Начало / Почивки / Почивки - Корфу

Почивка на о.КОРФУ, от София и Пловдив, 5 нощувки с вкл. вечери

Номер на оферта

/

199092

Дати & цени

Цената включва

- транспорт с луксозен автобус;
- фериботни билети и пристанищни такси;
- 5 нощувки на база закуска и вечеря ( без включени напитки ) в хотел Messonghi Beach 3 + * - настаняване в избрания вид стая.
- Обиколка на столицата Керкира и двореца Ахилион ( без входна такса за двореца 5 евро )
- Медицинска застраховка Асистънс с покритие 2000 евро за лица до 65 години

Цената не включва

- разходи от личен характер, входни такси за посещаваните обекти
- Екскурзия до Палеокастрица и манастира Света Богородица и Сидари 15 евро на човек- при минимум 20 туриста
- Целодневна разходка с корабче до о-в Антипаксос, Сините Пещери и о-в Паксос 25 евро на човек, 15 евро за дете до 11.99 години. При минимум 20 туриста
- Доплащане за единична стая 180 лева на човек.
- Медицинска застраховка Асистънс с покритие 2000 евро за лица над 65 години – 10 лева
- Доплащане за тръгване от Пловдив 20 лева на човек в двете посоки
- По желание доплащане за All Inclusive за целия престой - 50 лева, доплаща се предварително от България

All Inclusive Изхранване включва закуска на блок маса 7:00 - 9:30 ч., чай и чипс 10:30 - 12:00 ч., обяд на блок маса 12:30 - 14:30 ч., следобеден чай, кекс и сладкиши 16:00 - 18:00 ч., вечеря на блок маса 19:00 - 21:30, напитки (бира, наливно вино, местна водка и уиски, безалкохолни и вода) по време на закуските, обядите и вечерите на турист.

Програма на пътуването

ПОЧИВКА НА О.КОРФУ
отпътуване от София и Пловдив

Маршрут: Пловдив - София - Корфу - Антипаксос - Паксос - София - Пловдив

6 дни / 5 нощувки със закуски и вечери в хотел Messonghi Beach 3* http://messonghibeach.gr/

Отличен хотел на брега на морето и възможност за круиз до островите Антипаксос и Паксос

Дата: 25.09.2017 - потвърдена - има места

Цена на човек в двойна стая: 499 лв.
Цена на човек в двойна стая/ супериор: 539 лв.
Цена за трети възрастен/ стандартна стая: 459 лв.
Цена за трети възрастен/ супериор: 489 лв.


Програма
1 ден -25.09.2017
Отпътуване от Пловдив 21.00 от Синдикален дом и София в 23.00 ч. от стадион Васил Левски.

2-ри ден -26.09.2017
Пристигане в Игуменица, преминаване с ферибот за о-в Корфу / около 2 ч./. Около обяд настаняване в хотел Messоnghi beach 3* на острова. Свободно Време за плаж. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден 27.09.2017
Закуска. Свободно време за плаж. Късния следобед туристическа програма в столицата на острова Керкира - посещение на двореца "Ахилион" – лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на Ахил – любимият герой на императрицата. Отпътуване за Канони – малък полуостров на юг от Керкира. Тук се намира малък хълм, известен като Мишият остров. Легендата разказва, че на този корабоподобен остров са останките на кораб, превърнат в камък от ядосания бог Посейдон, след като екипажът го предизвикал като върнал Одисей в Итака. Пешеходна разходка в столицата Керкира - площад "Спианада" – сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките "Листон" – едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица "Риволи"; Старата крепост, свързана с венецианската окупация; дворецът "Св. Св. Георги и Михаил", където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство; църквата "Св. Спиридон" – закрилник на града, спасявал го от чума, глад и турско нашествие. Свободно време. Продължителност около 4 часа. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4-ти ден 28.09.2017
Закуска. Свободно време за плаж. Следобед по желание и срещу допълнително доплащане екскурзия до Палеокастрица - един от най-оживените и красиви курорти на острова и прекрасни плажове. Турът включва: посещение на манастира в Палеокастрица, посветен на Богородица, която според легендата спасила светата обител, вкаменявайки нападателите - пирати и техните кораби. От манастира - образец на гръцката религиозна архитектура, се разкрива прекрасна панорама към живописното крайбрежие и тюркоазените води на Йонийско море. По желание и предварителна заявка - разходка с лодка до пещерите на Палеокастрица. Отпътуване за Сидари, където брегът е живописно изваян от морето в приказни форми. Тук се намира и най-известната природна забележителност на острова, образувана от прегръдката на морето и брега: „Каналът на любовта”. Завръщане в хотела. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

5-ти ден 29.09.2017
Закуска. Свободно време за плаж. По желание и срещу допълнително доплащане целодневна екскурзия с корабче до островите Антипаксос, Сините пещери и Паксос. Легендата твърди, че Посейдон е отделил с един удар с тризъбеца си Паксос и Антипаксос от южната част на остров Корфу и ги подарил на любимата си съпруга Амфитрита - възможност за плуване в кристално чистите води на Йонийско Море, Сините пещери и остров Паксос – спирка в столицата Гайос. Свободно време за разходка. Връщане обратно в хотела. Вечеря. Нощувка.

6- ти ден 30.09.2017 Закуска. Свободен ден за плаж. Вечеря. Нощувка.

7-ми ден 01.10.2017
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Завръщане в София и Пловдив късно вечерта.

Информация за хотела:
Хотел "Мessonghi Beach" 3* е разположен на първа линия на източния бряг на остров Корфу, в непосредствена близост до китните курортни селища Морайтика и Месонги. Намира се сред обширен терен с дворчета, които водят към плажa и плитките води на Йонийско море. Предлага голямото разнообразие от спортни съоръжения, водни спортове, магазини, ресторанти и развлекателни програми и с превъзходната си позиция, това ваканционно селище е наистина мечтана лятна дестинация, която предлага забавление за всички.

Допълнителна информация

Цена за дете до 12 год., настанено с двама възрастни: 185 лв.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Корфу |  Почивки - Гърция |  Почивки - Корфу |  Почивка на море 2024 - Гърция |  Почивка на море 2024 - Корфу

Избрани оферти