Начало / Почивки / Почивки - Лисабон

Нова година 2019 в Лисабон - Ранни записвания!

Номер на оферта

/

57006

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет София – Лисабон – София с АК "България Ер" с включени летищни такси и багаж до 23кг на човек;
* 5 нощувки със закуски в избрания хотел;
* Трансфер летище – хотел – летище;
* Обзорна екскурзия на стария Лисабон с екскурзовод на български език;
* Представител на български език по време на пътуването и престоя в Лисабон.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец.

Цената не включва

* Новогодишна вечеря;
* Допълнителни екскурзии;
* Задължително индивидуално заплащане на градска такса в хотелите в размер на 1 евро на човек на ден;
* Разходи от личeн характер;
* Застраховка Отмяна на пътуване със ЗАД "Армеец".
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 6,20 евро за 6 дни.

Програма на пътуването

Ако искате да изкарате специална и незабравима новогодишна вечер, посрещнете Нова година в Лисабон! Възползвайте се от нашите оферти на промоционални цени за ранни записвания!

Полет на 29.12 и връщане на 03.01.2019 г.

5 нощувки със закуска на цени от 880 евро на човек в стая с две легла (цената е валидна за настаняване в хотел Florida, 4*).


Препоръчваме ви хотел HF Fenix, 4*/ ВВ – нощувка със закуска

HF Fenix е един от най-емблематичните хотели на Лисабон. От самия прозорец на хотелската стая ще можете да проследите ритъма и романтиката на едно от най-красивите места в града - площадът Marqu?s de Pombal.
Разположен в центъра на Лисабон, с метро станция в непосредствена близост, единственото, което остава да направите е да прекрачите прага на хотела и да започнете своето незабравимо пътешествие из столицата на Португалия!

Пакетна промоционална цена за хотел HF Fenix, 4* - 890 евро на човек в стая с две легла.


Програма:

1-ви ден - 29.12.18 (събота):
Излитане от летище София, Терминал 2 с директен полет на АК "България Ер" до Лисабон. Пристигане на летището в Лисабон и посрещане от фирмата партньор в Португалия, трансфер и настаняване в избрания хотел. Нощувка.

2-ри ден 30.12.18 (неделя):
Целодневна, панорамна обиколка на удивителния Лисабон с местен екскурзовод на български език с включено посещение на Статуята на Христос (включена в цената). Разглеждане на Паметника на Първооткривателите /отвън/ и дворецът Белен /отвън/. Отпътуване към Статуята на Христос, вдъхновена от монумента на Христос Спасителя в Рио де Жанейро. Статуята е издигната от жителите на Лисабон, като благодарност за запазването на града по време на Втората Световна война. Отправяме се към историческия център: булевард Независимост, площада на Реставраторите, площад Росиу със статуята на Педру Четвърти и сградата на Националния театър, площада на Търговията с паметника на Хосе Първи и Арката, от която започва оживената улица Аугуста. Връщане до квартал Алфама, най-старият квартал на града с неговите автентични фадо ресторанти. Тук може да се усети истинското сърце на града. Отправяме се към новата част на града - Паркът на нациите е районът, в който се проведе Експо 98. Днес паркът е превърнат в място за забавление, изложби и култура. Тук се намира и Океанариумът с дълбочината си от 7 м и с над 100-те вида водни обитатели. Можете да видите лифта, който води до Кулата на Вашку да Гама с прекрасна гледка към моста "Вашку да Гама" с обща дължина 12 345 м.,което го прави най-дългият мост в Европа. Продължителност на тура около 7 часа. Свободно време. Нощувка.

3-ти ден - 31.12.18 (понеделник):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия до Синтра, Кабо да Рока, Ещорил и Кашкаиш (срещу допълнително заплащане - 70 евро/137лв).

*** Посрещане на Новата 2019 година ***

4-ти ден - 01.01.19 (вторник):
Закуска. Свободно време за самостоятелно разглеждане на града. Вечерта - възможност за посещение на местен ресторант с включена вечеря в "Caf? Luso - Fado & Food Group" с автентични изпълнения на традиционната музика фадо на живо (срещу допълнително заплащане – 50 евро).

5-ти ден - 02.01.19 (сряда):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия до Обидош, Баталя, Назаре, Фатима (срещу допълнително заплащане - 75 евро/147лв).
Връщане вечерта в хотела. Нощувка.

6-ти ден 03.01.19 (четвъртък):
Закуска. Освобождаване на стаите около 12:00 ч. Свободно време или възможност за полудневна екскурзия до Арабида с посещение на винарска изба (срещу допълнително заплащане – (45 евро/ 88 лв).
Обиколката ще започне с посещение на фабрика за производство на известните рисувани плочки „ажулезо“, характерни за Лисабон и страната като цяло. Ще видим как се правят плочките по стара технология от 17в. Екскурзията завършва с посещение на винарска изба и музея Bacalhoa, разположени на 35км от Лисабон в района на Арабида. Следва кратка дегустация на вино.
Трансфер до летището за директен полет до София.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
* Цените на екскурзиите са валидни при миниум 20 участници.
* Разпределението на допълнителните екскурзии по дни и цените им подлежат на препотвърждение.
* Потвърждение за ползване на Новогодишна вечеря – до 20.11.2018г.

Тагове

Оферти - Португалия |  Оферти - Лисабон |  Почивки - Португалия |  Почивки - Лисабон |  Нова година 2023 - Португалия |  Нова година 2023 - Лисабон

Избрани оферти