Начало / Почивки / Почивки - Гандия

Почивка в Коста Валенсия, Гандия - Ранни записвания 2018

Номер на оферта

/

208004

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет за директен полет София - Валенсия - София на авиокомпания "Wizz Air" с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 10 к.
Трансфер летище - хотел - летище;
7 нощувки на база обогатен пълен пансион на блок маса (закуска, обяд и вечеря + 1/4 вино и вода за обяд и вечеря) в хотел "Gandia Palace" 4* на Плая де Гандия (или подобен на Коста Валенсия);
Панорамна обиколка на Валенсия с водач на български език;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
Асистанс на български език по време на целия престой.

Цената не включва

Целодневна екскурзия до Аликанте и Елче;
Полудневна екскурзия до Албуфера;
Полудневна екскурзия до Бенидорм;
Градски и местен транспорт;
Разходи от личен характер;
Бакшиши за екскурзовод / шофьор: 1-5 EUR на турист на ден - заплаща се на място;
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка).

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Целодневна екскурзия до Аликанте и Елче при минимум 20 записани туриста; 95 лв.
Полудневна екскурзия до Албуфера при минимум 20 записани туриста; 75 лв.
Полудневна екскурзия Бенидорм при минимум 20 записани туриста 55 лв.

WIZZ Priority Boarding - цената на тази услуга подлежи на препотвърждение 1 месец преди отпътуване (По оперативни причини в салона на самолета могат да се превозват ограничени бройки ръчен багаж. Ако има твърде много багаж, може да се наложи вашият да бъде поставен в багажното отделение. За да сте сигурни, че ръчният ви багаж ще бъде в салона, следва да закупите WIZZ Priority Boarding) 20.00 лв.

Програма на пътуването

Уютният курортен град Гандия се намира на 65 км южно от Валенсия, на брега на Средиземно море. В миналото градът е бил дом на фермери и рибари, но през 60-те години на миналия век започва бързо строителство, което превръща Гандия в туристически център. Пясъчните му плажове са едни от най-шороките в областта на Валенсия. А най-известният плаж е Playa de Gandia с дължина от 6 км. Освен да се отдадете на релакс на финия пясък, можете да се впуснете и в атрактивни водни спортове. Освен с прекрасният си плаж, курорта е известен с уникалната си и вкуска кухня, както и със своите модни бутици и магазини, сред които може да изгубите и цял ден в шопинг.
Обособени са две основни зони – града Гандия, в който се намират всички исторически паметници, исторически забележителности и пазари и плажа Гандия (Плая де Гандия), предпочитан от туристите през летния сезон. Двете зони са раздалечени на разстояние от 2 км. Баровете, ресторантите и нощните клубове са концентрирани в бреговата част на града.

хотел "Gandia Palace" 4*, Плая де Гандия
Местоположение: Хотлът се намира на 80 км от летището в град Валенсия, в един от най-хубавите крайбрежни курорта на Коста Валенсия - Плая де Гандия. На 300 м от хотела има зелени площи, паркове, детски атракции, тенис клуб.

В хотела: основен ресторант, 2 а-ла-карт ресторанта, външен басейн, детски басейн, бар на басейна, кафетерия, фитнес, СПА център (вътрешен басейн, сауна, турска баня, солариум, масажи), химическо чистене и пералня, конферентна зала, безплатно wi-fi.
В стаите: Всички стаи в хотела са просторни, светли и комфортно обзаведени (около 25 м2): климатик, телевизор, телефон, баня с тоалетна, сешоар, мини бар, бюро, тераса, wi-fi.
Плаж: Плажът е само на 300 м от хотела - един от най-красивите на испанското крайбрежие, отличен със син флаг. Чадъри и шезлонги срещу заплащане (ориентировъчна цена: 5/7 евро на ден за шезлонг или чадър).

Ден 1 - София - Валенсия - Плая де Гандия
Oтпътуване от летище София с директен полет до Валенсия на авиокомпания "Wizz Air". Панорамна обиколка на Валенсия. Трансфер до Гандия (разстоянието от Валенсия до Гандия е около 75 км) - столицата на област La Safor е разположена между планинските сколонове и средиземноморското крайбрежие. Обособени са две основни зони – стария град, в който се намират всички исторически паметници и пазари и плажът Гандия. Широката плажна ивица с дължина почти 5 км предлага широка гама от туристически услуги, което прави курорта един от най-предпочитаните на Валенсианското крайбрежие. Трансфер до хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Ден 2 - Плая де Гандия
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.

Ден 3 - Аликанте - Елче
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание - целодневна екскурзия до Аликанте и Елче. Аликанте е един от най-красивите градове на Средиземно море, с население около 335 000 души. Градът е едно от най-важните средиземноморски пристанища, разположено в самия център на Коста Бланка. Сред забележителностите на града се откроява замъкът "Санта Барбара", построен на хълм над града, кметството, както и многото музеи. Елче е разположен на двата бряга на река Виналопо и е едно от най-старите населени места на Иберийския полуостров. Елче е обявен за най-добър европейски град за отглеждане на палми. Тук има ботаническа градина с всички видове палми, които растат на Земята, както и цитрусови дървета, кактуси и бамбук. Друга голяма забележителност на града е "Мистерията на Елче" (традиционен средновековен празник) - последната запазена до наши дни мистерия, която е защитена от ЮНЕСКО като културен шедьовър.

Ден 4 - Плая де Гандия
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.

Ден 5 - Албуфера
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание - полудневна екскурзия до природен парк Албуфера. В превод от арабски "албуфера" означава малко море. Паркът представлява сладководната лагуна на валенсианския бряг, където са намерили убежище много защитени видове флора и фауна. От 1990 г. паркът е част от Рамсарската конвенция за опазване на влажни зони на местообитание на водолюбиви птици.

Ден 6 - Бенидорм
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание - Полудневна екскурзия до Бенидорм. Бенидорм е един от най-големите туристически центрове в Испания и Европа. Благодарение на характерния си силует с много високи хотели и жилищни сгради градът е известен като "Манхатън на Испания" или "Бенийорк". С повече от 1000 ресторанта и над 30 дискотеки градът предоставя всичко необходимо за активен нощен живот.

Ден 7 - Плая де Гандия
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.

Ден 8 - Валенсия - София
Закуска (сух пакет). Трансфер до летището във Валенсия. Полет на авиокомпания "Wizz Air" за София.

Дата Възрастен в двойна стая Възрастен на допълнително легло Дете (2-11.99) на допълнително легло Единична стая
19.05.2018 г. 919 лв. 889 лв. 759 лв. 1189 лв.
26.05.2018 г. 919 лв. 889 лв. 759 лв. 1189 лв.
02.06.2018 г. 939 лв. 909 лв. 779 лв. 1279 лв.
09.06.2018 г. 939 лв. 909 лв. 779 лв. 1279 лв.
15.09.2018 г. 1035 лв.1005 лв.875 лв. 1445 лв.
22.09.2018 г. 959 лв. 929 лв. 799 лв. 1369 лв.
29.09.2018 г. 939 лв. 909 лв. 779 лв. 1279 лв.
06.10.2018 г. 919 лв. 889 лв. 759 лв. 1189 лв.

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Гандия |  Почивки - Испания |  Почивки - Гандия |  Лято в чужбина - Испания |  Лято в чужбина - Гандия

Избрани оферти