Начало / Почивки / Почивки - Тенерифе

Почивка на КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ - о-в Тенерифе, хотел Club Marina Resort ****

Номер на оферта

/

198471

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет София - Тенерифе - София за директен чартърен полет на авиокомпания "Bulgaria Air" с включени летищни такси
Ръчен багаж до 5 кг. и чекиран багаж до 20 кг.
Трансфер летище - хотел - летище
7 нощувки на съответния тип изхранване в хотел "Club Marina Resort" **** (или подобен) в Коста дел Силенсио, Тенерифе
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"

Цената не включва

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава)
Туристическа такса (ако има такава): заплаща се на рецепция и се определя едностранно от местната общинска администрация. Към момента такава не е обявена.
Допълнителни екскурзии
Разходи от личен характер
Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия

Програма на пътуването

Първи ден : София - Тенерифе
Отпътуване от летище София с директен чартърен полет. Пристигане на летище "Тенерифе Север". Трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

Втори ден : Тенерифе
Закуска. Информационна среща. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Трети ден : Тенерифе
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Туристическа програма по желание: Целодневна екскурзия до остров Ла Гомера (с обслужване на английски език): Рано сутринта трансфер до кея на Лос Кристианос в южната част на острова. Пътуване с ферибот до пристанището Сан Себастиян – столицата на остров Гомера, от където започва изкачването до Национален парк Гарахонай – субтропична гора и биосферен резерват под закрилата на ЮНЕСКО. Спиране на панорамната площадка "Деголада Пераза". Отпътуване през националния парк към селищата Ермигуа и Агуло – обяд в местен ресторант с демонстрация на традиционния за острова "свиркащ начин на говорене". Връщане в Сан Себастиян. Кратко свободно време за посещение на Торе дел Конде и къщата на Колумб.

Четвърти ден : Тенерифе
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Пети ден : Тенерифе
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Шести ден : Тенерифе
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Туристическа програма по желание: Разходка с туристически кораб "Шогун" и наблюдение на делфини (с обслужване на английски език): Сутринта трансфер до пристанището Пуерто Колон, разположено в южната част на острова. Около 10:30 ч. отпътуване с туристически кораб "Шогун" – ще имате възможност да наблюдавате делфини в естествената им среда. Тенерифе е второто най-популярно място в света, където може да се видят делфини и китове пилоти. Не пропускайте тази възможност и се насладете на тяхното шоу! По време на пътуването ще може да събирате загар от топлите слънчеви лъчи, да плувате в красивият залив "Маска" с кристална вода и да обядвате на кораба. Връщане на пристанището в Пуерто Колон около 15.30 ч. Трансфер до Пуерто де ла Крус с продължителност около 1:30 ч.

Седми ден : Тенерифе
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Осми ден : Тенерифе - София
Закуска. Трансфер до летището. Oтпътуване за България. Пристигане на летище София.

Хотел "Club Marina Resort" 4* се намира в курортното селище Коста дел Силенсио. Разположен е в тих и спокоен район в южната част на острова с гледка към морето. Хотелът се намира само на 11 км от летище "Рейна София" в южната част на острова, на 75 км от летище "Тенерифе Север" и на 70 км от столицата на острова - Санта Крус де Тенерифе. Хотелът има изключително лесен достъп до множество атракции и забележителности.

Хотел "Club Marina Resort" 4* предлага на своите гости безплатен Wi-Fi в общите части, открит плувен басейн, детски басейн и място за игра за деца. Пред хотела има спирка на градски транспорт, който може да Ви отведе до най-известния курорт на острова Плая де ла Америкас.

Комплексът разполага със студиа и апартаменти, обзаведени с кухненски бокс (оборудван с микровълнова фурна, котлон, тостер, миялна машина), баня с вана или душ и сешоар, сейф.

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Тенерифе |  Почивки - Испания |  Почивки - Тенерифе |  Лято в чужбина - Испания |  Лято в чужбина - Тенерифе

Избрани оферти