Начало / Почивки / Почивки - Санторини

Майски празници на о-в Санторини - Последни места!

Номер на оферта

/

119378

Дати & цени

Цената включва

* Изпращане на летище София от представител на фирмата.
* Самолетен билет за чартърен полет София – Санторини – София с включени летищни такси в размер на 90 евро на човек.
* Посрещане на летище Санторини от представител на фирмата-партньор.
* Трансфер: летище - хотел - летище.
* Настаняване за 3 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец.

Цената не включва

* Допълнителни екскурзии.
* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 4 евро за 4 дни.
* Градска такса.

Програма на пътуването

Почивка на остров Санторини за Майските празници!

Чартърен полет от София на 30.04 и връщане на 03.05.2019 г.

Последни места на цени от 329 евро на човек в стая с две легла за 3 нощувки със закуска!

*Цената е валидна за хотел Armonia, 3*.


Препоръчваме ви хотел El Greco Resort, 4*/ ВВ – нощувка със закуска
(на снимките)

El Greco Resort е луксозен хотел, намиращ се на 450 м. от центъра на столицата Фира и на 7 км. от брега на морето. На разстояние от 12 км. от комплекса е известният курорт Камари, а на 14 км. - селището Периса.
Изключително елегантен хотел с луксозни стаи, уникална обстановка и красиви цветове, които сливат хотела с типичната атмосфера на острова. Перфектният избор за една вълнуваща почивка с цел релакс, плажуване и разходки в малките улички на Санторини.

Пакетна промоционална цена за хотел El Greco Resort, 4* - 509 евро на човек в стая с две легла.


Програма:

Ден първи
Програмата започва с изпращане на летище София от представител на фирмата за чартърен полет до Санторини. След кацане на летището Ви очаква представител на фирмата-партньор за трансфер до избрания от Вас хотел.
Информационна среща за допълнителни мероприятия и екскурзии, към които можете да се присъедините на място срещу допълнително заплащане.
Нощувка.

Ден втори
Разполагате със свободно време за почивка, самостоятелни или организирани разходки, за да се насладите на очарованието на остров Санторини.
По желание ще имате възможност да се включите в обиколка на Калдерата с лодка. Ще разгледате вулкана, ще се запознаете с вулканичното минало на Санторини, ще можете да поплувате в термални води и ще имате свободно време на остров Тирасия.

Ден трети
Разполагате със свободно време за почивка, самостоятелни или организирани разходки, за да се насладите на очарованието на остров Санторини.
По желание ще можете да посетите град Пиргос, построен на върха на хълм с невероятна панорамна гледка към острова, и да посрещнете един от най-красивите залези в типичното селище Ия.

Ден четвърти
Освобождаване на стаите до 12:00ч. или според правилата на съответния хотел. Oрганизиран трансфер от Вашия хотел до летището в Санторини за полет до София.
Завръщане в България.

* Забележка:
- Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България 15 дни преди датата на заминаване. Провеждат се на руски език.
- Програмата може да претърпи промени!

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Санторини |  Почивки - Гърция |  Почивки - Санторини |  Майски празници - Гърция |  Майски празници - Санторини

Избрани оферти