Начало / Почивки / Почивки - Хамамет

Майски празници в Тунис – супер ниски цени!

Номер на оферта

/

83351

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет за полет София – Енфида – София.
* Летищни такси - 90 евро на възрастен/дете.
* Посрещане от представител на фирмата-парньор в Тунис.
* Трансфер: летище – хотел – летище.
* Настаняване за 5 нощувки в избрания от Вас хотел на съответната база.
* Представител на фирмата по време на целия престой.
* Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек по време на цялото пътуване.

Цената не включва

* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.


Изисквания за влизане в страната:

- Валиден международен паспорт, мин. 6 месеца от датата на завръщане.
- Безвизов режим за български граждани.
- Няма специални здравни изисквания.

*Всички резервации, направени с отстъпка за ранно записване, не подлежат на промяна на периода и имената на пътниците! В противен случай ще се прилагат стандартните цени.

Програма на пътуването

Ако търсите екзотична и слънчева почивка през май, то Тунис е Вашата дестинация!
Специално за майските празници АСТРАЛ Холидейз Ви предлага супер оферти за почивка в Тунис на промоционални цени за ранни записвания!

Директен чартърен полет от София на 01.05 и връщане на 06.05.2017 г.

5 нощувки на супер промоционални цени от 299 евро на човек в стая с две легла (за хотел L"Atrium, 4*).

ДО 30% ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ!

Препоръчваме ви хотел Sentido Phenicia, 4*/ All Inclusive – всичко включено в цената
(на снимките)

Хотел Sentido Phenicia е разположен на собствен пясъчен плаж, сред голяма градина, на 5 км от центъра на курорта Хамамет и на около 40 км от летище Енфида. Предлага на своите гости приятна почивка в съчетание с много допълнителни услуги. В близост до хотела ще намерите местни ресторанти и барове.
Хотелът предлага на своите гости 391 комфортни стаи, всяка оборудвана с климатик, телевизор, телефон, хладилник, сейф, сешоар и балкон.

Пакетна промоционална цена за хотел Sentido Phenicia, 4* - 468 евро на човек в стая с две легла.

*Цената е с включена отстъпка от 30%!


Програма:

Ден първи
Програмата започва със среща на летище София с представителя на фирмата, който ще изпрати групата за полет до Тунис. След кацане на летище Енфида Ви очаква представителят с руски език на фирмата-партньор в Тунис за организиран трансфер до избрания от Вас хотел. В удобно за Вас време нашият представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и да Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотел и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините.

Ден втори до ден трети
Ще имате възможност да се насладите на престоя си в най-бързо развиващата се африканска страна, в която се съчетават по уникален начин арабския дух и самобитна култура с белезите на френското колониално влияние, което самите тунизийци определят като благотворно; да се отдадете на почивка във Вашия хотелски комплекс или на самостоятелни разходки в курортните зони и околните градове.

Ако сте приключенски настроени може да направите вълнуващата двудневна обиколка из пустинята с огранизираната от нас екскурзия "Сахара - двудневно Сафари в пустинята".
За да усетите автентичната атмосфера на Тунис, Ви препоръчваме да се включите в това незабравимо пътуване, свързано с опознаване на пустинята и културата и бита на местните хора.

Ден четвърти
Закуска. Свободно време.
Ако се интересувате от животинското разнообразие в Африка или просто искате да се запознаете с танците на Зулу, то на Вас би ви харесала следваща допълнителна екскурзия – Зоопарк Friguia и Фолклорна вечер.
Следобед, ще имате достатъчно време, за да обиколите зоопарка и да снимате неговите обитатели, а вечерта ще бъдете настанени в шатра и ще можете да се насладите на фолклорната програма на пъстроцветния южноафрикански народ.

Ден пети
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии.
По желание можете да се включите в целодневна екскурзия до Картаген, люлка на една от най-древните цивилизации.
Останките от античния град се намират на 16 км от столицата Тунис.
Картаген е един от осемте обекта на африканската република, които са вписани в Списъка на ЮНЕСКО за световните паметници на културното и природно наследство.

Ден шести
Закуска. Свободно време до организирания трансфер до летище за полет от Енфида до София. Завръщане в България.

* Забележка:
- Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България до 11.04.2017 г.

Тагове

Оферти - Тунис |  Оферти - Хамамет |  Почивки - Тунис |  Почивки - Хамамет |  Майски празници - Тунис |  Майски празници - Хамамет

Избрани оферти