Начало / Почивки / Почивки - Коста Бланка

Почивка в Испания в най-високия хотел в Европа - Gran Bali 4*!

Номер на оферта

/

160227

Дати & цени

Цената включва

Двупосочен самолетен билет до Аликанте с авиокомпания "Wizz Air";
Чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 10 кг (55 x 40 x 23 см) в самолета;
7 нощувки на база обогатен пълен пансион (закуска, обяд и вечеря + 1/4 л вино и вода за обяд и вечеря) в най-високия хотел в Европа - Gran Bali 4* или подобен на Коста Бланка;
Трансфер от и до летището в Аликанте;
Екскурзия до Аликанте;
Екскурзовод и обслужване по програмата на български език;
Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” ot "EUROINS" с лимит на отговорност 10 000 EUR

Цената не включва

Входни такси за туристическите обекти;
Разходи от личен характер;
Препоръчваме ви застраховка "отмяна на пътуване"!

--------------

Допълнителни екскурзии:
- Фламенко шоу (при мин. 20 записани туристи) - 78 лв за възрастни, деца до 11.99 г. - 39 лв.
Полудневна екскурзия до Гуадалест (при мин. 20 записани туристи) - 69 лв за възрастни, деца до 11.99 г. - 35 лв.
- Полудневна екскурзия до Елче (при мин. 20 записани туристи) - 84 лв за възрастни, деца до 11.99 г. - 42 лв.
- Целодневна панорамна обиколка на Валенсия (при мин. 20 записани туристи) - 104 лв за възрастни, деца до 11.99 г. - 52 лв.
- Полудневна екскурзия до Алтеа и Калпе (при мин. 20 записани туристи) - 52 лв за възрастни, деца до 11.99 г. - 26 лв.

Програма на пътуването

Каним ви на почивка в Испания 2018 - БЕНИДОРМ + включена обиколка на Аликанте + дегустация на вино!

Една седмица в НАЙ-ВИСОКИЯ ХОТЕЛ В ЕВРОПА - Gran Bali 4* в Бенидорм!

Насладете се на невероятната гледка към крайбрежието на Коста Бланка!

========================================================

ДАТИ - ЦЕНИ на човек в двойна стая:

- ЕСЕН 2018 г.:

03.10 – 10.10.2018 г.: 749 лв. вместо 985 лв. - ПОСЛЕДНИ МЕСТА

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ХОТЕЛ ПО ПРОГРАМАТА - ИНФОРМАЦИЯ: GRAN BALI 4*, БЕНИДОРМ

http://en.granhotelbali.com/

НАЙ-ВИСОКИЯТ ХОТЕЛ В ЕВРОПА (210 м, 52 етажа) предлага зашеметяваща гледка към крайбрежието на Коста Бланка.

Разположен на 5 минути (350 м) от плажа Playa de Poniente. Хотелът разполага с няколко открити плувни басейна, СПА център и просторни климатизирани стаи със собствени балкони. Стаите са декорирани в елегантни неутрални тонове. Всички разполагат със сателитна телевизия, сейф и минибар.

Wi-Fi е на разположение срещу допълнително заплащане.

Гостите могат да се насладят на ястия на шведска маса в 2-та ресторанта на хотела. Хотел Gran Bali предлага пълна развлекателна програма, като в допълнение на това има и стая за игри с маси за тенис и билярд, бар до басейна, диско бар.

СПА зоната на хотел Gran Bali включва: сауна, фитнес зала и хидромасажна вана. Входът за СПА центъра и достъпът до процедурите се предлагат срещу допълнително заплащане.

В близост до хотела – на около 3 км са разположени Голф клуб Real de Faula и тематичен парк Тера Митика.

---------------------------------------------------------

ПРОГРАМА:

Ден 1 - Отпътуване от летище София в 06:05 ч. с директен полет на авиокомпания "Wizz Air". Кацане на летището в Аликанте 08:35 ч. Туристическа програма (включена в ценатa) в Аликанте. Любителите на забележителна архитектура, богата история и културно наследство, отлични плажове, шопинг центрове и множество забавления, със сигурност ще останат очаровани от посещението на Аликанте. Екскурзията включва: изкачване до крепостта „Санта Барбара“, построена на 166 м височина на хълма „Бенакантил“; преминаване по крайбрежната улица „Еспланада“ със своята знаменита алея от палми - символ на морската душа на града; катедралата със син купол „Сан Николас“; кметството на Аликанте, отличаващо се с орнаментирани елементи и интересни фасади на двете му кули; спирка на пристанището, където е акостиран кораба-музей „Сантисима Тринидат“ - копие на известния през 18 век най-голям боен плавателен съд, страшилището на моретата със 140 оръдия на борда. Свободно време за разходки из уличките на стария град, за да разгледате сами и със собствено темпо уютната столица на Коста Бланка. Трансфер до Бенидорм (разстоянието от Аликанте до Бенидорм е около 50 км (40 минути). Обяд. Вечеря. Нощувка.


Ден 2 - Закуска. Информационна среща. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.


Ден 3 - Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание - целодневна екскурзия до Валенсия- третият по големина град в Испания, градът на цветовете, светлините и цветята. Разположен е при вливането на река Турия в Средиземно море. Тази крайбрежна автономна област е известна като Изтокът на Испания. Градът очарова посетителите си с малки, тесни улички, внушителни сгради и паркове с портокалови и лимонови дръвчета.Програмата включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български език, панорамен тур на града. Пешеходна обиколка сред парламента, църквата Санта Каталина, катедралата на Валенсия. Свободно време в историческия квартал Барио дел Кармен - типични тесни улички за стар град, обсипани с магазини, ресторанти и кафенета. Със сигурност сте чували много за родния град на испанската паеля, но дали знаете и какво е „Фала“? „Las Fallas“ е ежегоден фестивал, в който участват ръчно направени стиропорени кукли с човешки размери. В края на фестивала, всички тези цветни карикатури биват изгаряни, само тази, спечелила пъвренството в конкурса, бива спасена и изложена в музея на Фалите- също спирка във вашия тур (без вкл. в цената билет за вход). Първоначално ще свържете музея с „Мадам Тюсо“, но по-късно ще се убедите, че е много по-различен и много по-забавен, разхождайки се из между всички тези хумористични фигури. От Средновековието Валенсия е известна със своите керамични изделия – възможност за посещение и Националния музей по керамика (без вкл. в цената билет за вход), където експонатите са впечатляващи и заслужават внимание

Ден 4 - Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание - полудневна екскурзия до Елче. Програмата включва - транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български език, панорамен тур на Стария град, базиликата Санта Мария, Кулата Калхора, двореца Алтимира, Арабските бани. Елче е разположен на двата бряга на река Виналопо и е едно от най-старите населени места на Иберийския полуостров. Елче е обявен за най-добър европейски град за отглеждане на палми. Тук има ботаническа градина с всички видове палми, които растат на Земята, както и цитрусови дървета, кактуси и бамбук. Друга голяма забележителност на града е "Мистерията на Елче"(традиционен средновековен празник) - последната запазена до наши дни мистерия, която е защитена от ЮНЕСКО като културен шедьовър

Ден 5 - Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание - полудневна екскурзия до Гуадалест - планинско селце, основано от маврите, разположено на 600 м. надморска височина, сгушено на самотно, но много красиво място. Красиви замъци се издигат между гранитни скали, сливащи се в едно със заобикалящата ги природа. Преди да пристигнете в долината на Гуадалест, пътувайки по планински криволичещи пътища, ще минете през няколко други очарователни малки селца. Едно от тях е Ла Нуция, с великолепна гледка към Средиземно море, така и към заобикалящите го планини. Фотопауза в красивото малко селце Полоп и посещение на местен магазин с типични местни продукти като мед, плодове, местни вина

Ден 6 - Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание – вечерно Фламенко шоу.

Ден 7 - Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание - полудневна екскурзия до Алтеа и Калпе. Алтеа е китно рибарско градче, разположено на върха на хълм, на чиято най-висока точка се издига камбанарията на енорийската църква „Дева Мария от Консуело“. Широкият купол на църквата е покрит с бели и сини плочи – един от символите на Коста Бланка. От площада на града се открива красива панорама към региона – типични бели къщи, които в миналото са били обградени от масивна ограда. Кратка разходка по приветливите улички с безброй работилници, ателиета на художници и занаятчийски магазини. Екскурзията продължава по крайбрежен, панорамен път, който води до Калпе – курортно испанско градче. Внушителната Скала на Ифач е един от типичните пейзажи тук. Единадесет километра плаж, пленителни заливи, яхтено пристанище и красива природа са част от привлекателността на града.

Ден 8 - Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за България в с директен полет на авиокомпания "Уиз Еър". Кацане на летище София в 13:15.

--------------------------------------------------------

ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ: ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!


---------------

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ (по желание, с доплащане):


Фламенко шоу (при мин. 20 записани туристи) - 78 лв за възрастни, деца до 11.99 г. - 39 лв.

Полудневна екскурзия до Гуадалест (при мин. 20 записани туристи) - 69 лв за възрастни, деца до 11.99 г. - 35 лв.

Полудневна екскурзия до Елче (при мин. 20 записани туристи) - 84 лв за възрастни, деца до 11.99 г. - 42 лв.

Целодневна панорамна обиколка на Валенсия (при мин. 20 записани туристи) - 104 лв за възрастни, деца до 11.99 г. - 52 лв.

Полудневна екскурзия до Алтеа и Калпе (при мин. 20 записани туристи) - 52 лв за възрастни, деца до 11.99 г. - 26 лв.


----------------------------------------------------------

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И АНУЛАЦИИ:
При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
Доплащането е до минимум 45 дни преди датата на заминаване.
При анулиране на резервацията от деня, следващ деня на сключване на договора, до 60-я ден преди датата на заминаване – 0% неустойка от крайната цена на пътуването;
При анулиране на резервацията от 59 до 45 дни преди датата на заминаване се заплаща 30% неустойка от крайната цена на пътуването;
При анулация 44 – 30 дни преди датата на заминаване – 50% неустойка от крайната цена на пътуването;
При анулация 29 – 15 дни преди датата на заминаване – 75% неустойка от крайната цена на пътуването;
При анулация по-малко от 14 дни преди датата на заминаване или неявяване – 100% от крайната цена на пътуването.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Допълнителна информация

Доплащания и отстъпки:
— Допълнително легло в двойна стая - 58 лв.
— Допълнително легло в двойна стая за 1-во дете от 2 до 11.99 г. -117 лв.
— Допълнително легло в двойна стая за 2-ро дете от 2 до 11.99 г. -58 лв.
— Единична стая - +250 лв.

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Коста Бланка |  Почивки - Испания |  Почивки - Коста Бланка |  Last minute оферти - Испания |  Last minute оферти - Коста Бланка

Избрани оферти