Начало / Почивки / Почивки - Аспровалта

Почивка в Аспровалта: 8-дневно плажно изкушение

Номер на оферта

/

219125

Дати & цени

Цената включва

* транспорт от и до София с автобус ***
* 7 нощувки в хотел Argilos* в Аспровалта; в стаите: климатик, телевизор и хладилник / включени в цената /.
* 7 закуски на блок маса
* 7 вечери: тристепенно меню със сервиране
* медицинска застраховка с покритие 2000 евро

Цената не включва

Задължителни такси:
* пътни и гранични такси -10 евро на човек / заплащат се в деня на отпътуване /
* Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Програма на пътуването

Аспровалта е много добра идея за почивка на гръцкото крайбрежие. Недалече от България (само на 300 км) и еднакво близо до Солун и Кавала (на около 80 км). Плажът е дълъг над 10 км, със ситен пясък, оценен със син флаг за екологична чистота. Морето е чисто, плитко, с пясъчно дъно. Курорта се състои от малки семейни хотелчета и пансиони. По протежението на цялата плажна ивица се редуват множество таверни и ресторанти, от които вечер се разнасят уханията на прясна печена риба, каквато гърците умеят да приготвят перфектно. Чадърите и шезлонгите не се заплащат – ползват се срещу дребна консумация на вода или кафе. Основната търговска улица е заета предимно от малки магазинчета, продаващи от сувенири и плажни принадлежности до обувки и различни видове качествени трикотажни стоки, повечето местно гръцко производство!
И най-важното: всичко това на изключително достъпни цени!

1 ден: Отпътуване от София, Руски паметник, в 8.00 ч.по маршрут София – Перник – ДупницаСанданскиКулатаАспровалта. Пристигане по обяд. Настаняване в хотел. Аспровалта е един от главните курорти в Северна Гърция. Намира се на 80 км от Солун, на 80 км от Кавала и се докосва до морето на Струмския залив. В района можете да се насладите на близо десет километра пясъчен плаж, от които поне четири са организирани плажове с шезлонги, душове, съблекални, възможности за водни спортове и 2 сини флага за чисто море от ЕС. Всичко това действа като магнитно поле за стотици хиляди посетители всяка година. Уютни таверни, пицарии, сладкарници и гръцки ресторанти предлагащи гироси, сувлаки и всевъзможни гръцки изкушения ще задоволят всеки вкус. Бижуто на Аспровалта е пешеходната й алея, където е и центъра на забавлението, независимо дали то е свързано с храна и напитки или с игри и релаксиращи разходки. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 – 7 ден: Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Вечеря. Нощувка.

8 ден: Закуска. Освобождаване на хотела в 10.00 ч. Свободно време за плаж. Отпътуване за България около 13.30 ч. Пристигане в София вечерта на площад Руски паметник.
Допълнителни услуги по желание:
* медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност - 16 лв, за лица над 65 г. – 32 лв
* Разходи от личен характер

Необходими документи:
Валиден задграничен паспорт или лична карта. За деца под 18 години не придружавани от единия или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/. Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.

Забележка:
Цената е калкулирана за група минимум от 25 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване.

Първа вноска: 100 лв. на човек
Доплащане: до 15 дни преди датата на отпътуване

Описание на хотела:
Хотел Argilos се намира в курортното селище Аспровалта в Северна Гърция. Заобиколен изцяло от зеленина хотелът предлага на своите гости пълно спокойствие по време на техния отдих. Известен сред свойте гости с изключително гостоприемния си персонал и чистота. Не случайно оценен от посетителите си с рейтинг 8.0 в Booking.com Хотела предлага настаняване в просторни двойни, тройни и четворни стаи, всяка от които разполага с балкон с изглед към градината, дървена мебелировка и теракотна настилка, сателитна телевизия и хладилник. В част от стаите има обособен кухненски кът. Икономичен вариант за вашата ваканция изцяло съобразен съотношение цена – качество.

Допълнителна информация

Цена за деца от 1,99 г. до 11,99 г. 195 лв
Забележка: Отстъпките за деца от 1,99-11,99г са валидни при настаняване с двама пълноплащащи възрастни.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Аспровалта |  Почивки - Гърция |  Почивки - Аспровалта |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Аспровалта

Избрани оферти