Начало / Почивки / Почивки - Закинтос

Почивка на остров Закинтос - перлата на Йонийско море, ранни записвания до 31.03

Номер на оферта

/

218039

Дати & цени

Цената включва

? Транспорт с комфортен автобус;
? 5 нощувки в хотел Majestic SPA 4*на база ALL INCLUSIVE – закуска, обяд, вечеря и местно производство алкохолни напитки, наливна бира, филтър кафе, сокове, чай – през целия ден – до 23:00 ч;
? Туристическа обиколка на град Закинтос;
? Такса за моста РИО – АНТИРИО;
? Фериботни билети Килини – Закинтос – Килини;
? Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София / лица до 5 год. и над 64 г. имат доплащане /;
? Пътни, входни и магистрални такси;
? Водач през цялото пътуване;

Цената не включва

? Екскурзия – круиз до Сините пещери и залива Навагио – 25 €- възрастен и 20 € деца до 11.99 г.
? Разходка с лодка в южната част на о-в Закинтос – 15 €– възрастен и 10 € - деца до 11.99 г.
? Еднодневна екскурзия до о-в Кефалоня с включени фериботни билети: 40 €- възрастен и 25 € деца до 11.99 г. Цената не включва входа за Мелисани –7 € ;
? Гръцка вечер с програма - 25 € възрастен и 15 € - деца до 11.99 г.
? Плаж в друго населено място - 5 €. По желание на групата може да се организира допълнително посещение на Закинтос град - 5 €.

Програма на пътуването

ЦЕНИ РАННИ ЗАПИСВАНИЯ са валидни при резервации направени до 31/03/2018 и 50% предплатен пакет!

Забележка: За туристите, които желаят да ползват собствен транспорт, от цената се приспадат 140.00 лв.. Стаите за ползване с личен транспорт са ограничени и подлежат на потвърждение. Туристи пътуващи самостоятелно не ползват застраховка и нямат включени фериботни билети. WI-FI в хотела е срещу заплащане.

ВАЖНО: От 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер на 3 евро на стая на вечер / за хотел 4*/. Заплаща се само на място в хотела, преди настаняването и е задължителна.

1 ДЕН: Отпътуване от Стадион Васил Левски София в 6:00 часа по маршрут: Кулата - СолунВерияКозани – Янина – Патра - Килини / Пелопонес /. Преминава се през моста РИО – АНТИРИО – един от най-големите в света, окачен на стоманени въжета, с дължина 2252 м. Ферибот от Килини до о–ов Закинтос. Трансфер до хотела. Хотел Majestic SPA 4* е в селището Лагана – част от плажната ивица на Националния Морски парк на Закинтос и с най-добър нощен живот на острова. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН: Закуска. Туристическа обиколка на столицата – Закинтос. Тя включва: площад Св. Марк и единствената католическа катедрала, музея на Дионисос Соломос – известен гръцки поет, роден на о-ва и едноименния площад пред него, Византийският музей, градската библиотека и храмът на Св. Дионисиос – покровител на о-ва. За да се придобие по-добра представа за красотата ще се качим на хълма Бохали, от където се разкрива прекрасна панорама / в зависимост от големината на превозното средство и проходимостта на пътя /. По пътя обратно към хотела посещение на най-известната и голяма фабрика за зехтин на о-ва Aristeon Olive Press & Museum. Свободен следобяд. Вечеря. Нощувка.



3 ДЕН: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание* обиколен тур на о-ва и круиз до Сините пещери и Навагио. Сутринта отпътуване от хотела. Първата ни спирка ще бъде в селището Махирадо – тук ще посетим църквата Агия Мавра от 14 век. Почивка за кафе в селището Ексо Хори и снимка пред най-старото маслиново дърво на о-ва – над 2000 г.. Пътят продължава до селището Св. Никола, от където групата се качва на малки лодки за круиз в северната и северозападна част на о-ва. Разглеждат се Сините пещери и известния в цял свят залив Навагио. Обратно в автобуса. На връщане в селището Калипадо ще посетим местна винария и ще направим дегустация на вино / посещението на винарната подлежи на пре-потвърждение/. Обратно в хотела. Вечеря. * По желание посещение на гръцка вечер с музика и програма в Кемпи – най-добрата гръцка вечер, с най-прекрасния залез на Закинтос. Нощувка.



4 ДЕН: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание *екскурзия отново с лодка в южната част на о-в Закинтос. Това е специална лодка с „прозрачно дъно“, за да може да се видят / при добър късмет / известните костенурки. Разглеждат се също пещерите и залива Кери, о-в Марантониси и др. Обратно в хотела. Свободен следобяд или за туристите, които обичат хубавите плажни ивици – посещение с цел плаж на известния “BANANA BEACH”- пясък, прекрасна вода, хубав бар / чадъри и щезлонги са срещу заплащане /. Вечеря в хотела. Нощувка.

5 ДЕН: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание* целодневна екскурзия до о-в Кефалония – най-големият от Йонийските о-ви. Посещение на езерото Мелисани и разходка с лодка в езерото / 7 € вход /, манастирът Св. Герасим – покровител на острова, столицата Аргостоли / време за обяд / и др. Тръгването е сутринта в 8:00 ч. с автобус. От Св. Никола се взема ферибот до о-в Кефалония / с. Песада / и връщането е вечерта. Обратно на Закинтос / в хотела около 20:30 ч./. Вечеря. Нощувка.

6 ДЕН: Ранна закуска. В 6:00 ч. се взема обратния ферибот до Килини и отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Допълнителна информация

За 22.05
3-ти възрастен в двойна стая 469.00 лв.
1-во дете 0-11.99 г. с двама възрастни в стая 390.00 лв.
Доплащане за единична стая 270.00 лв.

За 19.06
3-ти възрастен в двойна стая 605.00 лв.
1-во дете 0-11.99 г. с двама възрастни в стая 490.00 лв.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Закинтос |  Почивки - Гърция |  Почивки - Закинтос |  Майски празници - Гърция |  Майски празници - Закинтос

Избрани оферти