Начало / Почивки / Почивки - Варадеро

Перлите на Куба - 5* Романтиката на Карибите - All Inclusive ваканция!

Номер на оферта

/

229779

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Хавана – София, с Турски авиолинии (през Истанбул);
Трансфер летище – хотел във Варадеро при пристигане и хотел в Хавана – летище при заминаване;
5 нощувки на ОЛ ИНКЛУЗИВ в хотел Melia Varadero 5***** в екзотичния курорт Варадеро;
1 нощувка със закуска и вечеря в в хотел Jagua 4**** by Melia в красивото колониално градче Сиенфуегос;
3 нощувки със закуски в хотел Melia Cohiba 5***** в Хавана;
Целодневна екскурзия на кокетния Тринидад (UNESCO) с включен обяд;
Целодневна екскурзия на Сиенфуегос, природния парк Cienaga de Zapata с включен обяд, посещение на ферма за крокодили и разходка с лодка;
Тур По стъпките на Хемингуей с включен обяд;
Обзорен тур на Модерна Хавана;
Пешеходен тур на Стара Хавана (UNESCO) с включено посещение на Музея на рома;
Целодневна екскурзия до Винялес (UNESCO), индианската пещера и стенописа на праисторията с включен обяд и посещение на тютюнева плантация;
Медицинска застраховка Помощ при пътуване с покритие 10 000 евро на ДЗИ;
Водач с български за целия престой.

ЗАБЕЛЕЖКА: Всички екскурзии се провеждат на български от лицензиран екскурзовод.

Цената не включва

Вечери в Хавана;
Екскурзии във Варадеро – нашият водач, ще Ви помогне да изберете на място най-подходящите екскурзии измежду двип-сафари, разходка с катамаран, шнорхелинг сред красивите рибки и корали;
Разходи от личен характер;
Виза за Куба;
Застраховка отмяна на пътуване със ЗАД „Алианц“.
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Допълнителни услуги:

3 вечери в хотел Melia Cohiba 5***** – 120 лв. на човек.

Виза за Куба – 60 лв по тарифа валидна към 09.05.2019 г.

Виза за Куба – За издаване на виза се изискват валиден паспорт 6 месеца след датата на отпътуване от Куба, 1 брой цветна снимка паспортен формат, попълнен формуляр. Документите се събират от туроператора 15 дни преди тръгване, а визите се получават 7 дни преди тръгване

Програма на пътуването

------------

Перлите на Куба – 5* Романтиката на Карибите

+ 6 включени екскурзии и ол-инклузив ваканция
Хавана – Винялес – Варадеро – Тринидад – Сиенфуегос

Уникална програма, която Ви разкрива тайната на чара на Куба, като комбинира богата екскурзионна програма на Хавана, Винялес, Тринидад, Сиенфуегос … и 5*****

ALL INCLUSIVE почивка във луксозния курорт Варадеро.

Melia Cohiba 5***** Хавана
https://www.melia.com/en/hotels/cuba/havana/melia-cohiba/index.htm

Melia Varadero 5***** Варадеро
https://www.melia.com/en/hotels/cuba/varadero/melia-varadero/index.htm

Jagua 4**** by Melia Сиенфуегос / https://www.melia.com/en/hotels/cuba/cienfuegos/jagua-by-melia-hotels/index.htm

12 дни/ 9 нощувки, 6 включени екскурзии и All Inclusive 5* ваканция.

-----------------

ДАТИ И ЦЕНИ на човек в двойна стая, с включени всички такси:

27.01. – 07.02.2020 - 4527 лв. вместо 4760 лв. *ПРОМОЦИЯ
09.03. – 20.03.2020 - 5430 лв. вместо 5640 лв. *ПРОМОЦИЯ
13.04. – 24.04.2020 - 5760 лв.

*Офертата е валидна САМО за НОВИ резервации, направени от 03.01 до 15.01 или до изчерпване на ПОСЛЕДНИТЕ места.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

Ден-1 СОФИЯ - ХАВАНА
Събираме се на летище София за удобен полет СофияХавана с луксозните самолети на Турски авиолинии. Полета е с междинно кацане в Истанбул. Багажа се чекира еднократно – само в София. По време на полета има включено богато изхранване.

Ден-2 ХАВАНА - ВАРАДЕРО
Кацаме в Хавана в 8:10 часа сутринта местно време.
Започваме Карибското ни приключение с почивка, за да се презаредим и съберем сили за автентична Куба.
След, като си получим багажа и минем митнически граничен транспорт, представител на туроператора, ще ни настани в комфортен, модерен автобус. Следва трансфер около 2 часа и половина до екзотично Варадеро с междинна спирка за почивка, където можем да изпием по една истинска пиня колада, поднесена в свежо откъснат ананас..
Настаняваме се в луксозния комплекс и се отдаваме на активна почивка и богат ол инклузив.
Съветваме Ви незабавно да изпиете коктейл с наистина оригинален ром Havana Club – например Дайкири, Пиня Колада, Куба Либре или Мохито и след това да се изтегнете на страхотния, бял пясък. Отдайте се на топлите Карибски води и просто релаксирайте.

Ден-3 ВАРАДЕРО – Раят на Карибите – време е за плаж.

Ден-4 ВАРАДЕРО – Раят на Карибите – време е за плаж.

Ден-5 ВАРАДЕРО – Раят на Карибите – време е за плаж.

Ден-6 ВАРАДЕРО – Раят на Карибите – време е за плаж.

Ден-7 ВАРАДЕРО - ТРИНИДАТ (UNESCO)
Започваме най-интересната част от нашето пътешествие, която ще ни зареди с емоции, за да разказваме после на всички.

Отпътуване за град Тринидад. Градът е основан през 1514 г. и е регистриран в списъка на ЮНЕСКО през 1988 г. като обект на световното културно наследство. Колониалният, исторически център е живописен, автентичен в пастелни цветове. Центърът е пешеходен, а неравните каменни улици водят до площад Plaza Mayor. Въпреки, че самият Тринидад е като музей на открито, разходката ни продължава с посещение на музей на закрито. По преценка на местния екскурзовод и работното време на музеите, ще можем да посетим Историческия музей или Романтичния музей на града. Разходката продължава към Бар La Canch?nchara. La Canch?nchara има не само хубаво име, но е и много популярно място. Помещава се в имение от 1723 г., което носи името на местна напитка, приготвена от лимонов сок, мед и ром, поднесени в керамични чаши.

Истинско тържество за сетивата.

Отпътуваме за Сиенфуегос. Вечеря. Нощувка.

Ден-8 СИЕНФУЕГО – ГУАМА - ХАВАНА
След закуска, ще направим обиколка на считания за един от най-красивите и със сигурност най-добре запазен кубински град с неокласическа архитектура Сиенфуегос. Ще се снимаме на площад Марти, до театъра на Томас Тери и ще изпием по коктейл до Palacio del Valle.
Около обяд се насочваме към природния парк Cienaga de Zapata, Гуама където ще посетим ферма за крокодили и ще направим едно пътешествие по реката до малко китно типично селце, с пресъздадена атмосфера от индианските времена. Куба ще ни разкрие невероятната си тропическа природа.
Вечерта пристигаме в Хавана.

Ден-9 ХАВАНА (UNESCO)
Хавана – едно пътешествие в миналото. Във всяко отношение.
Преди обяд ще минем по стъпките на Хемингуей – Къщата на Хемингуей, Рибарското селце Кохимар, където е получавал вдъхновение за своите романи и където е написал шедьовъра „Старецът и морето“.
Продължаваме с обзорен тур на модерната част на Хавана с автобус, със спирка на площада на Революцията, Капитолио – копие на Капитолия във Вашингтон, както и ще минем по най-дългата пейка в света – булевард Малекон.
И завършваме деня с тур из неповторимата и застинала във времето Колониална Хавана, обявена от ЮНЕСКО за културното наследство на човечеството. Пешеходна обиколка из стария град, с неговите площади, крепости и сгради, построени от испанците между шестнадесети и деветнадесети век. Разбира се, ще видим родното място на уникалното дайкири, както и още от любимите заведения на Хемингуей
Възможност за допълнителна екскурзия: Хавана – романтиката на старите, класически открити лимузини.
Вечерта ще имаме възможност да посетим някое кабаре или джаз клуб, според програмата за сезона.
В хотел Melia Cohiba 5*****, се намира едно от най-добрите кабарета в Хавана HABANA CAF?, където можете да се насладите на истинска кубинска вечер. Вкусете и аромата на истинската кубинска пура в съседния бар CASA DEL HABANO

Ден-10 ВИНЯЛЕС (UNESCO)
Отпътуване за Пиняр дел Рио. Разходка през долината Vi?ales, обявена за културен пейзаж, защитен от ЮНЕСКО и национален природен паметник. Посещение на Casa del Veguero, където ще опитаме коктейли за добре дошли и ще посетим тютюневата плантация. Тук се произвеждат най-хубавите пури в света.
Екскурзията продължава с посещение на пещерата Cueva del Indio с разходка с лодка по подземната реката. Обяд в местен ресторант. След обяд следва посещение на Sierra de los Оrganos, мястото на което се намира стенописа на праисторията, който показва процеса на еволюция на живота, от мекотело до първите местни жители на мястото. Отпътуване.

Ден-11 ХАВАНА - СОФИЯ
Ранна закуска и трансфер до летището в Хавана за полет ХаванаСофия с Турски авиолинии.

Ден-12 СОФИЯ
Пристигане в София в 08:55 ч.

=============================================================

ХОТЕЛИ

MELIA VARADERO 5*****

https://www.melia.com/en/hotels/cuba/varadero/melia-varadero/index.htm

Местоположение
Melia Varadero 5* се намира на 8 километра от центъра на град Варадеро и само на 3 километра от яхтено пристанище Chapelin. Този изискан All inclusive морски хотелски комплекс се намира на брега на Карибско море и само на няколко метра от голф клуб Варадеро. В красиваият комплекс са разположени палмови градини, ресторанти, барове, зони за отдих, художествени галерии, занаятчийски изложби и магазини. Прекрасен избор за почивка, както за двойки, така и за семейства.

Стаи
Модерните и уникални стаи в Meli? Varadero 5* се намират в очарователна пететажна сграда, която прилича на цвете с шест венчелистчета във формата на пирамида. Има няколко типа стаи.
Всички стаи са с фантастични тераси или балкони, прекрасна гледка към Playa Azul, изискан интериор и всички удобства, необходими за прекрасен престой.

Класическа стая:
С прекрасна гледка към басейна или красивите хотелски градини, красиво декорирани в карибски цветове и предоставящи всички удобства и услуги за прекрасен престой, стандартните стаи предлагат приятна и комфортна атмосфера. Стъклените врати, които водят към терасата, осигуряват превъзходно естествено осветление. Стаите са оборудвани и с:
• Телевизор с плосък екран
• Сателитни канали
• Сейф
• Сешоар

Класическа стая с гледка море:
Привилегированото местоположение в близост до плажа и зашеметяващата гледка към синьото море на Варадеро са отличителните черти на този тип стаи на хотела, които са красиво декорирани и предлагат модерни мебели. Декорирани в меки тонове, създават спокойна и комфортна атмосфера. Стаите са оборудвани и с:
• Телевизор с плосък екран
• Сателитни канали
• Сейф
• Сешоар
• Мини бар

Премиум стаи с изглед море:
Идеални за младоженци, премиум стаите с изглед към морето се отличават със своите тераси, които заемат всеки ъгъл от сградата от 2-ри до 4-ти етаж и предлагат невероятна гледка към морето и полуостров Варадеро. Оборудвани са с:
• Телевизор с плосък екран
• Сателитни канали
• Сешоар
• Минибар

Ресторанти и барове
Насладете се на карибското слънце на най-красивия плаж в Куба с вкусни аромати и вкусове. Meli? Varadero 5* предлага на гостите си избор и изискани заведения за хранене за всички вкусове.

Основният ресторант, който предлага изхранване на бюфет за закуска, обяд и вечеря е LA HABANA

А-ла-карт ресторантите предлагат закуска, обяд и вечеря, както и гурме кухня, пържоли, морски дарове и мексиканска кухня.
На плажа можете да се насладите на месо на скара и риба, а до басейна се сервират вкусни паели и креолска кухня.

Ресторант Fuerteventura
Нашият изискан ресторант на партерния етаж на централната сграда, изискано пространство за любителите на гурме храна. За вечеря можете да се насладите на най-внимателно приготвената и вкусна международна и кубинска кухня.
Идеален за двойки с уникална атмосфера.
Намира се в климатизиран ресторант с луксозна атмосфера на партерния етаж на централната сграда. Вечеря (18:30-22:00ч.)

Ресторант Trinidad Ranchon
Намира се в зоната на басейна с прекрасна гледка към морето.
Обяд със специалитети за барбекю (от 12:30 до 16:00 часа)
Вечери с традиционна кубинска кухня (18:30 до 22:00 часа)
Капацитет за 150 гости

Bar Playa Varadero
Предлага леки закуски, напитки и кубински и международни коктейли.
Открито пространство, разположено на пясъчните дюни на красивата Плая Азул, така че можете да прекарате целия ден, наслаждавайки се на прекрасните води на Карибите. Работи от 10:00 до 18:00 часа.
Капацитет за 50 посетители.

Sakura японски ресторант
Ресторантът е климатизиран и се намира във фоайето на приземния етаж. Отваря се за а-ла-карт вечеря (18:30 до 22:00 часа) и разполага с капацитет за 32 гости.

Ресторант Las Reses
Голям избор от ястия в най-чистия Tex-Mex стил.
Намира се в градините на хотела.Вечеря от 18:30 до 22:00 часа.
Официален дрес код. Капацитет за 50 посетители.

Guantanamera
Специализиран в закуски и бързото обслужване, барът предлага а-ла-карт закуски, обяди, вечери и леки закуски плюс чай, отворен е 24 часа в денонощието.

Las Palmas
Хотелският пиано-бар е идеалното място за гостите, които желаят да се насладят на жива кубинска музика.
Отворен е 24 часа в денонощието.

Baracoa
Бар до басейна. Работно време от 10:00 до 18:00 ч.

Santiago Lounge
Парти и диско бар с чудесна музика и най-добрите кубински и международни напитки (от 20:00 до 02:00 ч.)
Климатизиран салон, разположен в близост до снек-бар Guantanamera.
Капацитет за 280 души.

Ресторант Las Brasas
Обяд: Paellas (12:30 до 16:00 ч.)
Вечери: А-ла-карт специалитети на скара (18:30 до 22:00 ч.)
Капацитет за 50 души

Басейн
Хотелът разполага с 2 басейна за възрастни и 1 за деца.
Басейн с прясна вода, разделен на две, с хидромасаж, водопади и палатки за релакс с размери 1250 м3/ 25 м широк и 50 м дълъг.
Заобиколен е от палмови дървета и буйна растителност, допълващи тропическата среда.Барът е разположен в центъра на басейна.Разполага с шезлонги, душове и чадъри. Спасител се грижи за безопасността на гостите.

Плаж
Хотелът предлага директен достъп до плажната ивица. Плажът е от фин бял пясък, дълъг 1000м. Можете да се насладите на спокойни и плитки води, идеални за катамарани, платноходки и каяци. Плажът е разполага със спасителна служба, шезлонги, чадъра, хавлии и бар. Предлагат се и забавления като плажен волейбол и водни спортове.

Мини клуб
Осигуряването на безопасност и развлечения на най-малки гости е приоритет за персонала на комплекса. Хотелът разполага с Мини клуб, където децата ще намерят пълна програма от дейности, подходящи за тяхната възраст, включително игри, рисуване, танци, екскурзии, разказване на истории, състезания, тържества за рождени дни.

Допълнителни услуги
• Денонощна рецепция
• Международен телефон
• Обмяна на валута (не се приемат кредитни карти от банки в Северна Америка)
• Паркинг
• 24-часово обслужване по стаите
• Химическо чистене
• Специални удобства за младоженци и рождени дни
• Аптека
• първа помощ
• Удобства с рампи и специален достъп
• Инвалидни колички (по заявка)
• Охрана
• Сейф
• 110 V (60 Hz). Гостите трябва да носят собствени адаптери
• Басейни
• Фитнес център
• Безплатен Wi-fi
• Магазин за пури
• Спортна зона
• Солариум
• Фризьор
• Аниматорски услуги


----------------------


MELIA COHIBA 5*****
https://www.melia.com/en/hotels/cuba/havana/melia-cohiba

Бъди изумен от Хавана!
Хотел Хавана Meli? Cohiba 5* предлага невероятна гледка към морето и града.
Местоположение
Модерна, но гостоприемна сграда с великолепно местоположение в непосредствена близост до центъра на района на El Vedado, в близост до всички основни културни забележителности и кабарето на Хавана.
Насладете се на богат избор от най-добрите кубински и международни ястия в бюфет ресторанта и а-ла-карт ресторанти, които предлагат тропически и средиземноморски вкусове. Хотел Meli? Cohiba 5* разполага със страхотен коктейл бар.
Лобито на хотела разполага с големи галерии за кубинско изкуство, бутици и магазин „Casa del Habano“ за любителите на несравнимите кубински пури.
Насладете се на безплатен Wi-Fi интернет по време на престоя си.

Стаи
Класически стаи:
С красива гледка към морето и града, напълно оборудваните стаи Classic в Meli? Coh?ba 5* са специално проектирани за приятно прекарване и предлагат всички необходими удобства. Всички стаи са климатизирани и разполагат с балкон. Също така стаите са оборудвани с:
-Мини бар;
-Сешоар;
-Сателитна телевизия;
-Сейф;
-Тоалетни принадлежности.

Апартаменти:
Разположени от 3-ти до 18-ти етаж, в ъглите на сградата, с възхитителна гледка към морето и града, баня с джакузи и панорамна гледка, създаващи романтична атмосфера, апартаментите са идеални за младоженци. Луксът и комфортът осигуряват изключителен престой. Те са климатизирани и големите прозорци осигуряват превъзходно естествено осветление.
-Мини бар;
-Сешоар;
-Сателитна телевизия;
-Сейф;
-Тоалетни принадлежности;
-Хидромасажна вана.

Ресторанти и барове
Ресторант MED
Нашият MedRestaurant е идеалното място за любителите на средиземноморската кухня, сервиращи пресни, сезонни храни и предлагащи възхитителен тапас. Неговите предложения включват разнообразни месни, морски и рибни ястия, придружени от чудесно вино меню. Красивата декорация с морски мотиви и гледка към басейна, го правят уникално място за споделяне на специален момент. Намира се на втория етаж и предлага а-ла-карт обяд и вечеря (от 13:00 до полунощ), с капацитет за 46 гости.

Ресторант Aqua’s Grill
Ресторант с грил, в който можете да се насладите на вкусни ястия до басейна. Намира се на втория етаж на лобито на хотела. Той предлага а-ла-карт обяд и вечеря (от 10:00 до 21:00 часа). Капацитет за 66 посетители.

Бар Aqua’s Bar
Закуска и бар край басейна в приятна обстановка и нов декор. Намира се на втория етаж до басейна. Сервират се а-ла-карт закуски и леки ястия (от 10:00 до 23:00 часа) Капацитет за 66 посетители.

GRAN A?EJO
Идеално място, където можете да се насладите на топли напитки, безалкохолни напитки, алкохолни напитки, леки закуски и а-ла-карт континентална закуска. Фина декорация с мокет и венециански огледала. Името отдава почит на вкусния кубински ром. Отворено 24 часа. Намира се в основното фоайе. Капацитет за 80 души.

LA PIAZZA
La Piazz е италиански ресторант с прекрасна гледка към басейна. Мястото, където можете да се насладите на вкусни ястия от италианската кухня. Намира се на втория етаж. Той предлага а-ла-карт обяд и вечеря (от 12:30 ч. до полунощ), с капацитет за 49 гости.

PLAZA HABANA
Намира се на втория етаж. Сервиране на закуска (6:30 до 10:00 ч.), обяд (12:30 до 15:00 ч.) и вечеря (19:00 до 23:00 ч.). Капацитет за 200 посетители.

HABANA CAF?
Парти зала с бар, кабаре и танцова музика. Декориран в стил хард рок и напомнящ за Хавана от 1950 г., с мотоциклети, ретро автомобили и самолет, предлагащ страхотни забавления с музика на живо. Намира се на партерния етаж с отделен вход. Този нощен клуб с бар и кабаре има самостоятелен вход и е разположен на фоайето на приземния етаж, предлага а-ла-карт вечеря (21:00 до 2:30 ч.). Капацитет за 300 посетители.

CASA DEL HABANO
Магазин за пури бар "Casa del Habano", предлагащ напитки, коктейли, алкохолни напитки, кафе и продажба на пури. Богат избор от пури с възможност за дегустация. Отворен от 20:00 ч. до полунощ. Капацитет - 50 души. Намира се на втория етаж.

Басейн
Отличната почивка в Хавана са гарантирана, благодарение на голям басейн с джакузи и фитнес център през деня и отлична кубинска музика вечер в кафе Havana. Басейнът на хотела е с размери: 1000 м3;дължина 50 м и ширина 25 м. Оборудван е с шезлонги, чадъри и хавлии. За безпостността на гостите се грижи спасител.

Допълнителни услуги
-Денонощна рецепция;
-Международен телефон;
-Обмяна на валута (не се приемат кредитни карти от банки в Северна Америка);
-Паркинг;
-24-часово обслужване по стаите;
-Химическо чистене;
-Специални удобства за младоженци и рождени дни;
-Аптека;
-първа помощ;
-Удобства с рампи и специален достъп;
-Инвалидни колички (по заявка);
-Охрана;
-Сейф;
-110 V (60 Hz). Гостите трябва да носят собствени адаптери;
-Басейни;
-Фитнес център;
-Безплатен Wi-fi;
-Магазин за пури.

--------------------

JAGUA HOTEL 4*
BY MELI? HOTELS INTERNATIONAL
https://www.melia.com/en/hotels/cuba/cienfuegos/jagua-by-melia-hotels/activities.htm


Местоположение
Този елегантен хотел представлява красив комплекс, състоящ се от основна сграда и три вили, разположени в изключителната градина, в непосредствена близост до залива Сиенфуегос и само на 5 минути пеша от историческия център на града.
Уникалното оформление на комплекса предлага на посетителите избор от различни стаи, които съчетават традиция, модернизъм и комфорт. Всички стаи предлагат красив изглед към града и залива. Ресторантите и баровете в главната сграда и вилите предлагат богат избор от заведения за хранене през целия ден, включително частна винарска изба и романтични а-ла-карт ресторанти, предлагащи изглед към морето.

Стаи
С изглед към красивия залив Сиенфуегос, този хотел предлага просторни и удобни класически стаи и апартаменти в основната си сграда и в пристройките, повечето от които с прекрасна гледка към морето, града или басейна. Вилите от 2 и 3 етажа предлагат просторни класически стаи и апартаменти с изглед към морето, всички обзаведени и декорирани с мебели от 1950 до 1970 г.
Стандартна Стая
Разположени в основната сграда на хотела, тези комфортни стаи са с площ от 24 квадратни метра и предлагат изглед към залива, града или басейна.
Апартамент с гледка море
Удобни и просторни апартаментите на горните етажи на основната сграда, предлагат балкони с прекрасна гледка към града и залива на Сиенфуегос. С площ от 48 м2 те разполагат с входно антре, хол със спалня, още едно спално помещене и баня с вана.
Perla Del Mar Villa – стандартни стаи
Разположени в двуетажна вила, която разполага със собствен санитраен възел, тези стаи предлагат красива гледка към залива на Сиенфуегос. Техният дизайн и атмосфера отразяват духа на 50-те години. Всички те разполагат с балкон или тераса, спалня с телевизор, 2 единични легла или спалня и баня с вана.

Perla Del Mar Villa – апартамент
Стратегически разположен в красива двуетажна вила, която разполага със собствени съоръжения, тези стаи предлагат прекрасна гледка към залива на Сиенфуегос. Техният изискан дизайн и атмосфера отразяват духа на 50-те години. Всички те разполагат с балкон или тераса, входно антре, маса за закуска, спалня с телевизор, две единични легла или спалня и баня с вана.

Casa Verde Villa – стандартна стая
С изглед към залива на Сиенфуегос, Casa Verde е известна със своята зелена фасада, викторианска архитектура и колониални покриви. Разположени на приземния етаж и на горния етаж, всички стаи предлагат спалня с телевизор, 2 единични легла или двойно легло king size, баня с вана и изглед към градината или морето.
Villa Palacio Azul – стандартна стая
Разположени в красива стилно обзаведена вила с изглед към яхтеното пристанище на Сиенфуегос, Palacio Azul предлага класически стаи с елегантен дизайн, които носят имената на типичните цветя на острова: Orqu?dea, Dalia, Verbena и Margarita. Освен изисканите дизайнерски детайли, тези стаи предлагат прекрасни мебели, просторна спалня с телевизор, двойно легло, входно антре и баня с вана.

Ресторанти
Благодарение на услугата Dining Around между хотела, вилите и Palacio de Valle, гостите могат да се насладят на различни заведения за хранене и барове. Гостите на хотела могат да се насладят на кулинарни комбинации, които варират от най-новата интернационална кухня до местните традиции в готвенето, но винаги с най-пресните съставки и местни продукти от сушата и морето.
Escambray
Декорирана е с картини на художници от Фондо де Биене Културас
Намира се във фоайето на хотел Jagua на партерния етаж.
Los Laureles
Бюфет-ресторант, специализиран в креолската кухня.
Декориран в традиционен кубински стил с музика от Septeto Uni?n.
Намира се в вътрешния двор на Palacio de Valle.
Lounge Bar- Palacio Azul
Бар с богат избор от напитки, алкохолни напитки и кафе. Предлага се и закуска.
С тераси и изглед към залива на Сиенфуегос. Намира се в Casa Palacio Azul, на партерния етаж.
Бар-Perla Del Mar
Бар-тераса с несравними гледки към залива Сиенфуегос гарантира незабравими моменти, придружени от освежаващи коктейли и избор от международни напитки.
Отлично а-ла-карт обслужване на място с модерен интериорен дизайн.
Casa Verde - Тераса
А ла карт бар с богат избор от напитки, спиртни напитки и кафе.Тераса с кей и красива гледка към залива на Сиенфуегос.Намира се в Casa Verde, на партерния етаж.
Jagua Lobby Bar
Отличен избор от напитки и коктейли с музика на живо. Разположен в основната сграда на хотела с открита тераса.
Caonao
В непосредствена близост до басейна в основната сграда на хотела, предлагащ богат избор от алкохолни напитки, международни напитки и освежаващи коктейли и красива гледка към залива.
La Terraza - Palacio De Valle
Разположен на горния етаж на красивата Palacio de Valle, La Terraza се гордее с един от най-красивите гледки към град Сиенфуегос. Заливът, градът и планините Escambray образуват незабравим пейзаж.
El Bodeg?n - Palacio De Valle
В този телевизионен бар можете да се насладите на любимото си спортно събитие в чудесна атмосфера.
Guanaroca
Кабаре бар разположен в основната сграда на хотела до басейна.

Басейни
Хотелът разполага с открит басейн за възрастни и открит детски басейн. Басейните се намират до основната сграда на хотела.
На терасата на Casa Perla del Sur са разположени 2 хидромасажни вани.
В зоните на басейна и джакузито има чадъри, шезлонги, столове, душове, баня, хавлиени кърпи и спасителен пункт.

Медицински услуги
В основната сграда на хотела, в международна клиника и аптека, работи 24 часа в денонощието, предлагайки услуги от лекар (до 17:00ч.) и от медицинска сестра (24 часа на ден).

Фитнес център
Хотелът разполага с фитнес зала с различни фитнес уреди, разположена във вила Casa Verde.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

Полетно разписание (всички времена са местни за съответната дестинация):
СофияИстанбул 21:20 – 23:40 / ИстанбулХавана 02:25 – 08:10 ч.
ХаванаИстанбул 09:30 – 10:00 (+ на следващия ден) / ИстанбулСофия 14:45 – 15:05 ч.

Трансфер летище – хотел – летище:
Летище ХаванаВарадеро 2,5 – 3 часа.
Хотел Хавана – летище Хавана – 45 минути.

ВАЖНО:
1. Минимален брой туристи: 20 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
2. Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
3. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
4. Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
5. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Куба |  Оферти - Варадеро |  Почивки - Куба |  Почивки - Варадеро |  Last minute оферти - Куба |  Last minute оферти - Варадеро

Избрани оферти