Начало / Почивки / Почивки - Мале

Раят на земята-Малдивите ви очаква за Великден с невероятни предложения!

Номер на оферта

/

188668

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София – Мале – София
- Летищни такси
- 30 кг. чекиран и 8 кг. ръчен багаж
- Трансфер летище-хотел-летище
- 7 нощувки в избрания хотел на Малдивите, на съответния тип изхранване
- Медицинска застраховка с покритие 5000 евро

Цената не включва

- Допълнителни екскурзии на място

Програма на пътуването

* На Великден в Малдивите!
Дати: 12-20 април 2017 г.
7 нощувки на Малдивите
Цена на човек от 780 евро!


Полетно разписание:
1 FZ 758 12APR 3 SOFIA DUBAI 1615 2205
2 FZ 559 13APR 4 DUBAI MALE 0135 0705
3 FZ 555 20APR 4 MALE DUBAI 2240 0445+1
4 FZ 757 21APR 5 DUBAI SOFIA 1050 1515

Хотели, които участват по програмата:

Elite Beach Inn 2*
Elite Inn, 20096 Хулхумале, Малдиви

Хотел Elite Inn е само на 3 минути пеша от плажа Насир в Hulhumale и предлага стаи за гости с безплатен Wi-Fi интернет. Той е оборудван със съоръжения за водни спортове и може да организира занимания като риболов, гмуркане и екскурзии до различни острови. Могат да се организират обиколки до остров Вилингили, който е на 7 минути път с лодка. Останалите дейности включват гмуркане с шнорхел, нощен риболов и дълбоководен риболов в рифа със стръв и хапрун.

Цена на човек: 780 евро с вкл.закуски




Royal Pearl Inn 3 *
Fathis, K.Maafushi, 08090 остров Маафуши, Малдиви

Намира се на 10 минути пеша от плажа. Royal Pearl Inn се намира на остров Маафуши в атола Kaafu, на 26 километра от град Мале. Предлага барбекю, ресторант и съоръжения за водни спортове.
Във всички части на Royal Pearl Inn е осигурен безплатен Wi-Fi.
Районът е популярно място за гмуркане с шнорхел и уиндсърфинг. Международното летище Ibrahim Nasir е на 27 километра.

Цена на човек:

795 евро
815 евро с вкл.закуски
899 евро с вкл.закуски и вечери
969 евро на пълен пансион



Sun Island Resort & Spa 4 *
Nalaguraidhoo, 00220 Maamigili, Малдиви

Луксозният Sun Island Resort & Spa разполага с 9 заведения за хранене, открит плувен басейн и безплатен Wi-Fi. Всяка просторна луксозна вила е с балкон и телевизор с кабелни канали.
Комплексът разполага и с фитнес център и сауна. Комплексът осигурява водолазна екипировка, включително за гмуркане с шнорхел. Туристическото бюро може да организира обиколка на забележителностите.
Местни и международни ястия на шведска маса ви очакват в ресторант Maaniyaa. Морски дарове на барбекю се сервират в Guraamuli Grill Terrace, а в Ristorante Il Pontile се предлага италианска кухня. В допълнение може да опитате тайландски ястия в ресторант Sun Star и освежаващи напитки в бар Mekunu.
Sun Island Resort & Spa е на 30 минути с вътрешен полет (колесен самолет) от международно летище Мале. Комплексът осигурява задължителен трансфер, таксите за който се плащат при пристигане.

Цена на човек: 1610 евро с вкл.закуски




Eriyadu Island Resort and Spa 4 *
Chandhanee Magu, 20189 Reethi Rah, Малдиви

Хотелски комплекс Eriyadu Island Resort and Spa се намира на атола Северен Мале?, част от атола Каафу. Предлага СПА център и фитнес център, както и ресторант.
Рецепцията работи денонощно. В хотелския комплекс има и маса за тенис.
Международно летище Мале? е на 27 км от Reyva Inn.

Цена на човек:
1499 евро с вкл.закуски
1620 евро с вкл.закуски и вечери
1580 евро на ол инклузив



Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4 *
North Ari Atoll, 20252 Hangnaameedhoo, Maldives

Chaaya Reef Ellaidhoo, този островен рай на атола Alifu Alifu, предлага уютни стаи с луксозни удобства. Той е заобиколен от палми и бели плажове, и разполага с инфинити басейн и фитнес център.От международното летище Мале до него се стига с хидроплан или с моторна лодка. Разстоянието се взима за 25 минути с хидроплан, а с моторна лодка за 1,5 часа.Просторните и светли стаи в комплекса предлагат удобна мека мебел и красива гледка към океана. Гостите могат да се възползват от индивидуалните студиа за терапии и от релаксиращите масажи в спа център Azmaara. За любителите на приключенията, хотелът организира ежедневни екскурзии за гмуркане до възхитителните рифове около кораловия атол Northern Ari.

Цена на човек:

Настаняване в двойна супериорна стая:
1630 евро с вкл.закуски

Настаняване в плажно бунгало:
1670 евро с вкл.закуски

Настаняване в бунгало над водата:
1860 евро с вкл.закуски





Holiday Island Resort 4 *
Dhiffushi, 00140 Maamigili, Малдиви

Holiday Island Resort се намира на остров Dhiffushi в атола Alifu Dhaalu, на 30-минутен полет от международното летище на Мале. На разположение на гостите са помещения за настаняване край плажа, възможност за практикуване на различни водни спортове и екскурзии с корабче.
Плажните бунгала на Holiday Island са със самостоятелна тераса с шезлонги и изглед към Индийския океан. Във всяка стая има сателитна телевизия, сейф и хладилник. Прилежащата баня е с вана и отделен душ.
Гостите могат да направят екскурзия около острова или да отидат на обиколка за наблюдение на китове и делфини. Дейностите включват гмуркане с акваланг, ветроходство и каране на водни ски. В хотелския комплекс има също фитнес зала, сауна и игрище за плажен волейбол.
В ресторанта се сервират западни и ориенталски ястия на шведска маса, а кафе-сладкарницата предлага а ла карт меню и топли напитки. В основния денонощен бар се организират вечерни забавления с изпълнения на живо.
Holiday Island Resort се намира на 5 минути с корабче от партньорски комплекс, чиито съоръжения също са на разположение на гостите. Хотелският комплекс осигурява задължителен трансфер от летище Ибрахим Насир, за който се плаща допълнително при пристигане.

Цена на човек:

Настаняване е плажно бунгало Superior:

1675 евро с вкл.закуски
1695 евро с вкл.закуски и вечери
1905 евро на пълен пансион
2199 евро на ол инклузив




Canareef Resort Maldives 4 *

Хотелски комплекс Canareef Resort Maldives е разположен на остров Meedhoo, който е с дължина от 4,5 километра и се намира в най-южния атол на Малдивите. Комплексът разполага с открит плувен басейн, барбекю и ресторант.
Този комплекс предоставя частен плаж и съоръжения за водни спортове, както и ски оборудване под наем. Можете да играете тенис на корт, тенис на маса и билярд.

Цена на човек:
1640 евро
1715 евро с вкл.закуски




Royal Island Resort & Spa 5 *
Horubadhoo, 06160 Dharavandhoo, Малдиви

Royal Island Resort & Spa предлага помещения за настаняване край плажа на малдивския остров Хорубаду. Той се отличава с 2 ресторанта, СПА център и богата гама от водни спортове и развлекателни дейности.

Цена на човек: 1899 евро с вкл.закуски



Coco Palm Dhuni Kolhu
Dhuni Kolhu, 06140 Thulhaadhoo, Малдиви

Комплексът от луксозни вили в тропически стил се намира край кристалночистите води на този частен островен рай. Coco Palm Dhuni Kolhu разполага с 5 заведения за хранене и 5-звезден СПА и фитнес център.
Пенливите океански води предлагат възможност за редица водни спортове като гребане на кану и дълбоководно гмуркане. Можете също да се поглезите с успокояващ масаж в СПА център Coco. Приемат се плащания с карти Union Pay в присъствието на картодържателя.
Възможностите за хранене в Dhuni Kolhu Coco Palm включват ресторант Cowrie, който предлага изобилие от международни ястия на шведска маса в голям открит павилион. Персоналът може да организира хранене сред уединението на Вашата вила. Двата бара, единият от които на плажа, са идеални за отдих и наблюдение на залеза.
Coco Palm Dhuni Kolhu е на 124 километра или на живописен 30-минутен полет с хидроплан от международно летище Мале.

Цена на човек:
2300 евро с вкл.закуски и вечери



Amaya Resorts & Spa Kuda Rah 5*
South Ari Atoll, 00150 Kuda Rah, Малдиви

Хотелски комплекс Amaya Resort Kuda Rah е разположен на първа линия в южната част на атола Ari. Той предлага просторни вили със собствен басейн, както и спа и уелнес център с пълен набор от услуги.
Ресторант Sea Spray предлага международна кухня и регионални южноазиатски ястия. Закуската е на шведска маса. Гостите могат да се насладят на освежаващи напитки и коктейли в бар Glow. Лаундж Sundowners сервира коктейли и вечеря по а-ла-карт меню.
Развлеченията в Amaya Resort Kuda Rah включват риболов и гмуркане. Могат да се организират индивидуални дейности или тържества за специални поводи.

Цена на човек: 2170 евро с вкл.закуски



Medhufushi Island Resort 4 *
Medhufushi, 20188 Muli, Малдиви

Хотелски комплекс Medhufushi Island предлага луксозни вили с прекрасен изглед към лагуната. На разположение на гостите има открит басейн и фитнес център. Предлага 4 заведения за хранене и СПА център.

Цена на човек: 1890 евро с вкл.закуски



* Условия за записване:
Трите имена на латиница
Международен паспорт с валидност 6 месеца от датата на връщане
Подписване на договор за организирано пътуване
100% заплащане на пакетната цена, без право на анулация

Тагове

Оферти - Малдиви |  Оферти - Мале |  Почивки - Малдиви |  Почивки - Мале |  Великден 2024 - Малдиви |  Великден 2024 - Мале

Избрани оферти