Начало / Почивки / Почивки - Елена

Почивка в къща за гости Герана

Номер на оферта

/

205632

Дати & цени

Програма на пътуването

Къща за гости „Герана” се намира в с. Блъсковци, където са запазени характерната възрожденска атмосфера и богатото културно и историческо наследство на България, превръщайки го в често посещавана туристическа атракция. Заради близостта си до град Елена (5 км.) и яз. Йовковци (3 км.), с. Блъсковци става все по-популярно място за почивка в Еленския балкан. Възрожденския град привлича почитателите на старинната българска архитектура, култура и история, а красотата на Балкана не оставя никой безразличен. Близкият язовир Йовкоци предлага чудесни условия за риболов, излети и пикници покрай бреговете си. Самото село е и удобен изходен пункт за пешеходни и вело турове, а защо не и за по-сериозни походи като този до вр. Чумерна - най-високата точка в община Елена.

Къща за гости ”Герана” е уютна фамилна къща, предлагаща отлични възможности за почивка през всеки сезон на годината. Изпълнена в традиционен стил, къщата е построена в характерната еленска архитектура.

Къщата за гости е с капацитет до 18 човека, с общо 9 на брой двойни и тройни стаи. Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия и интернет връзка. Модерно оборудваната кухня разполага с всички необходими уреди и посуда за приготвяне на храна, а също и с други удобства за домакинството. Детската площадка и озелененият просторен двор са идеално място, където Вашите деца могат свободно и безопасно да играят на воля. На Ваше разположение е и летен навес с барбекю и пещ, който създава приятна атмосфера за почивка и е отлично място за провеждане на мероприятия.

Къща за гости “Герана” разполага и с деветместен закрит гараж, механа, локално парно, веранда и приятна атмосфера за почивка. В трапезарията е разположена и камина, свързана с централно отопление. За следобеден отдих са подходящи фитнесът, тенисът на маса, басейнът, покритата тераса с красива гледка, които са приятни условия за отдих сред природата.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Елена |  Почивки - България |  Почивки - Елена |  Оферти от Варна - България |  Оферти от Варна - Елена

Избрани оферти