Начало / Почивки / Почивки - Римини

ПРОМО! ПОЧИВКА В РИМИНИ, ИТАЛИЯ - хотел TURQUOISE 3* - деца до 9,99 г. БЕЗПЛАТНО

Номер на оферта

/

195596

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София - Анкона - София с авиокомпания BH Air;

Летищни такси;

Чекиран багаж до 20 кг и 7 кг ръчен багаж с размери 60х40х30 см;

7 нощувки;

Трансфер летище - хотел - летище;

Представител от България по време на целия престой;

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

Цената не включва

Входни такси за музеи, обекти и прояви по време на екскурзията;

Лични разходи;

Общинска такса - заплаща се на рецепцията на хотела от всеки клиент, при налична такава.

Програма на пътуването

Незабравима почивка в Римини, Италия с директен чартърен полет от София и обслужване на български език! Хотел Turquoise 3* на база закуска и вечеря с включени напитки!

Възползвайте се от отстъпките за ранни записвания!

СПЕЦИАЛЕН БОНУС!!! Промо пакет : 3 екскурзии – Римини, Болоня и Равена на цената от 9 евро на човек при заявяване на пакета от България

Turquoise 3*. Разположен в Чезенатико (Cesenatico) – малко крайбрежно градче, само на 20 км от Римини. Базата на изхранване е закуска и вечеря с включени напитки.

24.05.2017 - 730*** лева - деца до 9,99 БЕЗПЛАТНО
31.05.2017 - 740*** лева - деца до 9,99 БЕЗПЛАТНО
07.06.2017 - 820*** лева - деца до 9,99 БЕЗПЛАТНО
14.06.2017 - 830 лева / 06.09.2017 - 880 лева
21.06.2017 - 840 лева / 13.09.2017 - 810 лева
28.06.2017 - 860 лева / 20.09.2017 - 810 лева
05.07.2017 - 870 лева / 27.09.2017 - 780 лева
12.07.2017 - 880 лева / 04.10.2017 - 760 лева
30.08.2017 - 880 лева

*Безплатно настаняване на всички деца от 2 – 9.99 години (важи и за комбинация 1 възрастен и 1 дете) за дати 24.05 , 31.05, 07.06;
*Офертата е валидна само за нови резервации направени до 30.04
*Допълнителните екскурзии се заплащат по посочените в офертата цени.

Полетно разписание (подлежи на препотвърждение):

сряда София 11:30 Анкона 12:00
сряда Анкона 13:00 София 15:30
Всички времена са местни за съответната дестинация.


ДЕН 1 / сряда

Отпътуване за Италия с директен полет на авиокомпания BH Air . Кацане на летището в Анкона. Посещение на Римини. Пешеходна обиколка на историческият център на Римини – Арката на Октавиан Август,старата часовникова кула, катедралата ‚Малатеста“,площад „Тре Мартири“,старият рибен пазар,Мостът на Тиберий и уличката на Фелини. Трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 2 / четвъртък

Закуска. Информационна среща. По желание или по предварителна заявка:
Сутринта отпътуване за Болоня. Пешеходна разходка на Болоня – Виа Индепенденца, Фонтанът на Нептун – най-често наричана от местните Il Gigante или Гиганта, Дворецът на крал Енцо Савойски, площад Маджоре – мястото, където ще видите едни от най-красивите наредени сгради и смятаната за шедьовър катедрала „Сан Петронио“ и двете кули символ на града. По желание или по предварителна заявка:
Следобед полудневна екскурзия до Равена.Пешеходна разходка в центъра на града – базиликата Св. Аполинар, Баптистерията на Арий, базиликата “Св. Дух”, базиликата “Сан Витале”, прочута с уникалните си византийски мозайки.
Вечерта връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 3 / петък

Закуска. Свободно време или по желание и при предварителна заявка целодневна екскурзия до Флоренция на български език. Разглеждане на поразително красивата Флоренция, един пищен град с многовековна история. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 4 / събота

Закуска. Свободно време или по желание и при предварителна заявка полудневна екскурзия по желание до Сан Марино – републиката, която, според легендите, е основана от Сан Марино и претендира да бъде най – старата в Европа. Пешеходна разходка: площад “Либерта”; Следобед по желание до Урбино на български език. Пешеходна разходка: Херцогския дворец и Катедралата; родната къща на Рафаело.
Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря.

ДЕН 5 / неделя

Закуска. Свободно време или по желание и при предварителна заявка целодневна екскурзия до Перуджа и Асизи на български език. Посещение на Перуджа – град, в който ехото на етруското, римското и средновековното минало все още отеква. Разглеждане на Асизи – родното място на Св. Франциск, покровителя на Италия. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 6 / понеделник

Закуска. Свободно време или по желание и при предварителна заявка целодневна екскурзия до Венеция на български език. Пешеходна разходка с местен екскурзовод: площад “Сан Марко” с едноименната катедрала, Камбанарията; Дворецът на дожите; Мостът на въздишките. Разходка до моста “Риалто”. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 7 / вторник

Закуска. Свободно време или по желание и при предварителна заявка. Целодневна екскурзия по желание до Верона. Пешеходна разходка в историческия център на града: Арена ди Верона – един от най-добре запазените римски амфитеатри в Европа; площад “Бра” – най-големият площад на Верона и един от най-просторните и внушителни в цяла Европа; Къщата на Жулиета; площад “Деле Ербе” – старият римски форум; площад “Синьория” – аристократичният площад на Верона.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-8 / сряда

Закуска. Напускане на хотела. Трансфер до летището на Анкона. Отпътуване за България. Кацане на летище София.

Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 25 туриста, за екскурзиите до Флоренция и Венеция при минимум 30 туриста. Всички екскурзии могат да се заявят и заплатят на място, при наличие на свободни места. Провеждането на екскурзиите не се гарантира без минимум събрани туристи.

Промо* Пакет - 3 екскурзии (Римини + Болоня + Равена) - 9 евро възрастен / 9 евро (дете 2-11,99)

Забележка: Пакетът се заявява предварително при резервация. Записването на място по екскурзия от промоционалният пакет се заплаща на редовна цена.


Пакет - 3 екскурзии (Сан Марино,Урбино,Флоренция) - 90 евро (възрастен) / 45 евро (дете 2-11,99)

Пакет - 4 екскурзии (Сан Марино, Урбино, Флоренция, Венеция) - 140 евро (възрастен) / 70 евро (дете 2-11,99)

Пакет - 5 екскурзии (Сан Марино, Урбино, Флоренция, Венеция, Верона) - 180 евро (възрастен) / 90 евро (дете 2-11,99)

Римини

10 евро / 5 евро (2 – 11,99 г.)
Пешеходна разходка в историческия център на Римини.Разглеждане на Арката на Октавиан Август,Старата часовникова кула, катедралната църква „Малатеста”, изграденa в средата на 15 в. като погребална църква на управляващата фамилия Малатеста,площад „Тре Мартири” – място за романтични срещи,старият рибен пазар,Мостът на Тиберий и уличката на Фелини.

Болоня

30 евро / 15 евро (2 – 11,99 г.)
Пешеходна разходка – разглеждане на забележителностите: Виа Индепенденца, Фонтанът на Нептун – най-често наричана от местните Il Gigante или Гиганта, Дворецът на крал Енцо Савойски, площад Маджоре – мястото, където ще видите едни от най-красивите наредени сгради и смятаната за шедьовър катедрала „Сан Петронио“ и двете кули символ на града. Тя е най-голямата и значима базилика в Болоня и е посветена на Св. Петроний, епископ от V век и светец покровител на града.

Равена

24 евро/ 12 евро (2 – 11,99 г.)
Пешеходна разходка в центъра на града и разглеждане на: Базиликата Св. Аполинар – украсена с едни от най-късните равенски мозайки от средата на VІ в; Баптистерията на Арий, базиликата “Св. Дух”, базиликата “Сан Витале”, прочута с уникалните си византийски мозайки.

Сан Марино

25 евро / 13 евро за дете (2 - 9,99 г.)
Посещение на Република Сан Марино, която претендира да бъде една от най-старите в света и според легендите е основана от Сан Марино. Пешеходна разходка и разглеждане на: площад „Либерта“ , където се издига и статуята на свободата; Правителствения дворец, който се намира в центъра на площад Либерта. Двореца е реставриран от архитекта Гае Ауленти и е смятана за една от най-красивите сгради в света; Крепостните стени с трите кули – символ на Републиката. Най-старата Гайта от ХІ в., най-високата Честа от ХІІІ в. и третата Монтале от ХІV в., която е частна кула и е затворена за посещения.

Перуджа и Асизи

45 евро / 23 евро за дете (2 - 9,99 г.)
Отпътуване след закуска от хотела за екскурзия до Перуджа. Ще имате възможност да опознаете историята, културата и страхотните съкровища от изкуството на местността. По време на пешеходната разходка ще се разгледат: Двореца на матистратите (Palazzo Dei Priori); Големия фонтан (Fontana Maggiore) създаден от известните баща и син Никола и Джовани Пизано и Катедралата Сан Лоренцо. Посещение на мистичния град на „Св.Франциск“ – Асизи, който е защитен от дълги крепостни стени и от 8 напълно запазени укрепени канала. Разглеждане на известните забележителности: базиликата „Св. Франциск“, издигаща се на мястото, което самият светец избира да бъде погребан, в зоната, известна през Средновековието като„хълм на ада“ и мястото за публични екзекуции; базиликата „Дева Мария на Ангелите“ (Porziuncola) – разположена в подножието на хълмовете на Асизи, където Св. Франциск открива през 1209г монашеския орден на „Малките братя“ и в чийто параклис на 03 Октомври 1226г. светецът умира; базиликата „Св. Клара от Асизи“ – изградена с типичния розов камък, извлечен от кариерата на планината Субазио. Тук могат да се видят фрески от периода между ХІІ и ХІV век.

Венеция

64 евро / 32 евро за дете (2 - 9,99 г.)
Разглеждане на един от най-красивите градове „ Кралицата на Адриатика“ – Венеция. Пешеходна разходка с местен екскурзовод и разглеждане на: площад „Сан Марко“ наричан от Наполеон „ най-елегантният салон на Европа“ и едноименната базилика „Сан Марко“; Камбанарията; Двореца на дожите, построен в готически стил с неестествено червено оцветените си колони; Мостът на въздишките, свързващ старите затвори със стаите за разпити в Двореца на дожите, откъде се смята, че идва и името на самия мост. Разходка до моста „Риалто“ , който бил единственият начин да се прекоси Канале Гранде пеша преди 1854г и построяването на моста „Академия“.

Урбино

28 евро / 14 евро за дете (2 - 9,99 г.)
Пешеходна разходка с местен екскурзовод: Херцогския дворец; катедралата „Възнесение Богородично”; родната къща на Рафаело.
В цената не е включена: входна такса за Двореца на дожите (5 EUR, за деца под 18г. – безплатно) и билет за градски транспорт (2 EUR).

Флоренция

60 евро / 30 евро за дете (2 - 9,99 г.)
Разглеждане на поразително красивата Флоренция, един пищен град с многовековна история. Възможност за разглеждане на църквата “Санта Кроче” – наричана още националния “пантеон”, където са погребани Микеланджело, Галилей, Макиавели, Росини, Гиберти; квартала на Данте Алегиери с къщата му; четвъртата по големина катедрала в света “Санта Мария дел Фиоре” с Купола на Брунелески и Кулата на Джото; баптистерията “Йоан Кръстител” с “вратите на рая”; площад “Синьория” с “Палацо Векио” и лоджа деи Ланци - музей на скулптурите под открито небе.

Верона

60 евро / 30 евро за дете (2 - 9,99 г.)
Отпътуване за за Верона. Пешеходна разходка в историческия център на града: Арена ди Верона – един от най-добре запазените римски амфитеатри в Европа; площад “Бра” – най-големият площад на Верона и един от най-просторните и внушителни в цяла Европа; Къщата на Жулиета; площад “Деле Ербе” – старият римски форум; площад “Синьория” – аристократичният площад на Верона.

Резервации:

Депозит 300 лв при резервация

Доплащане 21 дни преди датата на пътуване

Условия за анулации:

до 60 дни преди датата на полета: без неустойка

от 60 до 30 дни: 100лв

от 30 до 22 дни: 300 лв

под 22 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сума

Забележки:

Минимален брой за провеждането на пътуването са 70 пълноплащащи. При недостатъчен брой записани, Туроператорът ще предложи алтернативна програмата или оферта.

Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Минимален брой за реализация на допълнителните екскурзии: 25 записани, а за Флоренция и Венеция 30 записани.

Допълнителна информация

ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, включени в посочените цени!

НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: БЕЗПЛАТНО НАСТАНЯВАНЕ НА ДЕЦА ДО 9,99 г. - валидно за дати на 24.05.;31.05. и 07.06.2017

СПЕЦИАЛЕН БОНУС!!! Промо пакет : 3 екскурзии – Римини, Болоня и Равена на цената от 9 евро на човек при заявяване на пакета от България

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Римини |  Почивки - Италия |  Почивки - Римини |  Last minute оферти - Италия |  Last minute оферти - Римини

Избрани оферти