Начало / Почивки / Почивки - Рас ал Хайма

Почивка в Рас Ал Хайма - 7 нощувки, all inclusive

Номер на оферта

/

193203

Дати & цени

Цената включва

- самолетен билет София - Дубай - София с авиокомпания flydubai с включен 7 кг ръчен багаж, 20 кг чекиран багаж;
- трансфер летище - хотел - летище;
- 7 нощувки на база all inclusive;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Цената не включва

- допълнителни екскурзии;
- местна такса в размер на 15 дирхама /около 4,50 USD/ за стая на нощувка в 4* хотел, 20 дирхама /около 5,50 USD/ за стая на нощувка в 5* хотел.

Програма на пътуването

Почивка в Рас Ал Хайма (Обединени Арабски Емирства)
(26 юни - 31 август 2017)

Рас Ал Хайма е част от Обединените Арабски Емирства. Само на един час път с кола от Дубай, емирството ще ви предложи почивка в луксозна обстановка, съчетана с разнообразни и спиращи дъха пейзажи – редуващи се, горещи извори сред нажежената от слънцето пустиня, всички в подножието на скалисти планини.
Рас Ал Хайма се откроява като най-подходящото място за Вашата семейна ваканция, тъй като съчетава лукса на модерния град, пясъчни плажове, разположени на Персийския залив и история на повече от 7 хилядолетия. Разходката в Wadi Bih е подходяща за туристите, предпочитащи по-активна почивка, а построената през 16 - ти век крепост Dhaya ще отговори и най-взискателните вкусове.

Хотели:
BIN MAJID BEACH RESORT 4*
Разположен на собствен пясъчен плаж в Рас Ал Хайма, този 4-звезден хотел е заобиколен от буйна растителност. Хотелът разполага със 173 Над 170 стаи и суита, разположени в малки къщички, из голямата зелена територия, с която комплекса разполага. Всяка от тях е оборудвана с климатик, мини бар, баня с тоалетна, телевизор, телефон.
Ресторантите на курорта са идеални за интимна вечеря със семейството си или любим човек, докато шикозните барове са идеалното място да се отпуснете, докато се наслаждавате на любимите си напитки.
Гостите могат да играят волейбол на плажа или да посетят фитнес центъра. Персоналът на туристическото бюро може да съдейства за автомобил под наем и информация за местните атракции. Възможностите за активен отдих в околния район включват уиндсърфинг и гмуркане.

THE COVE ROTANA RESORT RAS AL KHAIMAH 5*
The Cove Rotana Resort се намира на брега на идилична лагуна в Рас ал Хайма. Предлага изглед към Арабския залив, съчетание между традиционен чар и уникалността на арабската култура и собствен 600 метра девствен плаж. Разпръснати из комплекса са многобройните едностайни, двустайни и тристайни вили, които са идеално предназначени за настаняване на семейства или група приятели. Обзаведени са луксозно и модерно, с вкус към естетиката, предлагайки комфорта, присъщ на един истински 5-звезден хотел. Всички стаи разполагат с телевизор с плосък екран със сателитни канали и кът за сядане. Някои се отварят към самостоятелен балкон или тераса. Луксозните вили за гости са с изглед към градината или лагуната, а някои включват собствен плувен басейн.
Ресторантите в Cove Rotana Resort - Ras Al Khaimah предоставят богат избор от шведска маса с интернационални ястия, ориенталски специалитети и средиземноморска кухня. В баровете на плажа и край басейна се сервират леки закуски и напитки.
Фитнес и уелнес клуб Bodylines е оборудван с най-съвременните фитнес уреди и организира групови занимания. Комплексът предлага голямо разнообразие от водни спортове и ексурзии за риболов и игра на голф, а детският клуб Flippers се грижи за най-малките.

RIXOS BAB AL BAHR 5*
Разположен на девствените бели пясъци на спокоен остров Марджан в Рас Ал Хайма, Rixos Bab Al Bahr се радва на красив плаж, стилно обзаведени стаи, луксозни ресторанти, прекрасната панорамна гледка, както и пълен набор от удобства, които може да се очакват от един петзвезден морски курорт в Близкия изток.
Благодарение на уникалния пирамидален дизайн на комплекса почти всички 650 стаи и апартаменти в курорта се радват на гледка към кристално сините води в Арабския залив. Декорирани в хладни нюанси на синьото и бронза, стаите разполагат с изобилие от комфорт и удобства. Всички стаи и суити включват телевизор с плосък екран, минибар и електрическа кана. Някои от суитите имат и балкон с панорамна гледка към морето.
Rixos Bab Al Bahr предлага 1 ресторант с интернационална кухня на шведска маса - Seven Heights, 6 а ла карт ресторанта, 6 бара и салона и 1 нощен клуб. Може да се поръча и рум-сървиз.
Гостите могат да се потопят в открития басейн и да се отпуснат под слънцето на плажа на комплекса. За тонизиращи тренировки е осигурен напълно оборудван фитнес център. Комплексът може да се похвали със СПА център, детски клуб и младежки клуб.

Програма
Ден 1:
Излитане от летище София с директен полет на flydubai в 15.50 часа. Кацане на летище Дубай в 21.35 часа и трансфер до избрания хотел (около 1 час). Настаняване. Нощувка.
Ден 2:
Закуска. Свободно време - възможност за плаж, допълнителни екскурзии. Нощувка.
Ден 3:
Закуска. Свободно време - възможност за плаж, допълнителни екскурзии. Нощувка.
Ден 4:
Закуска. Свободно време - възможност за плаж, допълнителни екскурзии. Нощувка.
Ден 5:
Закуска. Свободно време - възможност за плаж, допълнителни екскурзии. Нощувка.
Ден 6:
Закуска. Свободно време - възможност за плаж, допълнителни екскурзии. Нощувка.
Ден 7:
Закуска. Свободно време - възможност за плаж, допълнителни екскурзии. Нощувка.
Ден 8:
Закуска. Трансфер до летище Dubai International за полет до София с авиокомпания flydubai в 10.50 часа.

Цени:
Хотел Bin Majid Beach Resort 4* - 727 евро на човек настанен в двойна стая
Хотел The Cove Rotana Resort Ras Al Khaimah 5* - 933 евро на човек настанен в двойна стая
Хотел RIXOS BAB AL BAHR 5* - 1160 евро на човек настанен в двойна стая

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Рас ал Хайма |  Почивки - Дубай (ОАЕ) |  Почивки - Рас ал Хайма |  Лято в чужбина - Дубай (ОАЕ) |  Лято в чужбина - Рас ал Хайма

Избрани оферти