Начало / Почивки / Почивки - Правец

Пакет 24 Май в Риу Правец

Номер на оферта

/

229778

Дати & цени

Цената включва

Цената включва – две нощувки, валидни в периода 24- 26.05.2019г. на база полупансион – закуска и вечеря+ подарък обяд тематичен бюфет на 26.05; безплатно ползване на басейн, фитнес, и термална зона на SPA центъра; интернет, паркинг; такси и ДДС.

- Голф пакет за начинаещи*
Включва: транспорт от хотела до голф академията и обратно; необходимата екипировка;
урок с професионален голф инструктор /15мин. /; кошница с 50 голф топки;
*Необходима е предварителна резервация при пристигане според възможностите на хотела. Услугите са комплимент съобразно работното време на съоръженията.

- Боулинг игра за всеки гост

Програма на пътуването

Пакет 24 Май, валиден за периода 24 - 26 Май:

Пакет 2 нощувки с включен подарък обяд на човек в двойна стая с изглед планина: 186 лв.

*Цената е на човек в двойна стая с изглед планина и включва – две нощувки, валидни в периода 24- 26.05.2019г. на база полупансион – закуска и вечеря+ подарък обяд тематичен бюфет на 26.05; безплатно ползване на басейн, фитнес, и термална зона на SPA центъра; интернет, паркинг; такси и ДДС.

Двойната стая в хотела разполага с две редовни легла и разтегателен диван за един човек. В стаята има възможност за поставяне на бебешка кошарка.
- Деца от 0 до 5.99г. се настаняват безплатно
- Бебешка кошара е подходяща за деца до 2 годишна възраст

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Хотелът е хармонично допълнение към окръжаващите го хоризонти и пейзажи. Панорамата към езерото и голф игрището от другата му страна, както и живописните склонове на Стара планина, заобикалят хотела и така той е в центъра на прелестна картина, която успокоява, завладява и вдъхновява. Уютната атмосфера е чудесно условие, както за пълноценна почивка, така и за успешни бизнес срещи. В допълнение, ние сме на разположение, за да удовлетворим всички нужди, изисквания, дори и капризи, и на най-взискателните гости.

Допълнителна информация

Двойната стая в хотела разполага с две редовни легла и разтегателен диван за един човек. В стаята има възможност за поставяне на бебешка кошарка. - Деца от 0 до 5.99г. се настаняват безплатно - Бебешка кошара е подходяща за деца до 2 годишна възраст При двама пълноплащащи: - Възрастен над 11.99г. настанен на разтегателен диван с двама пълноплащащи възрастни- доплащане -70лв. на нощувка - Доплащане за деца от 5.99 до 11.99г.- 35лв. на дете на нощувка

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Правец |  Почивки - България |  Почивки - Правец |  Спа почивка 2024 - България |  Спа почивка 2024 - Правец

Избрани оферти