Начало / Почивки / Почивки - Сардиния

Почивка на о. Сардиния - с чартър, промо цени!

Номер на оферта

/

96709

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет: София – Сардиния – София с включен 20 кг чекиран багаж и 7 кг ръчен.
* Летищни такси
* Трансфер: летище – хотел – летище
* Посрещане на летище от представител на фирмата-партньор
* 7 нощувки на база закуска и вечеря /с включени минерална вода и вино по време на вечеря/
* Настаняване в избрания от Вас хотел
* 2 шезлонга и 1 чадър (за стая) на плажа, според наличността
* Wi-fi в лобито и общите части
* Обслужване на български език по време на престоя
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро

Цената не включва

* Туристическа такса - заплаща се на място в хотела.
* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
* Допълнителни екскурзии и разходи от личен характер.

Програма на пътуването

Топ оферта за почивка на о. Сардиния – един от най-изисканите курорти в света!

Чартърни полети от София с дати на заминаване:
- 26 август
- 02, 09, 16, 23, 30 септември

7 нощувки със закуска и вечеря в 4-звезден хотел на цени от 586 евро* на човек в стая с две легла.

*Цената е валидна за настаняване в хотел Grande Baia Resort, 4*.


Препоръчваме ви хотел Grande Baia Resort, 4*/ HB – нощувка, закуска и вечеря
(на снимките)

Grande Bahia Resort & Spa се намира в североизточната част на Сардиния, на около 20 км южно от Олбия. Комплексът е разположен в областта на Сан Теодоро, близо до залива "Кода Кавальо", с гледка към красивите острови Таволара и Молара. Летището в Олбия е на 20 км. Курортът заема площ от 80 хектара, заобиколен от красива градина, пясъчни плажове, дюни и предлага впечатляваща гледка към защитената морска зона на Таволара. Плажът на хотела се намира само на 400 м като целодневно се предлага шатъл до него. На 11 км от Grande Baia Resort & Spa се намира и един от най- известните плажове на острова- Ла Чинта - 3.2 км бял пясък.
Комплексът предлага голямо разнообразие от забавления за деца, което го превръща в чудесно място за почивка на цялото семейство. За двойките също е помислено, като е създаден модерен Спа/ Таласо Център с открит басейн, който предлага множество процедури за тялото и духа и където всеки гост, търсещ спокойствие, може да го намери. Зеленината на средиземноморската гора и лазурните отблясъци на морето ви гарантират една незабравима почивка на морския бряг!

Пакетна цена за хотел Grande Baia Resort, 4* - от 586 евро на човек в стая с две легла;


Програма:

Ден първи:
Програмата започва с изпращане на летище София от представител на туроператора за полет до Олбия, Сардиния. Пристигане и трансфер до крайбрежния хотелски резорт Grande Baia (на около 20 км южно от летището). Настаняване, вечеря и нощувка.

Ден втори до ден седми:
Закуска. Информационна среща с представителя на туроператора, на която ще получите полезна информация за дестинацията и ще имате възможност да заявите допълнителни екскурзии и мероприятия, с които да откриете красотата на острова.
Ще имате възможност в ритъм и съотношение по ваш избор да организирате своята почивка. Отдайте се на пълната насладата на морси релакс, възхитителна природа, пясъчни плажове и впечатляващи гледки към морската шир и силуета на остров Таволара... Но не пропускайте и срещите с Корсика, Коста Смералда, Барбаджия, Алгеро и Боса. Те ще Ви обогатят с впечатления, ще разкрият тайната на магнетичната притегателна сила на Сардиния. Ще Ви запознаят с гостоприемни хора, с интересни традиции, култура и темперамент, с безкрайно вкусна кулинария и местни елексири, с неповторими природни картини.

Ден осми:
Закуска. Свободно време до трансфера към летището в Олбия за обратния полет до София, България.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Сардиния |  Почивки - Италия |  Почивки - Сардиния |  Лято в чужбина - Италия |  Лято в чужбина - Сардиния

Избрани оферти