Начало / Почивки / Почивки - Превеза

Почивка на Йонийското крайбрежие - 7

Номер на оферта

/

197413

Дати & цени

Цената включва

ранспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар)
7 нощувки със закуски и вечери на блок маса (без включени напитки) в хотелски комплекс "Kanali" 3*+ в района на Превеза (Хотелът разполага с 1 централна сграда и няколко по-малки сгради. Настаняването е във всички сгради на хотелският комплекс. Намира се във вилна зона Канали, на 200 м от плажа и на 10 км от град Превеза)
Безплатно ползване на водния парк пред хотела
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Представител от агенцията.

Цената не включва

Екскурзия до о-в Лефкада за целодневен круиз до островите Кeфалония, Итака, Меганиси, Скорпиос, Скорпиди, Спарти и Мадури
Целодневна екскурзия до о-в Корфу
Входни такси за двореца "Ахилион" (5 EUR), Старата крепост (4 EUR), комбиниран билет за Aрхеологическия музей, Старата крепост и Mузея на азиатското изкуство (около 8 EUR) на о-в Корфу
Екскурзия до Парга за целодневен круиз до островите Паксос и Антипаксос
Панорамна обиколка на о-в Лефкада с посещение на столицата Лефкада, манастира "Панагия Фанеромени" и плажа "Катизма"
Екскурзия до Превеза за пешеходна разходка, посещение на новия музей на "Никополис" и руините на древния римски град
Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание
Градски транспорт
Разходи от личен характер
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!).

Програма на пътуването

ДЕН
1
София – Превеза
~650 km
Отпътуване от София в 7.00 ч. от площад „Александър Невски“, в 7.30 ч. от автогара „Сердика“,в 8.30 ч. от Дупница, в 9.00 ч. от Благоевград, в 10.00 ч. от Сандански по маршрут Кулата – Превеза. Пристигане привечер. Настаняване. Вечеря. Нощувка.
2
Превеза – остров Лефкада – Превеза
~110 km
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка отпътуване за о-в Лефкада за еднодневен круиз с корабче (с включен обяд на кораба): Порто Кацики или Егремни – най-красивите плажове на острова с възможност за скачане и плуване в кристалната вода на Йонийско море; остров Кефалония със свободно време в градчето Фискардо; остров Итака с възможност за разходка или плаж на острова на Одисей; трите острова на семейство Онасис – Скорпиос, Спарти и Скорпиди; остров Мадури, известен със своята вечнозелена растителност. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
3
Превеза – Корфу – Превеза
~170 km
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка целодневна екскурзия до о-в Корфу в с включена туристическа програма с местен екскурзовод (минимум 3 ч.): посещение на двореца „Ахилион“ – лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на Ахил, любимият герой на императрицата; пешеходна разходка в столицата Керкира: площад „Еспланада“ – сърцето на града и най-големият площад на Балканите, галерията с арките „Листон“ – едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица „Риволи“, Старата крепост, дворецът „Св. Св. Георги и Михаил“, където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство, църквата „Св. Спиридон“. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
4
Превеза – Парга – Превеза
~100 km
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка - отпътуване за Парга за целодневен круиз с корабче: остров Антипаксос с възможност за плуване в топлите и чисти води на Йонийско море; Сините пещери, известни с причудливите си форми, образувани през годините от морските води; остров Паксос с посещение на столицата Гайос и свободно време за разходка и обяд в някоя от местните рибни таверни. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
5
Превеза
~30 km
Закуска. Свободно време за плаж. По желание и предварителна заявка екскурзия до Превеза за пешеходна разходка из красивите улици на града, посещение на новия Музей на Никополис и руините на древния римски град, основан от Октавиан Август по случай голямата му победа над Марк Антоний. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
6
Превеза – остров Лефкада – Превеза
~110 km
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка панорамна обиколка на о-в Лефкада: пешеходна разходка в столицата Лефкада – Централният площад, църквата „Св. Спиридон“, кметството, църквата „Св. Мина“ и катедралата; свободно време с възможност за посещение на Археологическия музей, Музея на фолклора и Музея на грамофоните; посещение на манастира „Панагия Фанеромени“ – най-важният религиозен център на острова, построен през 1634 г. върху руините на древен храм, посветен на богинята Артемида; свободно време на плаж „Катизма“ – един от най-добрите на острова. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
7
Превеза
Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.
8
Превеза – София
~650 km
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София на бензиностанция „Lukoil“ (бул. „Сливница“, след кръстовище Орион), автогара „Сердика“, площад „Александър Невски“ вечерта.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Превеза |  Почивки - Гърция |  Почивки - Превеза |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Превеза

Избрани оферти