Начало / Почивки / Почивки - Будва

Почивка на Будванска Ривиера – 6 нощувки - автобус - Ранни записвания!

Номер на оферта

/

164882

Дати & цени

Цената включва

1 нощувка и закуска и вечеря в планинската част на Черна Гора в хотел Комови 3*
www.hotelkomovi.com
5 нощувки в хотел Посейдон 3* на Будванска Ривиера с 5 закуски, 5 обяда и 5 вечери
www.poseidon-jaz.com
транспорт с комфортен автобус, лицензиран за международни пътувания
медицинска застраховка на ЗК "Уника" с покритие 4000 евро
екскурзоводско обслужване по посочената програма
местен екскурзовод за обиколката на Дубровник и Котор

Цената не включва

Градска такса: 1.30 Е на ден = 15 лева за целия престой
/заплаща се задължително от България, начислява се към пакетната цена/
Входни такси за музеи:
1) Цитаделата /Будва/: 2 евро
2) Крепостните стени на Дубровник: 90 куни /около 12 евро/
3) Аптеката на Францисканския манастир: 30 куни /около 4 евро/
4) Корабче до Локрум: 80 куни
Застраховка “отмяна на пътуване”- тази застраховка покрива рискове в случай на отказ за пътуване от страна на туриста при доказано заболяване или отмяна на пътуването поради неблагоприятни метеорологични условия и други форсможарни обстоятелства.

Забележка:
Горепосочените цени са валидни за отпътуване и връщане в София.

Доплащане за транспорт от и до следните градове /при събран минимум/:
Варна: 60 лв
Шумен: 50 лв
Велико Търново: 45 лв

Цени на допълнителните екскурзии:
/заявяват се и се заплащат предварително от България/
Полудневна екскурзия до Котор с местен екскурзовод и морска екскурзия из Которския залив с посещение на изкуствения остров и църквата Мадоната от Скалата: 27 Е /54 лв за възрастен, 16 Е/32 лв за дете до 12 г.
Целодневна екскурзия до Дубровник с екскурзовод на български език: 20 Е /40 лв за възрастен, 10 Е/20 лв за дете до 12 г.
Полудневна екскурзия с корабче до плажа Жанице и Синята пещера: 20 Е /40 лв за възрастен, 10 Е/20 лв за дете до 12 г.
Целодневна екскурзия до Острожкия манастир и старата столица Цетине: 30 Е /60 лв за възрастен, 10 Е/20 лв за дете до 12 г. /
Препоръка: удобни дрехи и обувки за кратка разходка пеша/

Забележка:
Горепосочените екскурзии се провеждат при минимум 20 записани и обявената цена е валидна при заявяване и заплащане в България. При потвърдена екскурзия е възможна резервация на място, като цената е с 5 Е по-висока.

Програма на пътуването

Почивка на Будванска Ривиера - Автобус

Маршрут: София - Котор - Будва - Дубровник - София

8 дни / 6 нощувки

ДАТА: 17.09.2017 - 24.09.2017 г. Потвърдена екскурзия! Жена за комбинация!


=========================================================

ЦЕНИ:

Промоционални цени, валидни за 10 места:
Възрастен в двойна стая: 595 лв.
Трети възрастен, настанен в двойна стая на допълнително легло: 575 лв.
Възрастен в единична стая: 770 лв.
Дете до 12 г., настанено с двама възрастни: 550 лв.


Редовни цени:
Възрастен в двойна стая: 670 лв.
Трети възрастен, настанен в двойна стая на допълнително легло: 650 лв.
Възрастен в единична стая: 845 лв.
Дете до 12 г., настанено с двама възрастни: 625 лв.


--------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=========================================================

ИЗБЕРЕТЕ ТАЗИ ПОЧИВКА, ЗАЩОТО...

- Хотел Посейдон 3***, разположен на самия бряг на един от най-дългите плажове в Черна Гора – почти 800 м пясъчна ивица, е перфектното място за морска почивка в тази част на Адриатическо море, защото съчетава близостта до изключителните по природна красота и историческа значимост места, включени в допълнителните екскурзии, с хубав плаж и гостоприемно море, т.е - пълноценна морска ваканция!

- Програмата на пътуването предвижда уникалните каньони на Морача и Тара да бъдат по светлата част на деня. Първата нощувка ще бъде в планинската част, в подножието на величествените Комови, т.е. пътят е разделен, за да бъдете отпочинали и готови за разглеждането на Будва на следващия ден.

==============================================================

ПРОГРАМА:

1 ден (17.09.2017):
Отпътуване от Варна в 3.00 ч., от Шумен в 4.00 ч., от Велико Търново в 6.00 ч., от София в 09:30 ч. Пътуване транзит през Сърбия. Привечер настаняване в хотел в планинската част на Черна Гора. Вечеря. Нощувка.

2 ден (18.09.2017):
Закуска. Пътуваме през величествените вериги на Динарските планини: Синявина, Биеласица, националния резерват Биоградска Гора и слизаме сред субтропичните пейзажи на Адриатическото крайбрежие. Преминаваме през удивителните каньони на Морача.Спирка и престой в Будва. Разходка в Стария град. В късния следобед настаняване в хотел Посейдон, разположен на самия бряг на морето. Вечеря. Нощувка.

Описание на хотела:
Хотел Poseidon е разположен на самия бряг на морето, на един от най-красивите плажове на Черногорското крайбрежие - плажа Яз. Намира се на 4"5км от центъра на Стария град на Будва. Той е самостоятелен оазис, сгушен под хълма, който представлява естествена сянка. Настаняването гарантира една спокойна морска почивка в просторни стаи с изглед към морето. Разполага със собствена плажна ивица. Чадърите и шезлонгите на плажа са включени в цената. Стаите са с климатик, сателитна телевизия, хладилник.

3 ден (19.09.2017):
Закуска. Свободно време за плаж или по желание срещу допълнително заплащане:
Полудневна екскурзия до Котор. Разглеждане на уникалните архитектурни и културни паметници от 12-14 век с местен екскурзовод: Катедралата Свети Трифон /1166 год./, църквите Свети Лука /1195 год./, Света Ана, Свети Никола. Свободно време за изкачване на крепостта и фотопауза от върха . /Котор с характерните за периода от 12 до 14 век стилове и удивително добре запазеното историческо наследство е под закрилата на Юнеско в листата на природните и културни феномени/. Следва морска екскурзия из Которския залив с посещение на изкуствения остров и църквата Мадоната от Скалата. Връщане в хотела. Обяд. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

4 ден (20.09.2017):
Закуска. Свободно време за плаж или по желание срещу допълнително заплащане:
Целодневна екскурзия до Дубровник /сух пакет за обяд/. Туристическа обиколка е местен екскурзовод на български език: разходка в Стария град, площад Лужа, двореца Спонца, църквата Свети Влахо, колоната на Орландо, малкия и големия фонтани на Онуфрий, Готическия Княжески дворец, Катедралата Света Богородица и др. Свободно време. По желание екскурзия с корабче до остров Локрум /Ботаническата градина/. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ден (21.09.2017):
Закуска. Свободно време за плаж или по желание срещу допълнително заплащане:
Полудневна екскурзия с корабче до плажа Жанице и Синята пещера. Плажът Жанице се слави като един от най-чистите плажове в света. Възможност за гмуркане и плуване в дълбоките води на Синята пещера. Връщане в хотела. Обяд. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

6 ден (22.09.2017):
Закуска. Свободно време за плаж или по желание срещу допълнително заплащане:
Целодневна екскурзия до Острожкия манастир и старата столица Цетине.
Светата обител Острог е място, където се стичат хиляди поклонници – православни, католици, мюсюлмани, за да се поклонят пред чудотворните мощи на свети Василий Острожки – основателя на манастира. Пещерите са служили за монашески убежища дълго преди 17 век, когато е построен манастирът, облегнат на почти отвесни скали на 1700 м височина. На връщане - престой в старата столица на Черна Гора – Цетине. Разглеждане на Цетинския манастир, където се пази една от най-големите християнски реликви, дясната ръка на светия пророк Йоан Кръстител. Вечерта връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

7 ден (23.09.2017):
Закуска. Свободно време за плаж до обяд. Обяд. 13.30 отпътуване за България. Транзитно пътуване по време на което ще видите уникалните каньони на Морача и Тара.

8 ден (24.09.2017):
Пристигане в София, Велико Търново, Шумен и Варна.

=========================================================

ЦЕНИ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ЕКСКУРЗИИ: заявяват се и се заплащат в България

Полудневна екскурзия до Котор с местен екскурзовод и морска екскурзия из Которския залив с посещение на изкуствения остров и църквата Мадоната от Скалата: 27 евро/54 лв. за възрастен, 16 евро/32 лв. за дете до 12 г.

Целодневна екскурзия до Дубровник с екскурзовод на български език: 20 евро /40 лв. за възрастен, 10 евро/20 лв. за дете до 12 г.

Полудневна екскурзия с корабче до плажа Жанице и Синята пещера: 20 евро /40 лв. за възрастен, 10 евро/20 лв. за дете до 12 г.

Целодневна екскурзия до Острожкия манастир и старата столица Цетине: 30 евро /60 лв. за възрастен, 10 евро/20 лв. за дете до 12 г.

Препоръка: Удобни дрехи и обувки за кратка разходка пеша.

Забележка:
Горепосочените екскурзии се провеждат при минимум 20 записани и обявената цена е валидна при заявяване и заплащане в България. При потвърдена екскурзия е възможна резервация на място, като цената е с 5 Е по-висока.

=======================================================

Необходими документи:
Валиден международен паспорт или лична карта
За деца до 18 г. - нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и - оригинал и копие, копие от акт за раждане, копие от страницата със снимка в паспорта
Няма паспортен и визов режим в страната; няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Тагове

Оферти - Черна гора |  Оферти - Будва |  Почивки - Черна гора |  Почивки - Будва |  22 септември - 2023 - Черна гора |  22 септември - 2023 - Будва

Избрани оферти