Начало / Почивки / Почивки - Халкидики

Почивка на Халкидики 2017 с отпътуване от Варна

Номер на оферта

/

193008

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с луксозен автобус/микробус.
7 нощувки в хотел по избор на съответната база на изхранвaне;
Медицинска застраховка на стойност 5000 евро към ЗАД "Армеец", за лица над 65г. - доплащане;
Представител на ТА по време на пътуването

Цената не включва

Допълнителните екскурзии по желание;
Разходи от личен характер;
доплащане за медицинска застраховка "Травъл асистант" за лица от 65 до 69 години - 10 лв.;
доплащане за медицинска застраховка "Травъл асистант" за лица от 70 до 79 години - 20 лв.;
доплащане за медицинска застраховка "Травъл асистант" за лица от 80 до 85 години - 40 лв.;
възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма.

Програма на пътуването

ПЕФКОХОРИ, НЕА ПОТИДЕА, АФИТОС, КАЛИТЕА, НИКИТИ, МЕТАМОРФОСИ, НЕА КАЛИКРАТИА и др.
Колоритът на Гърция се крие в удивителната комбинация от грижливо съхранената история, запазения философски дух на древните мъдреци, пъстротата на настоящето и съвременните технически постижения. Всичко това обаче съвсем не би било достатъчно атрактивно, ако липсваха слънчевите брегове и топлата морска шир, които отличават земята на някогашните византийци. Събрано на едно място, подобно съчетание прави южната ни съседка мечтана туристическа дестинация и една от най-посещаваните страни на Стария континент.
Полуостров Халкидики прилича на тризъбец, вдаден в Егейско море. По бреговете му се простират над 500 км прекрасни плажове, които се съчетават неповторимо с околните хълмове, тънещи в зеленина. Намира се само на един час от Солун (вторият по големина град в Гърция).

Хотели:

BELLAGIO BLUE ** - от 353 лв
ELEA VILLAGE *** - от 462 лв
ANNA HOTEL *** - от 478 лв
ASSA MARIS BOMO CLUB *** - от 758 лв
BELLAGIO *** - от 546 лв


ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО:

Ден 1 - Отпътуване от България.

Ден 2 - Пристигане в избрания хотел в Пефкохори, Неа Потидеа, Афитос, Калитеа, Никити, Метаморфоси, Неа Каликратиа и др. на п-ов Халкидики. Свободно време до часа на настаняване.

Ден 3 до Ден 8 - Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане.

Ден 9- Освобождаване на хотела и отпътуване за България.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
Застраховката „Отмяна на пътуване“ на ЗАД „Армеец“ е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.
Застраховката може да се направи в деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни.
Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация.

УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ:
Ранните записвания са валидни при резервация и плащане, направени до обявените промоционални дати!
Всяка промяна на име на турист или дата на пътуване по резервация за ранно записване, се заплаща от потребителя по съответната дата на стандартните цени!
Всеки турист, който резервирал и заплатил пакет за ранно записване, в случай на отказ от пътуване и невъзможност да смени датата и заплати по основни тарифи, губи на 100% внесената сума!

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТУВАНЕТО:
Трансферът до и от Халкидки се извършва на совалков принцип, т.е. автобусът минава през няколко хотела, следователно се налага изчакване от страна на туристите.
В зависимост от датата, броя на записаните туристи, съответния курорт, както и труднодостъпността на някои от хотелите е възможно транспортът да се извърши с микробус.
Деца до 12 години ползват седалка, но по закон превозвачът и туристическата агенция не са длъжни да подсигурят детско столче.
Големината на автобуса зависи от броя на туристите.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Халкидики |  Почивки - Гърция |  Почивки - Халкидики |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Халкидики

Избрани оферти