Начало / Почивки / Почивки - Дубай

ПРОМО! ПОЧИВКА В ДУБАЙ ЕСЕН 2017, 5 НОЩУВКИ

Номер на оферта

/

201057

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

Самолетен билет София – Дубай - София с включени летищни такси с FLY DUBAI
Една бройка салонен багаж до 7 кг с размер 56/45/25см на борда на самолета
Чекиран багаж 20 кг.
Трансфер летище-хотел-летище
5 нощувки със закуски в избраният хотел
Обзорна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро на ЗД „Евроинс”
Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой
Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Цената не включва

Цената не включва:

Допълнителни екскурзии
Лични разходи
Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от
туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по:
Ibis One Central 3* AED 10
Tryp By Wyndham Dubai 4* AED 15
Dusit D2 Kenz 4*+ AED 15
Dukes The Palm Dubai 5* AED 20
Застраховка „Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на
допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за
туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и
прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови
близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече
информация в офиса на фирмата.

Програма на пътуването

Програма:

Ден 1
Среща на летище София / Терминал 2 с водача на групата. Полет за Дубай в 16:10 ч. с авиокомпания FLY DUBAI. Пристигане на летище Дубай в 22:00 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в избраният хотел. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Обзорна обиколка на Дубай (включена в цената с екскурзовод на български език). Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай - шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа). От там се отправяме към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah) и спираме за снимки в близост до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah, както и минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina.
Допълнителна екскурзия: Открития пазар на Дубай и вечеря на блок маса – 40 евро/79 лв.
Този тур е пешеходен и в по-голямата си част ви дава възможност да видите едни от най-основните открити пазари – текстилен, на подпровките и златния пазар. Кратка спирка в магазин с голямо разнообразие от сувенири. Тура завършва с вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка). Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела.
ИЛИ
Допълнителна екскурзия: Вечеря на арабска галера по канала на Дубай – 50 евро (1,5 часа на арабската галера). Романтична вечеря с любим човек и удоволствието да се насладите на вечерния бриз по канала на Дубай.
ИЛИ
Допълнителна екскурзия: Вечеря на арабска галера Дубай Марина – 65 евро (1,5 часа на арабската галера)Круиз из Дубай Марина на традиционен арабски кораб и романтична вечеря с любим .
Нощувка.

Ден 3
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Абу Даби – 55 евро/108 лв. (целодневна с екскурзовод на български език). Абу Даби - столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки отвън и влизане вътре. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време за обяд или шопинг. По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.
Нощувка.

Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: ВИП Дубай с яхта – 55 евро/108 лв (2 часа на яхтата) Мин.15 човека
Забележка: необходими са задгранични паспорти при провеждането на тура.
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Допълнителна екскурзия: Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплаща преди тръгване – 55 евро/108 лв (часът на тръгване може да бъде променен, в зависимост от часа на посещение на обсерваторията). Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж.
Нощувка.

Ден 5
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: „Завръщане в бъдещето“ – полудневна екскурзия с брънч - 48 евро/94 лева НОВО!!!
Ще направим едно пътуване от най-новото съоръжение на супер модерния град (Дубай Канал) към миналото изпълнено с традиции. В продължение на 4 часа ще пътуваме с автобус, ще пътуваме по вода, ще ядем традиционна емиратска кухня и ще си направим най-невероятните снимки.
Този тур е подготвен специално за нашите групи и дава възможност на участниците да видят града от друг ъгъл, да посетят „неизвестни“ красиви места.
Цената включва: трансфер с климатизиран бус, водач на български, трасфер по вода със сертифициран превоз, традиционен обяд (set menu), чай

ИЛИ

Допълнителна екскурзия: Градините на Дубай - 30 евро/59 лв с включен транспорт и входна такса. Престой в градините 2 часа. Посетете най-големите вертикални градини в света с над 45 млн.цветя.

Допълнителна екскурзия: Сафари в пустинята – 60 евро/118 лв с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 4 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Нощувка.

Ден 6
Закуска. Освобождаване на хотела.
Трансфер до летище Дубай за полет до София в 10:50 ч. Пристигане на летището в София в 15:10 ч.

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Почивки - Дубай (ОАЕ) |  Почивки - Дубай |  Есен 2023 - Дубай (ОАЕ) |  Есен 2023 - Дубай

Избрани оферти