Начало / Почивки / Почивки - Будва

Почивка на Будванската ривиера, POSEIDON BEACH 3*

Номер на оферта

/

223160

Дати & цени

Програма на пътуването

Ден 1

Отпътуване от София в 5:00 ч. от паркинга пред храм-паметник Александър Невски. Преминаване през ГКПП Калотина. Транзитно преминаване покрай Ниш, Нови Пазар, Подгорица.

Вечерта настаняване в хотел POSEIDON BEACH 3*, плаж JAZ, Будва;

Вечеря.

Нощувка.



Ден 2

Закуска.

БОНУС! Включено в цената посещение на Стария град Будва!

Отпътуване за Будва. Пешеходна разходка в стария град на Будва: крепостните стени, Площадът на поетите, църквите "Св. Иван" и "Св. Троица", цитаделата.

Свободно време до 14 часа следобяд.

Завръщане в хотела.

Свободно време.

Вечеря.

Нощувка.



Ден 3

Закуска.

По желание с допълнително заплащане целодневна екскурзия до Хърватска и емблематичният Дубровник. Обграден от близо два километра древни стени, този незабравим град сияе с мъдростта на вековната си слава и покорява всеки, имал късмета да го посети. Туристическа програма в Дубровник: улица Страдун, фонтаните на Онуфрий, двореца Княжев двор, двореца Спонза, църквата Св.Спас, Францисканския манастир и Аптеката, Доминиканския манастир, Градската часовникова кула, Дубровнишката катедрала, църквата Св. Влахо (покровителя на града), паметника на Орландо и др.

По желание / при добри климатични условия / възможност за разходка с корабче до близкият остров Локрум, който е обявен за национален парк. Според легендата на Локрум е намерил спасение Ричард Лъвското сърце, след корабокрушение на връщане от Кръстоносен поход до Палестина. Днес островът е известен с ботаническата градина, райския пейзаж и с това, че е една от локациите, ползвани за декор в няколко поредни сезона на световно-известния „Игра на тронове" / "Game of Thrones" /.

Отпътуване за Черна Гора.

Завръщане в хотела вечерта.

Вечеря.

Нощувка.



Ден 4

Закуска.

Свободен ден или по желание с допълнително заплащане целодневна кскурзия до най-южния фиорд:

Тур по Которския залив и посещение на град Пераст - малкото градче, което векове наред играе на криеница с времето. Пераст е запазил средиземноморския си облик и аристократизъм в каменните вили покрай брега, в църквите, обвити в бръшлян, в прозорците с бели капаци и разцъфтели олеандри. Легендата разказва за силната любов на красива моряшка съпруга, живяла някога в Пераст. Така дълго го очаквала да се прибере от плаване, че започнала да шие гоблен с косите си - първо златни, с преминаването на годините сиви, докато накрая " конците" на гоблена станали снежно бели от многогодишното очакване. Разходка в Пераст и по желание / при подходящи метеорологични условия / - разходка с лодка до острова Богородица от Скалата, най-голямата атракция на Пераст. На малкия остров се намира манастир, посветен на Дева Мария, към койо функционира и музей. / плаване - около 5 минути до острова, цена на корабчето - 5 евро двупосочно с включена входна такса за музея към манастира /.

Отпътуване за Котор - градът е един от обектите на световното културно наследство на ЮНЕСКО, като се отличава със старинното си пристанище и внушителните крепостни стени. Которският залив (Бока Которска) е една от най-врязаните части на Адриатическо море и затова понякога е наричан „най-южният фиорд". Пешеходна обиколка на старата част на града с местен екскурзовод: Крепостните цени, църкви и катедрали, старинни родови къщи.

Свободно време за самостоятелно разглеждане на града или изкачване на крепостните стени.

Завръщане в хотела късно следобяд.

Вечеря.

Нощувка.



Ден 5

Закуска.

Свободен ден или по желание с допълнително заплащане полудневна екскурзия до старата столица и един от най-чаровните градове на Черна Гора - Цетине.

Завръщане в хотела следобяд.

Свободно време.

Вечеря.

Нощувка.



Ден 6

Закуска.

Свободен ден или по желание с допълнително заплащане екскурзия до Скалния манастир Острог.

Острожкият манастир – чудото, създадено от природата и човешките действия е ""издълбан"" почти изцяло във вертикална планинска скала и ежегодно е посещаван от повече от сто хиляди поклонници от цял ??свят и от всички религии. Това е една от трите най-посещавани християнскидестинации на планетата.

Още докато пристъпваме в светата обител ни запленяват невероятната обстановка и усещане за духовен мир. Високо в снежнобелите скали, сред невероятна природа, са събрани най-ценните съкровища на Черна гора, спиритуализъм, вяра и култура, намерили подслон високо в планината.

Завръщане в хотела. Свободно време.

Вечеря.

Нощувка.



Ден 7

Закуска.

Свободен ден.

Вечеря.

Нощувка.



Ден 8

Закуска.

Отпътуване за България.

Фотопауза на панорамната площадка на остров Свети Стефан.

Не напразно миниатюрният остров с уникална архитектура е наричан "Монако на Черна Гора". Той е посещаван само от ВИП-туристи, които са закупили имоти тук. Достъпът до него е свободен само за тези, които са отседнали в хотелите и вилите му, или за техни гости. За всички останали има ограничение.

Завръщане в София късно вечерта.,

Дати на заминаване и пакетни цени:

Цените са валидни за резервации, направени до 30.04.2018 г.!



05.05.2018 г. / 12.05.2018 г.:

Пакетна цена за възрастен, настанен в двойна стая – 449 лева;

Пакетна цена за двойна стая – 938 лева;

Пакетна цена за човек, настанен в единична стая – 669 лева;

Пакетна цена за двама възрастни и едно дете (3 – 7 г.) – 1435 лева;

Пакетна цена за двама възрстани и едно дете (7 – 12 г.) – 1475 лева.



24.05.2018 г. Оставащи малко места:

Пакетна цена за възрастен, настанен в двойна стая – 399 лева;

Пакетна цена за двойна стая – 798 лева;

Пакетна цена за човек, настанен в единична стая – 679 лева;

Пакетна цена за двама възрастни и едно дете (3 – 7 г.) – 1150 лева;

Пакетна цена за двама възрстани и едно дете (7 – 12 г.) – 1180 лева.



02.06.2018 г. Последни места:

Пакетна цена за възрастен, настанен в двойна стая – 489 лева;

Пакетна цена за двойна стая – 978 лева;

Пакетна цена за човек, настанен в единична стая – 699 лева;

Пакетна цена за двама възрастни и едно дете (3 – 7 г.) – 1455 лева;

Пакетна цена за двама възрстани и едно дете (7 – 12 г.) – 1515 лева.



Цената включва:

Транспорт по маршрута с лицензиран автобус;
7 нощувки със закуски и вечери в хотел POSEIDON BEACH 3* на Будванската Ривиера;
Всички курортни такси;
Безплатно ползване на чадър и шезлонг на плажа;
БОНУС! Туристическа програма в Будва;
Екскурзоводско обслужване по маршрута;
Медицинска застраховка с покритие 5000 евро към ЗАД Армеец за лица до 69 г.


Цената не включва:

Целодневна екскурзия до Дубровник, туристическа програма в града с местен екскурзовод - 25 евро, при минимум 20 туристи;
Полудневна екскурзия до Цетине - 15 евро, при минимум 20 туристи;
Полудневна екскурзия до Котор и Пераст по най-южния фиорд с включена входна такса за Стария Град на Котор - 10 евро, при минимум 20 туристи;
Разходи от личен характер и входни такси на обекти: Цитаделата на Будва – около 3 евро; Посещение на Крепостните стени в Дубровник – около 150 куни (около 15 евро); лифт до хълма Сърдж - около 150 куни (около 16 евро) и др. входни такси за обекти, посетени по желание; ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ДА СИ ОБМЕНИТЕ СУМАТА ЗА ЛИЧНИ РАЗХОДИ ЗА ДЕНЯ, КОЙТО ЩЕ ПРЕКАРАТЕ В ДУБРОВНИК В МЕСТНАТА ВАЛУТА - ХЪРВАТСКИ КУНИ /1 лв. = около 3,9 куни/
Целодневна екскурзия до манастира Острог - 20 евро, при минимум 20 туристи; / включва транспорт, изкачване с микробуси до манастира, посещение на манастирския комплекс. /
Медицинска застраховка с покритие 5000 евро към ЗАД Армеец за лица от 69 до 79 г. - 1.50 лв. на човек на ден;
Възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Лични разходи и входни такси.

Информация за HOTEL POSEIDON BEACH 3*:

Разположение:

*POSEIDON BEACH предлага настаняване с категория 3* на 4.5 км. от центъра на Будва, на морския бряг, с плажна ивица от 2,5 км. и спокойно, кристално море. Хотелът е "вграден" в самата скала на залива Jaz, което създава артистична обстановка в целия комплекс. Вниманието към детайла е определящо, както за интериора на стаите, така и за ресторанта и бара на хотела. Плаж Jaz, на който се намира POSEIDON BEACH, е включен в класацията на Lonely Planet за най-добри плажове в света за 2015 година. Необходима е само крачка, за да стъпите от ресторанта на овалните бели камъчета на плажа. Морето е кристално, а плувния сезон стандартно продължава до средата на октомври. В по-прохладните дни, панорамната тераса на ресторанта предлага освежаващи коктейли, чудесно фрапе и приказна гледка. В по-горещите можете да си наемете кану или лодка за изследване на залива.

Стаите:

Просторни помещения със сателитна телевизия, климатик, баня, хладилник, интернет. Изчистен интериор, стилно обзавеждане, внимание към детайла; Някои от стаите разполагат с балкон.

Ресторанта:

Ресторант "Poseidon" предлага средиземноморска атмосфера в закрита и открита част. Закуски и вечери се поднасят на блок маса / без включени напитки /.

И, разбира се - плажът:

Плажна ивица - около 3 км. Уникално от природна гледна точка разположение за цялото крайбрежие. Съчетание между високи живописни скали, кристално море и неповторимо спокойствие в артистична обстановка. Чадъри и шезлонги на плажа - безплатно за гостите на хотела. В друагата част на плажа има и свободна зона с едър пясък.



Условия за плащане:

Депозит - 100 лв.

Доплащане - до 14 дни преди настаняване

Забележка:

Програмата се провежда при минимум 25 записани туристи.

Всички беседи от местните екскурзоводи в Черна Гора се провеждат на сръбски език;

Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.

Входните такси на обектите са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност за евентуалната им промяна. Туристите заплащат актуалните към момента на пътуване входни такси

Необходими документи:

Задграничен международен паспорт или лична карта с 6-месечна валидност към датата на заминаване
За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и 2 копия/
За деца до 18 г., при разминаване на фамилиите на детето и родителите е необходим акт за раждане /оригинал и 2 копия/

Тагове

Оферти - Черна гора |  Оферти - Будва |  Почивки - Черна гора |  Почивки - Будва |  Лято в чужбина - Черна гора |  Лято в чужбина - Будва

Избрани оферти