Начало / Почивки / Почивки - Корфу

Почивка на остров Корфу - хотел "Potamaki Beach" 3*

Номер на оферта

/

210305

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София - остров Корфу - София за директен чартърен полет с авиокомпания "Bulgaria Air" с включени летищни такси
Ръчен багаж до 5 кг и чекиран багаж до 20 кг
Трансфер летище - хотел - летище
7 нощувки със закуски и вечери (възможност за вегетарианско меню - заявява се при сключване на договора!) на блок маса (без включени напитки) в хотел "Potamaki Beach" 3*, Беницес, на остров Корфу
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Водач от България.

Цената не включва

Екскурзия до столицата Керкира и двореца "Ахилион" с местен екскурзовод
Екскурзия до Палеокастрица и Сидари с Канала на любовта
Разходка с корабче до островите Паксос и Антипаксос
Разходка с корабче до Сивота и Синята лагуна (с включен обяд и напитка на кораба)
Входни такси за двореца "Ахилион" (5 EUR), Старата крепост (4 EUR), комбиниран билет за Aрхеологическия музей, Старата крепост и Mузея на азиатското изкуство (около 8 EUR)
Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава)
Ползване на чадър и шезлонг на плажа пред хотел "Potamaki Beach" 3* (3 EUR на турист на ден)
Обеди
Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание
Градски транспорт
Разходи от личен характер
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Програма на пътуването

Освен посочените тук дати, можете да изберете и други. Попитайте при нас!

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

ДЕН
1
СофияКорфу
Отпътуване по обяд за о-в Корфу с директен чартърен полет. Кацане на летището на о-в Корфу. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.
2
Корфу
Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.
3
Корфу
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка полудневна екскурзия до столицата Керкира и двореца „Ахилион“ с местен екскурзовод: посещение на двореца „Ахилион” – лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на любимия ? герой Ахил. Пешеходна разходка в столицата Керкира с местен екскурзовод: площад „Еспланада” – сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките „Листон“ – едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица „Риволи”; Старата крепост, свързана с венецианската окупация; дворецът „Св. св. Георги и Михаил”, където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство; църквата „Св. Спиридон" – закрилник на града. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
4
Корфу
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка полудневна екскурзия до Палеокастрица и Сидари с Канала на любовта. Палеокастрица е един от най-оживените и красиви курорти на острова, за който легендата разказва, че на негово място се намирал древният град Алкинос. На този бряг бродил Одисей, запленен от приказния остров. Посещение на манастира „Палеокастрица” - великолепен пример за гръцка религиозна архитектура. Според легендата Богородица спасила светата обител и местните жителите от нашествието на пирати, като вкаменила кораба им. Свободно време за плаж. Отпътуване за Сидари. Фотопауза при Канала на любовта. Свободно време в Сидари. Вечеря. Нощувка.
5
Корфу
Закуска. Свободно време за плаж. По желание и предварителна заявка целодневна екскурзия с корабче до Сивота и Синята лагуна (с включен обяд и напитка на кораба): Сивота - приятен курорт с красиви острови близост до него; Синята лагуна - известен залив с изумрудена вода, в която ще имате възможност за плуване. Вечеря. Нощувка.
6
Корфу
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка целодневна екскурзия с корабче: остров Антипаксос с възможност за плуване в топлите и чисти води на Йонийско море; Сините пещери, известни с причудливите си форми, образувани през годините от морските води; остров Паксос с посещение на столицата Гайос и свободно време за разходка и обяд. Вечеря. Нощувка.
7
Корфу
Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.
8
КорфуСофия
Закуска. По обяд трансфер до летището на остров Корфу за директен чартърен полет до София. Кацане на летище София.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Корфу |  Почивки - Гърция |  Почивки - Корфу |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Корфу

Избрани оферти