Начало / Почивки / Почивки - Анталия

Почивка в Анталия с чартър от Варна на 23.10 - До 33% отстъпка!

Номер на оферта

/

44035

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет за ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ Варна - Анталия - Варна на Onur Air, с включени летищни такси 79 евро на възрастен/дете.
* Посрещане от представител на Вашия туроператор в Анталия.
* Групов трансфер: летище - хотел - летище.
* 7 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец.

Цената не включва

* Горивна такса.
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 8,20 евро за 8 дни.
* Застраховка "Отмяна на пътуване" при ЗАД Армеец.
* Допълнителни екскурзии.

Програма на пътуването

Супер оферти за почивка в Анталия с чартърен полет от Варна!

Дати на заминаване и връщане: 23.10 - 30.10

7 нощувки на база "всичко включено в цената" на промоционални цени от 355 евро на човек в стая с две легла (валидна за хотел Lonicera City, 4*).

ДО 33% ОТСТЪПКА!


Препоръчваме ви хотел IC Green Palace, 5*/ HEAI - High End All Inclusive
(на снимките)

IC Green Palace е разположен на 15 км от летището и на 25 км от град Анталия. Хотелът е част от веригата IC Hotels и се намира в най-реномирания туристически район Лара. Разпростира се на територия от 93 хил. кв. м., сред палмова градина и фонтани, на самия морски бряг. Обзавеждането в целия хотел, както и ресторантите, е в стил Индонезия и остров Бали. Хотелът е реновиран през 2015 г.
Хотелът разполага с 429 стаи с модерно обзавеждане и минимална площ 26 кв.м.
Истински мечтан екзотичен шик, хотелът ще ви плени със своето великолепие. IC Green Palace е отличен избор за вашата почивка!

Супер промоционална цена за хотел IC Green Palace, 5* - 632 евро на човек в стая с две легла.


Програма:

Първи ден
Програмата започва със среща на летище Варна и изпращане от представител на фирмата. След пристигане на летището в Анталия Ви очаква представител с български език за трансфер и настаняване в избрания от Вас хотелски комплекс. В удобно за Вас време нашият представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и да Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотелски комплекс и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините.

От втори ден до седми ден
Ще имате удоволствието да се насладите на високия комфорт, богатата гама услуги, отличното обслужване и невероятните кулинарни изкушения - емблематични за тази дестинация. Можете да посветите престоя си на пълен релакс и удоволствията, предлагани в хотелския комплекс, или на допълнителните екскурзии по избор, които са организирани за Вас.

* На любителите на културно-исторически екскурзии препоръчваме екскурзията Демре – Мира - Кекова. Незабравимо впечатление ще остави у Вас и целодневната екскурзия с посещение на природния феномен Памуккале, а за привържениците на изживявания с много адреналин са предлаганите джип сафари и рафтинг по бързеите на река Кьопрюлю.

В деня, преди отпътуване, след 18 часа, ще получите информация на рецепция на хотела, в колко часа ще бъде трансферът към летище Анталия.

Осми ден
Освобождаване на хотела и подготовка за трансфер до летище Анталия с представител за полет до Варна. Завръщане в България.

* Разпределението на екскурзиите по дни подлежи на препотвърждение.
* Допълнителните екскурзии се заявяват на място.

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Анталия |  Почивки - Турция |  Почивки - Анталия |  Лято в чужбина - Турция |  Лято в чужбина - Анталия

Избрани оферти