Начало / Почивки / Почивки - Албена

Почивка в к.к Албена на супер цена!

Номер на оферта

/

200589

Дати & цени

Цената включва

-Икономичните стаи са на партер !

Цената е на човек за 6 нощувки в двойна икономична стая /2+1/ и включва:

-6 нощувки на база all inclusive+
Работно време на Ресторант :

Закуска 07.30 - 10.00
Обяд 12.30 - 14.30
Вечеря 18.30 - 21.30

Тематични вечери: Българска, Морска и Италианска

Снек бар:

10.00 - 22.00 - напитки
11.00 - 21.00 - сладолед
11.00 - 16.00 - студени и топли снаксове, пица и плодове

Лоби бар: 10.00 - 23.00

През сезон 2017 всички гости на хотел Ком ще ползват лек обяд на плажа в ресторант Green forest (срещу хотел Боряна). Менюто включва студени и топли снаксове, свежи салати и плодове, сладолед, кафе, безалкохолни напитки и бира. Зоната на плажа за гости на хотел Ком, както и достъпът до вътрешния транспорт в комплекса се намират в близост до ресторанта.

Напитки: местни български алкохолни напитки, наливни безалкохолни напитки, наливни вина, наливна бира, минерална вода, кафе, чай. След 23:00 часа всички напитки се заплащат допълнително.

Програма на пътуването

Хотел “.COM " е единственият хотел в Албена изцяло предназначен за младежка публика.,който представлява 5 етажна сграда с 327 модерно обзаведени стаи.Хотелът разполага с голям открит басейн, модерен ресторант, лоби бар,снек бар, климатизирана фитнес-зала,паркинг, открита площадка за аеробна гимнастика и огромно разнообразие от спортни съоръжения в непосредствена близост.

В хотелът има безжичен ( Wi-Fi ) интернет в общите зони – рецепция, лоби бар, ресторант. Възможно е ползването на услугата и в голяма част от стаите. Wi-Fi Интернет е достъпeн на плажа и на всички публични зони в Албена. Ползването на Wi-Fi Интернет е безплатно за гостите на хотела.

Всички наши гости имат избор между стая с легло персон и половина и единично легло, или две единични легла + разтегателен фотьойл.Във всяка стая могат да се настанят максимум три лица.

Хотелът разполага и със стаи с легло персон и половина и двуетажно легло,като те са пригодени за настаняване максимум 2 + 1



Предлагат се стаи само за непушачи,като се допускат домашни любимци срещу допълнително заплащане.

Детските кошари в хотела се предоставят на нашите гости напълно безплатно.

Политика против тютюнопушене

Целта ни е да осигурим на нашите гости здравословен отдих без цигарен дим. Със закон в Република България езабранено тютюнопушенето в хотелските стаи, закритите помещения на заведенията за хранене и баровете.

Намира се на 900 м от плажа!

Допълнителна информация

Намаления: Деца от 0 до 2 ненавършени години се настаняват и изхранват безплатно. Дете от 2 до 12 ненавършени години, настанено с двама пълно плащащи родители, се настанява и изхранва безплатно. Второ дете, настанено с двама пълноплащащи родители на допълнително легло, ползва 70% отстъпка от цената за легло в двойна стая. Дете от 2 до 12 ненавършени години, настанено с един пълноплащащ родител на редовно легло, се настанява и изхранва безплатно, а възрастния заплаща за единична стая. Второ дете, настанено с един пълноплащащ родител на допълнително легло, ползва 70% намаление от цената за единично настаняване. Трети възрастен, настанен на допълнително легло, ползва 20% отстъпка от цената за легло в двойна стая!

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Албена |  Почивки - България |  Почивки - Албена |  Почивка на море 2024 - България |  Почивка на море 2024 - Албена

Избрани оферти