Начало / Почивки / Почивки - Дубай

Почивка в Дубай на промо цена

Номер на оферта

/

187413

Дати & цени

Цената включва

4 нощувки със закуски в съответния хотел
самолетен билет София - Дубай - София с авиокомпания WIZZ AIR
Трансфер летище - хотел - летище
медицинска застраховка за целия период на пътуването

Цената не включва

лични разходи
такса туристически дирхам, която се заплаща във всеки хотел

Програма на пътуването

Ние от Туристическа Агенция ""ТЕСКО ГРУП"", Ви каним на едно пътешествие до Дубай - градът от бъдещето,който изпреварва времето си .Само сега и само при нас на изключителната цена от 489 евро за 4 дни в хотел ""SOMEWHERE HOTEL TECOM""




ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО :


Ден 1

Среща на летище София / Терминал 1 Полет за Дубай в 13:00 ч. с авиокомпания с Wizz Air. Пристигане на летище Дубай в 18:50 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в избраният хотел. Нощувка.

Ден 2

Закуска. Обзорна обиколка на Дубай (включена в цената с екскурзовод на български език). Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай - шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа). От там се отправяме към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah) и спираме за снимки в близост до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Продължаваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah, както и минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina. След обяд възможност за допълнителни екскурзии ( срещу допълнително заплащане):

Допълнителна екскурзия: Вечеря на арабска галера – 50 евро (2 часа на арабската галера). Романтична вечеря с любим човек и удоволствието да се насладите на вечерния бриз по канала на Дубай или

Допълнителна екскурзия: Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплща преди тръгване – 55 евро (часът на тръгване може да бъде променен, в зависимост от часа на посещение на обсерваторията). Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност около 4 часа).

Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 3

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за допълнителни екскурзии (срещу допълнително заплащане):

Допълнителна екскурзия: Абу Даби – 55 евро (целодневна с екскурзовод на български език). Абу Даби - столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки отвън и влизане вътре. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време около за обяд или шопинг в най-новия мол Яс (Yas Mall). По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.

Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за допълнителни екскурзии (срещу допълнително заплащане):

Допълнителна екскурзия: Градините на Дубай - 30 евро с включен транспорт и входна такса. Престой в градините 2 часа. Посетете най-големите вертикални градини в света с над 45 млн.цветя.

Допълнителна екскурзия: Сафари в пустинята – 60 евро с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и равлекателна програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие.

Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5

Закуска. Освобождаване на хотела в 12:00 ч.
Трансфер до летище Дубай за полет до София в 19:25 ч. Пристигане на летището в София в 23:55 ч.

Описание на хотела:

Хотелът се намира на 30 км от летището на Дубай е разположен на удобно място в сърцето на Теком. На 5 минути от хотела се намира Mall of the Emirates, на 8 км Ibn Battuta Mall и на 14 км Galleria Shopping Mall.

Разполага с 306 стилно обзаведени стаи които са оборудвани с климатик, мини бар, кафе / чай мейкър, сешоар, TV, CD Player, DVD плейър, бюро, халати за баня, душ, самостоятелен санитарен възел, биде. Всяка стая разполага с кът за сядане с телевизор с плосък екран и работно бюро. На разположение на почиващите са също електрическа кана с безплатен чай и кафе, безплатен безжичен интернет и 24-часов рум сервиз. Стаите се почистват ежедневно.

В ресторанта на хотела се сервира местна, интернационална кухня и ястия от близкия изток Следобеден чай се сервира всеки ден в пекарната.

Somewhere Tecom предлага прекрасни развлекателни съоръжения, като фитнес зала, открит басейн и сауна, за да направи престоят Ви незабравим.

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Почивки - Дубай (ОАЕ) |  Почивки - Дубай |  Екзотична почивка 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Екзотична почивка 2024 - Дубай

Избрани оферти