Начало / Почивки / Почивки - Палма де Майорка

Почивка в Палма де Майорка за 24-ти май! ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!

Номер на оферта

/

218380

Дати & цени

Цената включва

Условия за плащане: при резервация - 35% депозит; доплащане до 100% - до 30 дни преди датата на отпътуване.

Дата на заминаване - 22.05.2018:
--->1245 лв на човек в двойна стая
--->1225 лв на трети възрастен в двойна стая
--->1128 лв за дете до 12 г. на допълнително легло в двойна стая

Цената включва:
---Директен полет София - Палма - София на авиокомпания "Bulgaria Air"
---Летищни такси, чекиран багаж до 23 кг. и ръчен багаж до 10 кг.
---Трансфер летище - хотел - летище
---7 нощувки на база обогатен пълен пансион (закуска, обяд и вечеря с 1/4 вино и минерална вода за обяд и вечеря) в хотел "Fergus Tobago" 3*
---Полудневна екскурзия "Автентична Майорка" с водач на български език
---Асистанс на български език по време на целия престой
---Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"

Цената не включва

Цената не включва:

---Туристическа такса престой: от 0.50 EUR до 1 EUR на турист на ден. Такса се заплаща индивидуално от туристите на рецепцията на хотела
---Еко такса: от 0,50 EUR до 2 EUR на турист на ден. Таксата се заплаща индивидуално от туристите на рецепцията на хотела. Деца до 16 г. не заплащат еко такса.
---Разходи за градски транспорт и разходи от личен характер
---Бакшиши за екскурзовод / шофьор: 1-5 EUR на турист на ден - заплаща се на място

Допълнителни екскурзии, които се записват и заплащат на място:
---Полудневна екскурзия до Валдемоса - 34 евро
---Целодневна екскурзия до Алкудия, Поленса и Форментор - 40 евро
---Целодневна екскурзия до Сойер с трамвай - 68 евро
---Целодневна екскурзия пещерите на Драк и Хамс - 52 евро
---Вечерно шоу "Сон Амар" - 65 евро

Програма на пътуването

--------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА ИЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!
Ако искате да направите резервация, моля имайте предвид, че са необходими следните данни на всички туристи: три имена на латиница, ЕГН и номер на лична карта/ паспорт с посочена дата на валидност.

================================================================

Описание на хотела:
“FERGUS TOBAGO” ***, Палманова

Местоположение: Хотелът се намира на западния бряг на остров Палма де Майорка, на 20 км от столицата Палма, в курорта Палманова. Плажът е на 1 минута пеша. Хотелът е подходящ за настаняване както на семейства с деца, така и на млади двойки, пради отличното му местоположение.
В хотела: открит басейн, детски басейн, градина, ресторант, кафе-бар, бар при басейна, зала за игри, тенис на маса, билярд, миниклуб, безплатен wi-fi в лобито.
В стаите: Всички стаи са комфортно обзаведени и разполгат с климатик, телевизор със сателитни канали, баня с душ или вана, сешоар, сейф (срещу заплащане), балкон, подова настилка - теракот.

Плаж: Чадъри и шезлонги срещу заплащане (ориентировъчна цена: 5/7 евро на ден за шезлонг или чадър).

================================================================
Програма по дни
ДЕН 1

СофияПалма де Майорка

Oтпътуване от летище София в 15:00 ч. с директен полет до Палма де Майорка. Трансфер до хотела. Информационна среща. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 2

Палма де Майорка

Закуска. Свободно време. Обяд. Екскурзия "Автентична Майорка" (включена в цената): Преминаване през планината Ранда, която се намира между градовете Алгайда и Люкмайор. Най-високата ? точка е на 548 м надморска височина, откъдето при ясни дни се вижда почти целият остров, както и архипелаг Кабрера. Посещение на манастира „Дева Мария Изцерителка“. Там се намира пещерата, в която Рамон Люл прекарва последните месеци от живота си като отшелник през далечния 12 век. Манастирският комплекс включва църква от средата на 17 в., францискански манастир и аула, където се е преподавала граматика, както и жилищни помещения на монасите от 16 век. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 3

Палма де Майорка

Закуска. Свободно време. Обяд. По желание целодневна екскурзия пещерите на Драк и Хамс - отпътуване към Манакор, вторият по големина град на острова след Палма. Прекосяване на Prat de San Jordi - пресъхнало езеро, изпълнено с типичните за местния пейзаж вятърни мелници. Посещение на замъка "Алорда", където могат да се дегустират ликьори и типични за острова продукти. Кратка спирка в Манакор за обяд. Недалеч от пристанището и плажа са разположени пещерите Драк, известни с езерото Мартел - едно от най-големите подземни езера в света. В пещерата ще се насладите на концерт с музика на Шопен, Вагнер, Мартини, Кабайеро и Офенбах. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 4

Палма де Майорка

Закуска. Свободно време. Обяд. По желание целодневна екскурзия до Сойер с трамвай и автобус - една от най-привлекателните и всеобхватни екскурзии на острова за любителите на красиви пейзажи и природни контрасти. Свободно време за обяд. От сърцето на планинския масив се пътува около час с влак от Сойер до Палма. В екскурзията се включва и посещение на кожарска фабрика в Инка и посещение на манастира Lluc. Последователността в маршрута може да се променя в зависимост от атмосферните условия. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 5

Палма де Майорка

Закуска. Свободно време. Обяд. По желание целодневна екскурзия до Алкудия и Форментор - отпътуване за северната част на остров Майорка. Продължаване до залива Поленса. Разположен в северната част на острова, полуостров Форментор е едно от най-прекрасните места. От панорамната площадка Ес Коломер се открива красива гледка към малкото едноименно островче. Продължаване към средновековния град Алкудия. Пешеходна разходка: Енорийската църква, портата на града и Римския театър. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 6

Палма де Майорка

Закуска. Свободно време. По желание полудневна екскурзия до Валдемоса - намира се на 17 км. от Палма, в долината Сиера да Трамунтана. Разходка из тесните каменни улички и посещение на Кралския манастир. Посещение на Ла Картуха и манастира, в който през зимата на 1838-1839 година са живяли Фредерик Шопен и Жорж Санд. Обяд. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 7

Закуска. Свободно време. По желание полудневна екскурзия до Палма. Панорамна обиколка на града, която включва резиденцията Плау Марч, Парламента на Балеарските острови, Кметството с Плаза Майор, сградата Кан Корбея, която впечатлява със своята архитектурна монументалност, площад Св. Евлалия, йонийските колони Кан Олеза, имението Маркез и Бордилс, бароковия палат Омс от XVIII век, Катедралата, панорамен поглед към замъкът Белведер. Връщане в хотела. Обяд. Вечеря. По желание вечерно шоу "Сон Амар". Нощувка.
ДЕН 8

Палма де МайоркаСофия

Закуска. Освобождаване на стаите. Обяд. Трансфер до летището в Палма за полет до София в 17:50 ч.


Разписание на полета:
София - Палма де Майорка: 15:00 - 17:00
Палма де Майорка - София: 17:50 - 21:20

Линк към сайта: https://goo.gl/B5Y7nr

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Палма де Майорка |  Почивки - Испания |  Почивки - Палма де Майорка |  Майски празници - Испания |  Майски празници - Палма де Майорка

Избрани оферти