Начало / Почивки / Почивки - Ривиера Мая

ПРОМО: Почивка в Ривиера Мая, Мексико! Децата заплащат само лет.такси!

Номер на оферта

/

227127

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет Мадрид-Канкун-Мадрид с включени летищни такси и чекиран багаж
- 7 нощувки на all inclusive в избрания хотел
- Трансфери летище-хотел-летище
- Медицинска застраховка

Цената не включва

- Самолетен билет София-Мадрид-София – можем да ви предложим варианти с няколко авиокомпании в зависимост от тарифите за желаните дати и вашите предпочитания (цени от 150 евро)
- Изходна такса за Мексико – 60 евро (заплаща се на летището)
- Транзитни нощувки в Мадрид (ако разписанието налага такива) – можем да ви предложим хотели с различна категория и локация според вашите предпочитания
- Допълнителни екскурзии, които се предлагат и заплащат на място
- Бакшиши

Програма на пътуването

СУПЕР ПРОМОЦИЯ
“Децата заплащат само летищни такси”

Период на пътуване: 01 ноември – 31 декември 2018
Важи за 1 дете до 12г с двама възрастни, което заплаща само лет.такси в размер на 150 евро. В промоцията участват определени хотели, като местата за всяка дата и хотел са силно ограничени.

==============================================================

Ривиера Мая е най-добрата комбинация от тюркоазени води, слънчеви плажове и богатото културно наследство на маите. Плажната почивка можете да съчетаете с посещение на едно от чудесата на света - Чичен Ица, да се забавлявате в трите огромни развлекателни парка Xcaret, Xel-Ha и Xplor, да се насладите на невероятно шоу в нощния клуб Coco Bongo...

Пакети със 7 нощувки на all inclusive
Чартърни полети от Мадрид няколко пъти седмично

==============================================================

ПАКЕТНИ ЦЕНИ НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ

** Цените са най-ниските за периода. За конкретна дата и хотел, моля, изпратете запитване чрез бутона по-долу.

CATALONIA YUCATAN 4*
септември - от 890 евро
октомври - от 1050 евро
ноември - от 1087 евро
декември - от 1087 евро

CATALONIA PLAYA MAROMA 5*
септември - от 990 евро
октомври - от 1100 евро
ноември - от 1175 евро
декември - от 1175 евро

IBEROSTAR PARAISO BEACH 5*
септември - от 990 евро
октомври - от 1080 евро
ноември - от 1179 евро
декември - от 1179 евро

RIU TEQUILA 5*
септември - от 890 евро
октомври - от 1070 евро
ноември - от 1181 евро
декември - от 1181 евро

CATALONIA RIVIERA MAYA 5*
септември - от 950 евро
октомври - от 1090 евро
ноември - от 1198 евро
декември - от 1198 евро

RIU YUCATAN 5*
септември - от 980 евро
октомври - от 1150 евро
ноември - от 1214 евро
декември - от 1214 евро

RIU PALACE MEXICO 5*
септември - от 1150 евро
октомври - от 1290 евро
ноември - от 1420 евро
декември - от 1420 евро

PARADISUS LA ESMERALDA 5*
септември - от 1510 евро
октомври - от 1510 евро
ноември - от 1758 евро
декември - от 1758 евро

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден
Полет СофияМадрид (не е включен в цената, избор между няколко авиокомпании). Излитане от Мадрид в 14.55 часа, кацане в Канкун в 18.10 часа. Трансфер до избрания хотел в Канкун или Ривиера Мая и настаняване. Нощувка

2 ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. По желание екскурзия до Чичен Ица
Безспорно най-голямата забележителност в близост до Канкун и Ривиера Мая е древният град Чичен Ица, един от най-главните центрове на цивилизацията на маите. Освен знаменитата пирамида Кукулкан, включена в списъка на „Седемте нови чудеса на света” и под защитата на ЮНЕСКО, ще видите и други великолепни архитектурни паметници на маите, в това число Обсерваторията, Пирамидата на пернатия змей и най-голямото игрище в Централна Америка за местната свещена игра на топка. Ще имате уникалната възможност да се изкъпете в “сеноте” – букв. преведено “пещера с вода”, приличаща на природен кладенец. На връщане ще минем през Валядолид – красив град с добре запазени сгради с колониална архитектура, катедрали и манастири.

3 ден
Закуска. По желание целодневно посещение на парка Xcaret (Шкарет)
Най-големият развлекателен парк на Карибите, където ще получите пълна представа за флората и фауната, както и за културата и обичаите на удивително Мексико. Ще влезнете в Дома на шепота със загадъчните специални ефекти, ще посетите истинско мексиканско гробище с весели надгробни камъни, както и музей, където са събрани интересни експонати. Папагали, фламинго, пеперуди, градина с орхидеи - всичко това е в парка Шкарет. За децата има специална секция “Children’s World”. Ще имате уникалната възможност да се спуснете по настояща подземна река, да се качите на въртяща обзорна площадка, да видите конното шоу, където мексиканци ще демонстрират майсторството си да въртят ласо. Сред допълнителните опции са плуване с делфини, интеракция с акули и скатове, шнорхелинг, разходка по дъното със специален скафандър, “снуба” дайвинг – с кислородни бутилки, плуващи на повърхността, за да имате пълна свобода на движение под водата. Ще се насладите на знаменитото двучасово театрално представление, разказващо за историята на Мексико от древни времена до наши дни.

4 ден
Закуска. По желание целодневно посещение на парка Xplor (Експлор)
Xplor е парк в сърцето на джунглата, в който ще прекарате ден, изпълнен с незабравими изживявания! Полетете над джунглата на 14-те най-високи въжени линии в Ривиера мая. Изпробвайте шофьорските си умения на превозни средства тип амфибия по 10-километров маршрут, минаващ през джунглата и пещери с вода. Повозете се на дървени салове по подземни реки, наслаждавайки се красиви сталактити и сталагмити, а можете и просто да поплувате по тях. Включен е обяд на богата шведска маса. Xplor е приключението, което търсите!
Някои дейности не са подходящи за хора със сърдечни заболявания, бременни или със страх от височини.

5 ден
Закуска. По желание екскурзия до островите Paradise island и Isla Mujeres
Насладете се на прекрасно преживяване с гмуркане с шнорхел в Карибско море и посещение на тропически остров с фин бял пясък, кристално чиста вода и фантастична дива природа. Контой е перфектната възможност за тези, които обичат природата и искат да се насладят на красотата на този наричан още "райски" остров. Започнете пътуването си с континентална закуска, преди да се отправите с лодка до Националния парк Isla Contoy. Първата ви спирка ще бъде риф, на който ще имате възможност да направите шнорхелинг и да се насладите на разнообразието от риби и други морски видове. Включен е обяд на острова, а след това ще имаме свободно време на Исла Мухерес или в превод - "Островът на жените".

6 ден
Закуска. По желание екскурзия Coba Tulum
По време на екскурзията ще посетите два археологически обекта в един и същи ден. Ще разгледаме Коба и ще изкачим най-високата пирамида на Нохоч Мул, от чийто връх можете да видите лагуни, заобиколени от буйна джунгла. Ще бъдете изумени от внушителния археологически обект Тулум, построен на върха на скала, от който можете да видите впечатляваща гледка към Карибско море. Тулум е заобиколен от крепостни стени, в които се открояват Замъка (най-голямата постройка), Храмът със стенописите, Храмът на спускащия се бог и Големия дворец. Следобяд ще посетим екологичния парк Xel-ha (Шел-ха), където ще се насладим на великолепната флора и фауна на Мексико. Предвижда се време за гмуркане и обяд на шведска маса.

7 ден
Закуска. Свободно време за плаж. Вечерта по желание посещение на Coco Bongo
Нощно изживяване в известната дискотека Coco Bongo - насладете се на грандиозното шоу на професионални акробати, специални ефекти, уникални изпълнения на двойници на световноизвестни поп певци, игри с публиката. Отворен бар с местни алкохолни и безалкохолни напитки. Веселба до сутринта!

8 ден
Закуска. Освобождаване на стаите до 12 часа. Свободно време за плаж и развлечения до часа на трансфера. Трансфер до летището и полет за Мадрид в 20.15 часа.

9 ден
Кацане в Мадрид в 13.00 часа. Полет МадридСофия (не е включен в цената, избор между няколко авиокомпании).

Допълнителни екскурзии:
- Екскурзия до Чичен Ица – 75 евро
- Адвенчър парк Xcaret – 129 евро
- Адвенчър парк Xplor – 137 евро
- Адвенчър парк Xplor Fuego – 105 евро
- Екскурзия до островите Paradise island и Isla Mujeres – 97 евро
- Екскурзия Coba Tulum – 105 евро
- Парк Xel-ha – 97 евро
- Остров Козумел и шнорхелинг – 102 евро
- Dolphin Discovery (Cat & Royal Swim Vip) – 171 евро

================================================

Условия и забележки:

-При записване се внася 50% депозит, доплащане 45 дни преди тръгване;
-Офертата важи независимо от записалия се брой туристи.
-Всички цени подлежат на препотвърждение!

Предлагаме опции за закупуване на самолетни билети до Мадрид и нощувки в испанската столица. За информация моля, изпратете запитване!

Тагове

Оферти - Мексико |  Оферти - Ривиера Мая |  Почивки - Мексико |  Почивки - Ривиера Мая |  Екзотична почивка 2024 - Мексико |  Екзотична почивка 2024 - Ривиера Мая

Избрани оферти