Начало / Почивки / Почивки - Лефкада

Почивка на остров Лефкада

Номер на оферта

/

210307

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София - Превеза - София за директен чартърен полет с авиокомпания "Bulgaria Air" с включени летищни такси
Ръчен багаж до 5 кг и чекиран багаж до 20 кг
Трансфер летище - хотел - летище
7 нощувки със закуски на блок маса в избрания от Вас хотел на о-в Лефкада
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Асистанс на български език по време на целия престой.

Цената не включва

Такса гориво и вредни емисии (обявява се 21 дни преди полета и се доплаща задължително, в случай че бъде обявена такава)
Целодневен круиз до островите Кeфалония, Итака, Меганиси, Скорпиос, Скорпиди, Спарти и Мадури
Разходка с корабче до 3-те плажа - Агио Фили, Егремни и Порто Кацики
Целодневна екскурзия до о-в Корфу
Целодневен круиз до островите Паксос и Антипаксос
Панорамна обиколка на о-в Лефкада с посещение на столицата Лефкада, манастира "Панагия Фанеромени" и плажа "Катизма"
Екскурзия до Превеза за пешеходна разходка, посещение на новия музей "Никополис" и руините на древния римски град
Входни такси за обектите, посещавани по време на допълнителните екскурзии и други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание
Входни такси за двореца "Ахилион" (5 EUR), Старата крепост (4 EUR), комбиниран билет за Aрхеологическия музей, Старата крепост и Mузея на азиатското изкуство (около 8 EUR) на о-в Корфу
Градски и местен транспорт
Разходи от личен характер
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.
Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Програма на пътуването

Освен посочените тук дати, можете да изберете и други. Попитайте при нас!

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

ДЕН
1
София – Превеза – о-в Лефкада
~40 km
Отпътуване от летище София за Превеза с директен чартърен полет на авиокомпания „Bulgaria Air“. Кацане на летището на Превеза. Трансфер до хотела на о-в Лефкада. Настаняване. Свободно време. Нощувка.
2
о-в Лефкада
~50 km
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка целодневен круиз с корабче (с включен обяд на кораба): Порто Кацики или Егремни – най-красивите плажове на острова с възможност за скачане и плуване в кристалната вода на Йонийско море; о-в Кефалония със свободно време в градчето Фискардо; о-в Итака с възможност за разходка или плаж на Острова на Одисей; трите острова на семейство Онасис – Скорпиос, Спарти и Скорпиди; остров Мадури, известен със своята вечнозелена растителност. Връщане в хотела. Нощувка.
3
о-в ЛефкадаКорфу – о-в Лефкада
~250 km
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка целодневна екскурзия до о-в Корфу с включена туристическа програма с местен екскурзовод (минимум 3 ч.): посещение на двореца „Ахилион“ – лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на Ахил, любимият герой на императрицата; пешеходна разходка в столицата Керкира: площад „Еспланада“ – сърцето на града и най-големият площад на Балканите, галерията с арките „Листон“ – едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица „Риволи“, Старата крепост, дворецът „Св. св. Георги и Михаил“, където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство, църквата „Св. Спиридон“. Свободно време. Връщане в хотела. Нощувка.
4
о-в ЛефкадаПарга – о-в Лефкада
~170 km
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка – отпътуване за Парга за целодневен круиз с корабче (провежда се при подходящи метеорологични условия): о-в Антипаксос с възможност за плуване в топлите и чисти води на Йонийско море; Сините пещери, известни с причудливите си форми, образувани през годините от морските води; о-в Паксос с посещение на столицата Гайос и свободно време за разходка и обяд в някоя от местните рибни таверни. Връщане в хотела. Нощувка.
5
о-в Лефкада – Превеза – о-в Лефкада
~60 km
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка екскурзия до Превеза за пешеходна разходка из красивите улици на града, посещение на новия Музей на Никополис и руините на древния римски град, основан от Октавиан Август по случай голямата му победа над Марк Антоний. Връщане в хотела. Нощувка.
6
о-в Лефкада
~35 km
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка панорамна обиколка на о-в Лефкада: пешеходна разходка в столицата Лефкада – Централният площад, църквата „Св. Спиридон“, кметството, църквата „Св. Мина“ и катедралата; свободно време с възможност за посещение на Археологическия музей, Музея на фолклора и Музея на грамофоните; посещение на манастира „Панагия Фанеромени“ – най-важният религиозен център на острова, построен през 1634 г. върху руините на древен храм, посветен на богинята Артемида; свободно време на плаж „Катизма“ – един от най-добрите на острова. Връщане в хотела. Нощувка.
7
о-в Лефкада
Закуска. Свободно време или по желание и предварителна заявка разходка с корабче до 3-те най-популярни плажа на о-в Лефкада – Агио Фили, Егремни и Порто Кацики, с възможност за плуване и плаж на всеки един от тях (провежда се при подходящи метеорологични условия). Днес и трите плажа предлагат перфектни условия за плуване и релакс в изумрудените води на Йонийско море. Нощувка.
8
о-в Лефкада – Превеза – София
Закуска. Трансфер до летището на Превеза. Отпътуване за България с директен чартърен полет на авиокомпания „Bulgaria Air“. Кацане на летище София.

ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА ЗА ХОТЕЛ Ianos 3*

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Лефкада |  Почивки - Гърция |  Почивки - Лефкада |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Лефкада

Избрани оферти