Начало / Почивки / Почивки - Канарски острови

Почивка на КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ - о-в Тенерифе, хотел Club Marina Resort ****

Номер на оферта

/

210280

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София - Тенерифе - София за директен чартърен полет на авиокомпания "Bulgaria Air" с включени летищни такси
Ръчен багаж до 5 кг. и чекиран багаж до 20 кг.
Трансфер летище - хотел - летище
7 нощувки на съответния тип изхранване в хотел "Club Marina Resort" **** (или подобен) в Коста дел Силенсио, Тенерифе
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"

Цената не включва

Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава)
Туристическа такса (ако има такава): заплаща се на рецепция и се определя едностранно от местната общинска администрация. Към момента такава не е обявена.
Допълнителни екскурзии
Разходи от личен характер
Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия

Програма на пътуването

Освен посочените тук дати, можете да изберете и други.
Попитайте при нас!

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

ДЕН
1
София – Тенерифе
Отпътуване от летище София с директен чартърен полет. Пристигане на летище "Тенерифе Север". Трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.
2
Тенерифе
Закуска. Информационна среща. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
3
Остров Ла Гомера
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Туристическа програма по желание: Целодневна екскурзия до остров Ла Гомера (с обслужване на английски език): Рано сутринта трансфер до кея на Лос Кристианос в южната част на острова. Пътуване с ферибот до пристанището Сан Себастиян – столицата на остров Ла Гомера, от където започва изкачването до Национален парк Гарахонай – субтропична гора и биосферен резерват под закрилата на ЮНЕСКО. Спирка в защитена местност "Ла Лагуна Гранде". Отпътуване през националния парк към селищата Ермигуа и Агуло – обяд в местен ресторант с демонстрация на традиционния за острова "свиркащ начин на говорене". Връщане в Сан Себастиян. Кратко свободно време за разходка.
4
Тенерифе
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
5
Тенерифе
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
6
Тенерифе
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Туристическа програма по желание: Разходка с туристически кораб "Шогун" и наблюдение на делфини (с обслужване на английски език): Сутринта трансфер до пристанището Пуерто Колон, разположено в южната част на острова. Около 10:30 ч. отпътуване с туристически кораб "Шогун" – ще имате възможност да наблюдавате делфини в естествената им среда. Тенерифе е второто най-популярно място в света, където може да се видят делфини и китове пилоти. Не пропускайте тази възможност и се насладете на тяхното шоу! По време на пътуването ще може да събирате загар от топлите слънчеви лъчи, да плувате в красивият залив "Маска" с кристална вода и да обядвате на кораба. Връщане на пристанището в Пуерто Колон около 15.30 ч. Трансфер до Пуерто де ла Крус с продължителност около 1:30 ч.
7
Тенерифе
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
8
Тенерифе – София
Закуска. Трансфер до летището. Oтпътуване за България. Пристигане на летище София.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

При генериране на резервация, от туристите се изисква да попълнят анкетна карта, която се изпраща от оператора по програмата. След попълването на анкетата, настаняването подлежи на потвърждение.
За да ползват цената, обявена в пакета, туристите са задължени да присъстват на презентация в ресторанта на хотела, на български език, за закупуване на ваканционна собственост. Туристите не са задължени да закупуват абсолютно нищо. В случай, че не желаят да присъстват, са задължени да заплатят около 300 EUR на турист. Презентацията се извършва на 2-ри или 3-ти ден от почивката в рамките на 2 часа.
При настаняване се изисква като гаранция депозит от 200 EUR (в брой или данни от кредитна/дебитна карта) на студио/апартамент. Този депозит се връща при напускане на хотела.
Срок за анулиране на екскурзията поради несъбран минимум - 30 дни преди началната дата.
Деца под 2 години заплащат само такса за полета в размер на 160 лв.
Резервации: депозит - 35% от основната цена + стойността на заявените допълнителни услуги при резервация; доплащане - до 30 дни преди датата на отпътуване.
Анулации: до 31 дни преди датата на отпътуване - 35% от основната цена; от 30-я ден до деня на заминаване - 100% от общата цена!
Разписание на полетите:
София - Тенерифе 14:45 - 18:35
Тенерифе - София 19:25 - 02:25
*Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.
Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Канарски острови |  Почивки - Испания |  Почивки - Канарски острови |  Лято в чужбина - Испания |  Лято в чужбина - Канарски острови

Избрани оферти