Начало / Почивки / Почивки - Пукет

ПУКЕТ - Промоция!! Ранни записвания!!!

Номер на оферта

/

229676

Дати & цени

Цената включва

• Самолетни билети София–Доха-Пукет-Доха-София с Qatar Airways;
• Летищни такси;
• Трансфери летище – хотел – летище;
• 7 нощувки със закуски;
• Застраховка медицински разноски с покритие 10 000 евро.

Цената не включва

• Тайландска Виза (експресна, издава се в София в същия ден) € 35
• Лични разходи

Програма на пътуването

Промоция до 24 април 2019!!!
Пътуване до 20 декември 2019!!!

Индивидуално пътуване по Ваши дати БЕЗ група и водач от България. За конкретна дата и цена, моля, изпратете запитване.

ХОТЕЛИ и ЦЕНИ


Cachet Resort Dewa Phuket **** - www.dewaphuketresort.com

Този луксозен тропически хотелски комплекс се намира край плажа Nai Yang. Той е с удобно местоположение, на 5 минути с автомобил от международно летище Пукет. Предлага безплатен WiFi, спа център и 2 открити басейна. Dewa Phuket се намира само на метри от кристалните води на Андаманско море и е близо до национален парк Сиринат. Комплексът е разположен на кратко разстояние с автомобил от местни забележителности като водния парк Splash Jungle и голф клуба Blue Canyon Country Golf Club. До град Пукет се стига за около 30 минути с автомобил. Всички вили и суити в Dewa Phuket са напълно климатизирани. Вилите имат самостоятелен малък басейн, открит душ и вана. Суитите са с кухненски бокс и балкон с изглед към басейна. За гостите са осигурени редица развлекателни дейности, включващи кулинарни уроци, отпускащи масажни процедури и фитнес зала, библиотека с DVD-та и книги, детски клуб. В Terrace Grill край басейна се предлагат пресни ястия от морски дарове, първокласни стекове и бар със свежи салати. Poolside Lounge се намира само на метри от плажа и сервира тропически коктейли и леки храни на фона на залеза.

Deluxe Room - € 998

Thavorn Beach Village & SPA ****Sup - wwww.thavornbeachvillage.com

Thavorn Beach Village & Spa е разположен сред 101 декара тропическа зеленина край залива Nakalay. Предлага гледка към Андаманско море и бунгала в тайландски стил. Разполага с голям басейн тип лагуна и фитнес съоръжения. Осигурен е безплатен WiFi. Thavorn Beach Village е на 10 минути с кола от Патонг и Камала Бийч. Намира се на 40 минути с кола от международно летище Пукет и предлага безплатен паркинг. Организира се безплатен трансфер с автобус по разписание до Патонг. Климатизираните бунгала разполагат със собствен балкон и гледка към морето, басейна или градината. Към удобствата са включени телевизор със сателитни канали, хладилник и вана. Гостите могат да се насладят на традиционни тайландски масажи в Chann Spa. Marisa Terrace предлага международни ястия край басейна, а в ресторант Old Siam се сервират тайландски специалитети на фона на гледка към плажа. На разположение на гостите има също бар край басейна и барбекю.

Ocean View Room - € 1195

Outrigger Laguna Phuket Beach Resort ***** - www.outrigger.com

Outrigger Laguna Phuket Beach се намира на плажа Bangtao и предлага открит басейн, спа център, фитнес зала, детски клуб и детегледачески услуги. Стаите за гости разполагат със собствен балкон и безплатен Wi-Fi. Плажът Патонг и международното летище Пукет са на 20 минути с кола. До град Пукет се стига за 25 минути с кола. Стаите са оборудвани с минибар, сейф, телевизор с плосък екран и сателитни канали, кафе-машина, сешоар и самостоятелна баня. В комплекса има туристическото бюро, денонощна рецепция, трансфери с шатъл, бизнес център и конферентни съоръжения. Icon Terrace & Lounge и Locavore работят през целия ден и сервират западна и азиатска кухня. На италиански ястия и специалитети на скара можете да се насладите в Edge Water Bistro & Bar.

Deluxe Lagoon View Room - € 1295

**********************************************************************************************************

Необходими документи:
• Паспорт с валидност мин. 6 месеца след датата на връщане
• Една празна страница без виза и печати на гърба
• 1 актуална снимка паспортен формат
Важно: Всички цени са промоционални и валидни до изчерпване на местата. Всички цени се потвърждават в момента на резервация.

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Пукет |  Почивки - Тайланд |  Почивки - Пукет |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Пукет

Избрани оферти