Начало / Почивки / Почивки - Мале

Почивка на Малдивите

Номер на оферта

/

222718

Дати & цени

Цената включва

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ЗА 7 ВВ -7 НОЩУВКА И 7 ЗАКУСКА - 3959 еuro на човек

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ЗА - 7 нощувки , 7 закуски и 7 вечери
- 5675 еuro на човек

Цената включва:

- самолетен билет София – Мале – София – с полет през Доха

- 7 нощувки в избрания хотел на посочената база изхранване

- трансфер летище – хотел - летище c моторна лодка

-Медицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ" (покритие 10 000 евро за лица до 65 г.);

- водач при минимум група от 10 човека

Цените не включват:

- разходи от личен характер

- допълнителни екскурзии

- Застраховка „Отмяна на пътуване“ - възстановява заплатената сума, при отказ по здравословни и други причини. Повече информаця можете да намерите в нашите офиси.

Програма на пътуването

Last Minute
Почивка на Малдивите
9 дни

цена: 3959 евро

ТА "Сънрайз 7 ", София

Програма
Почивка на Малдивите

Jumeirah Vittaveli 5 звезди
11.01.2019 - 20.01.2019

от 3959 еuro на човек

Архипелагът на Малдивите се намира в Индийския океан, на 300 мили югозападно от Индия и 450 мили западно от Шри Ланка. Състои се от 1190 острова, групирани в 26 естествени атола, общата водна площ на които е 90 000 кв.км. От тях само 200 са населени. Столицата се намира на най-големия атол и се нарича Мале. Малдивите нямат нито една река или голямо езеро. Температурата на въздуха целогодишно е между 24°C до 33°C. Курортите на Малдивските острови привличат туристи, обещавайки им „последното останало райско кътче на земята”. Ако представата ви за райско кътче е девствен, тих тропически остров с полюшващи се палмови дръвчета, чисто бели плажове и брилянтни тюркоазени лагуни, то Малдивските острови със сигурност няма да ви разочароват.
ПРОГРАМА:

1-ви ден:

Среща на летище София, Терминал 2 за полет до Мале авиокомпания Qatar airways. Прекачване през Доха. Пристигане в Мале на следващия ден.

2-ри ден

Кацане на летището в Мале – столицата на Малдивите, името на която в превод означава „велик“, „голям“. В миналото градът е бил обграден с високи защитни стени, които биват разрушени по-късно, когато Малдиви става държава. Следва трансфер с моторна лодка (или хидроплан) до избрания от Вас хотел. Настаняване в хотела. Нощувка.

3 –ти – 8 –ти ден:

Неслучайно Малдивите носят наименованието“едно от чудесата на света“ ! Тук са най-добрите места за гмуркане, най – уникалните плажове и най – романтичните залези! Страхотно място за каране на водни ски и гмуркане!
9 –ти ден :
Освобождаване на хотела. Трансфер до летището в Мале. Полет за България.
Край на програмата!

Допълнителна информация:

Местната валута - Руфия (MVR)
Необходими документи:
Mеждународен паспорт валиден минимум 6 месеца след датата на завръщане;
Няма визови изисквания за български граждани
Ваксини - няма изискване за задължително ваксиниране
Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение, преведено и легализирано на английски език
Настаняване след 14:00 ч., напускане на стаята до 12.00 ч.
Условия за записване:
Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
Депозит в размер на 50% от сумата на човек.
Доплащане до 30 дни преди заминаването.
Анулация:
В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
до 60 дни преди датата на отпътуване: без неустойка - глоба за самолетните билети, определена от авиокомпанията.
от 59 дни до 31 дни - депозита
от 30 до 0 дни: 100 % от целия договор
Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и на реда на провеждане на екскурзиите.

Вид използван транспорт: самолет,/моторна лодка

Забележки:

Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.65 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки

„Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗАД „Армеец”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата

Jumeirah Vittaveli 5 звезди Това е Предпочитано място за настаняване. Тези места осигуряват отлично обслужване, изгодна цена и имат прекрасни отзиви . Вие може да плащате повече, за да бъдате включени в тази програма. Много изгодно днес
Изключително съотношение цена/качество за датите, които сте избрали.
Плаж. Това място за настаняване е разположено в близост до плажа, има достъп до частен плаж. Плаж Летищен трансфер. Предлага се летищен трансфер срещу допълнително заплащане. Можете да заявите това в следващата стъпка. Летищен трансфер
South Male Atoll, 20219 Мейл сити, Малдиви – Отлично местоположение - покажи на картата
Възползвайте се от първокласно обслужване в Jumeirah Vittaveli
Едно от най-популярните ни места за настаняване в Мейл сити.
Jumeirah Vittaveli предлага разнообразни съоръжения за развлечения, отдих и уелнес, включително 5-звезден център за гмуркане, сертифициран от PADI (Професионална асоциация на инструкторите по гмуркане), а също СПА център Talise и фитнес зала Talise. В заобиколения от тучни естествени градини СПА център Talise ще се насладите на азиатски процедури с органични или натурални продукти.

Петзвездните вили на Vittaveli Jumeirah са проектирани с отворен план и позволяват на гостите да се радват на великолепен изглед към морето и на прохладния бриз. Всички вили разполагат със самостоятелен басейн и пряк достъп до плажа или лагуната. В стаите е осигурен безплатен WiFi.

Ексклузивният хотелски комплекс Jumeirah Vittaveli е на 20 минути с луксозен моторизиран катамаран от международното летище на Мале. Този трансфер се организира от хотела.

Гостите могат да опитат разнообразни азиатски и малдивски специалитети в Samsara или да се хранят в уединена обстановка над водите на лагуната във Fenesse. Вечер ще се насладите на коктейли в бар и грил Mu на плажа, както и в B4R. Специалният ресторант Swarna, запазена марка на комплекса, осигурява възможност да опитате богато 18-степенно меню Thalis или фиксирано меню Journey в самостоятелни шатри тип кабана, разположени в тучната градина в стил махараджа.

Предлагат се ежедневни групови занимания по йога и фитнес, а също индивидуални уелнес програми. В комплекса се намира един от най-големите детски клубове на Малдивите - Kuda Koli. Приемат се плащания с карти Union Pay. Комплексът предоставя безплатно оборудване за гмуркане с шнорхел и за безмоторни водни спортове

Това място за настаняване има едно от най-добре оценените местоположения! В сравнение с други места за настаняване в този район, гостите са доволни от това местоположение.

Двойките харесват местоположението - те му дават оценка от 9.4 за пътуване за двама.

Това място за настаняване е оценено и като най-изгодно ! Гостите получават повече за парите си, в сравнение с подобни места за настаняване в града.
Хотелска верига: Jumeirah

Най-популярните удобства
Летищен трансфер Басейн Стаи за непушачи Спа & Уелнес център Ресторант Семейни стаи Бар Отлична закуска На първа линия Собствен плаж

Добро място за двойки - те дават оценка 9.3 на удобствата за престой за двама човека.

Обменно бюро: Имате нужда от местна валута? Това място за настаняване предлага обменно бюро.

Тагове

Оферти - Малдиви |  Оферти - Мале |  Почивки - Малдиви |  Почивки - Мале |  Екзотична почивка 2024 - Малдиви |  Екзотична почивка 2024 - Мале

Избрани оферти