Начало / Почивки / Почивки - Кан

Почивка на Лазурния Бряг, КАН 2018

Номер на оферта

/

211601

Дати & цени

Цената включва

• Самолетен билет с включени всички такси София –Ница– София с авиокомпания Wizz Air
• Трансфер летище –хотел – летище
• Атобусна и пешеходна разходка в Кан при пристигане
• Голям салонен багаж до 10 кг (един багаж) с размери 55 x 40 x 23 см
• 7 нощувки в студио / апартамент изглед море в R?sidence Pierre & Vacances Cannes Verrerie 3+* на брега на морето
• 7 закуски Закуски континентална - плодов сок, топли напитки, сладкиши, хляб,кроасан ( 1 на брой) масло, конфитюр, сирене, шунка, кисело мляко, зърнени храни.
• Една вечеря предястие, основно ястие и десерт, ? вино. ( вегетарианско меню се заявява при резервация)
• Представител на български език по време на целия престой
• Медицинска застраховка
• Полудневна обиколка Кан ( ползува се градски траснпорт , билетите се заплащат допълнително)

Цената не включва

Заплащане на вечеря може да стане и на място , като се заявява от предния ден .Цена на вечеря за възрастен и дете над 12 г с предястие, основно ястие и десерт, ? вино 22 евро . Цена на вечеря за дете от 4-11.99 г 14 евро .
Доплащане за двустаен апартамент с изглед море за целият период за апартамент е 82 лева .ЦЕНАТА НЕ Е НА ЧОВЕК , А НА АПРАТАМЕНТ ЗА 7 НОЩУВКИ

• Полудневна екскурзия до Антиб и Ница– възрастен - 39 евро; деца до 12 год. - 15 евро
• Целодневна екскурзия Монако и Ез - възрастен - 42 евро; деца до 12 год. - 20 евро
• Полудневна до Сен Тропе и Порт Grimaud – възрастен - 49 евро; деца до 12 год. - 13 евро
• парфюмерийна фабрика GALIMARD – създаване на собствен парфюм – 25 евро възрастен 13 евро деца до 12 год
ПАКЕТ 3 ЕКСКУРЗИИ отстъпка 10 %г ПАКЕТ 4 ЕКСКУРЗИИ отстъпка 15 %
• Разходи от личен характер
• Градска такса Кан 0,75 евро на турист над 18 години
• Билети градски транспорт
• *Депозит 50 евро, който се връща при напускане на апартамента в случай, че няма повреди и кражба
• Входни такси на посещаваните обекти
• Доплащане за чекиран багаж до 20 кг ( зависи от датата на заминване и връщане ) . Може да видите цената на посока от https://wizzair.com/bg-bg/kalkulator-taksa-bagazh#/

Начин на плащане:
• депозит –500 лева , доплащане – до 36 дни преди отпътуване.
• Срокове за анулации и неустойки:
• до 60 дни преди датата на заминаване – без неустойка;
• от 59 до 36 дни –300 лева;
• от 35 дни до деня на пътуване – 100% неустойка.
.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 30

Програма на пътуването

Полетноо разписание Wizz Air
София (SOF) Ница (NCE) 08:05 09:25
Ница (NCE) София (SOF) 09:55 13:10


ПРОГРАМА
1 ден СофияНица - Кан
Среща на летище София , Терминал 2/новият Терминал / в 06.05ч. Излитане за летище Ница в 08.05 ч с полет Wizz Air. Кацане в Ница в 09:25 .Трансфер до Кан. Пешеходна разходка в Кан. Трансфер до хотела . Настаняване. Свободно време .Вечеря ( за всички). Нощувка.

2-ри ден
Закуска ( за всички)Кан свободно време за плаж
Сутрин -Информационна среща. Късният следобяд опознователна разходка до център Кан с ползуване на градски транспорт от хотела - прословутия булевард „Кроазет“, ще видите Двореца на филмовите фестивали, Алеята на Славата, известните хотели „Карлтън“, „Мартинес“, „Мажестик“ и др. Свободно време. Вечеря ( за заплатилите ) Нощувка.

3 ри ден
- закуска. Совбодно време за плаж или посещение парфюмерийна фабрика Галимард Грас ( до обяд) - наричан „световна столица на парфюмите“ („la capitale mondiale des parfums“). В този град се произвеждат над 2/3 от естествените аромати на прочутите френски парфюми. Ще посетите парфюмерийна фабрика GALIMARD( Галимард). Тук под вещото ръководство на известни „носове“- така се наричат хората, владеещи рядката професия създател на аромати, ще създадете свой собствен парфюм, който ще отнесете като сувенир у дома .Следобяд свободно време за плаж .Вечеря ( за заплатилите)

4-ти ден
-Закуска .Свободно време за плаж целият ден или по желание целодневна екскурзия до Ница и Антиб .В Антиб ще видите Стария град, музея „Пикасо“, който се помещава в двореца „Грималди“, Квадратната крепост и др.“. В Ница ще видите площад Масена, ще се разходите по прочутата „Променад дез Англе“ с хотел „Негреско“ в стил „Бел Епок“, хотел „ Пале де ла Медитеране“ в стил „ Арт Деко“, Операта на Ница с участието на Шарл Гарние архитекта на Парижката Гранд Опера, Стария град и улица „Салейя“. Свободно време за самостоятелно разглеждане.Връщане в Кан Вечеря. (за заплатилите). Нощувка.

5 ден
-закуска Монако и Ез Свободно време за плаж или по желание еднодневна екскурзия до Монако и Ез. Ще видите Океанографския музей ( билет се заплща допълнително ), Двореца на Принца и смяната на караула , Стария град, Катедралата, градините „Сен Мартен“. В новата част Монте Карло ще видите прословутото Казино, хотел „Отел де Пари“ и „Кафе де Пари“, известния завой от Формула 1 „Фибата“. Свободно време. Посещение на очарователното селище Ез, кацнало на скалите над Средиземно море. Вечеря( за заплатилите). Нощувка.

6 ден
закуска Свободно време за плаж. Вечеря ( за заплатилите) Нощувка

7-ти ден
Закуска .Сен Тропе и Градчето пристанище Гримо .Свободно време за плаж и/ или по желание целоднвена екскурзия до Градчето пристанище Гримо и Сен Тропе
Сен Тропе – малко, луксозно и изключително очарователно градче, придобило световна популярност след заснемането на филмите с Бриджит Бардо и Луи дьо Фюнес. Тук ще видите най-значимите забележителности на милионерския рай: Цитаделата и сградата на жандармерията – сградата, която участва в култовия филм „Полицаят от Сен Тропе“. Може да отидете на популярния плаж „Таити“, (от където казват че тръгва модата на печенето по монокини) или на „Пампелон“ – най-красивият плаж на Ривиерата, да изпиете кафето си в кафене „Сенекие“, или просто да се наслаждавате на плажния и курортен шик, както и да срещнете някоя от световните знаменитости.
• Порт Grimaud е морски град, който е част от общината на Grimaud. Намира се на 7 километра западно от Сен Тропе и на 7 километра югозападно от Сент Максим. Този морски град е създаден от архитекта Франсоа Спаърри през 60-те години на миналия век, като модифицира блатата на река Giscle в залива Сен Тропе. Построен е с канали във венециански стил, но с френски къщи стил "Фишър", подобни на тези в Сен Тропе.
Основният град без трафик е популярен сред собствениците на лодки, тъй като повечето имоти имат собствена котвена стоянка. Пристанище Grimaud 2 (разширяване на града по-на изток) е завършен през 1970-те години, а след това отново, Порт Grimaud 3 е през 90-те години. Църквата "Свети Франциск от Асизи" в Place de l"?glise съдържа витражи от Виктор Вазарели.
Кметството се намира в сърцето на "Les Prairies de la Mer", който разполага с 1500 места за каравани и шатри. Вечеря ( за заплатилите). Нощувка.

8 ти ден КанНица - София
Закуска). Трансфер до летище Ница , за полет до София. Излитане в 09:55 ч. Кацане в София в 13:10 ч.

- Възможна е промяна в поредността на провеждането на екскурзиите с цел оптимизиране на времето и работното време на посещаемите туриститчески обекти

-Описание на апарт-хотела
R?sidence Pierre & Vacances Cannes Verrerie 3*
https://www.booking.com/hote/f/cannesverrerie.bg.html

Намира се в района на Cannes - La Bocca световно известеният курорт, бижу на C?te d"Azur.( Лазурният бряг), на 50 м от плажа и търговската зона на града, само 5 км от легендарния Croisette
Резиденцията е с модерна архитектура, разположена около голям вътрешен двор с екзотична растителност. Плувният басейн е отворен от май до септември. До апартамент-хотела се намират всякакви хранителни магазини , пазар на производители , кафенета , барове , ресторанти, пекарни за сладкиши ,кроасани . В случай , че Ви липсват български продукти , в близост се намира и магазин с продукти от Балкански полуостров. Спирка на автобуси ( приблизително 100 метра ), спирка на влак , с който може да отидете и до Милано или Париж ( приблизително 700 метра)

Описание на студията и апартаменти :
СТУДИО
Напълно оборудвани с печка , хладилник, микровълнова печка , миялна , кафеварка , ютия , дъска за гладене , посуда...
Състоят се от 1 отделни помещения - хол с обща площ: от 24 до 26 м ? за 3 или 4 човека. Всеки студио баня с душ или вана. 1 хол, 1 обособена кухня, 1 спалня ниша и 1 баня с 1 тоалетна.
Холът е , 2 разтегателни дивана, един, от които двоен диван и 1 спалня ниша с 2 двуетажни легла, трапезария и кухненски сет, оборудван с всичко необходимо за приготвяне на храна. Всяко студио е с голям балкон с градинска мебел, с гледка към морето.
АПАРТАМЕНТ
Напълно оборудвани с печка , хладилник, микровълнова печка , миялна , кафеварка , ютия , дъска за гладене , посуда...
Апартамент стандарт - 2 стаи 4/5 души - Морска гледка между 24и 28 м? - CSL25B
1 хол, 1 спалня, 1 кухненски бокс, 1 баня и 1 тоалетна. - 1 вана или 1 душ и 1 тоалетна. - Кухненски кът е отворен към всекидневната. - 2 разтегателни дивана, включително 1 с разтегателно легло (препоръчително за деца).Всеки апратамент е с изглед към морето .
До апартамент-хотела се намират всякакви хранителни магазини , кафенета , барове , ресторанти метра , както и пазар на производители.Спирка на автобуси ( приблизително 100 метра ), спирка на влак , с който може да отидете и до Милано( приблизително 700 метра )

Допълнителна информация

Отстъпка за ранни записвания до 29.12.2017 - 100 лева от пакетната цена

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Кан |  Почивки - Франция |  Почивки - Кан |  Лято в чужбина - Франция |  Лято в чужбина - Кан

Избрани оферти