39 различни услуги и модерен Център по Здраве, красота и естетика с многобройни процедури и програми

цял свят от луксозни услуги на една ръка разстояние (ресторанти, барове, кафенета, бутици, търговски център, фризьорски салон, супермаркет и др.)

ексклузивно кино 4D

500 000 кв.м зелени зони и градини

повече от 100 търговски обекта

тематични и спортни събития през цялата година

шоу програми, дефилета, занимания, анимация и т.н.

тревни и пясъчни плажове

практикуване на над 15 вида спорта абсолютно безплатно (в зависимост от сезона) - пилатес, гимнастика, аеробика, тай-чи, аква-фитнес, плажен волейбол, мини-футбол, петанг, водно поло, баскетбол и т.н.

водни спортове

За хотела:
Хотел Gran Duque 4* е най-новият и модерен хотел в комплекса. Намира се на 330 метра от красивия плаж в град Оропеса дел Мар и на 200 метра от балнеоложкия център. Удобно разположен за разходка до курортното градче Беникасим, известно с провеждания там музикален фестивал. Работи целогодишно.

Със собствен безплатен спа-център и закрит вътрешен отопляем басейн, сауна, фитнес, джакузи, външни басейни. Солариум - срещу заплащане. Основен ресторан, италиански ресторант, средиземноморски ресторант, бар. Вечерни шоу програми - срещу заплащане.

В стаите : минибар, климатик, сейф, сешоар, безплатен Wi-fi интернет, LCD ТВ.

Необходими документи:

Mеждународен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връшане.
За деца до 18 години, пътуващи с един или без родители, нотариално заверено пълномощно от единия или двамата родители!
Пътуването без задължително изискване за имунизации!
Вид използвани транспорти: Самолет, бус

Срокове за анулации и неустойки:

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

60 дни преди датата на отпътуване: без неустойка
59 дни до 31 дни - депозита
30 до 0 дни: 100 % от целия договор

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Валенсия |  Почивки - Испания |  Почивки - Валенсия |  Лято в чужбина - Испания |  Лято в чужбина - Валенсия

Избрани оферти