Начало / Почивки / Почивки - Фетие

Почивка в Турция- Фетие от Варна и Бургас без нощни преходи

Номер на оферта

/

192437

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с комфортен автобус 3/4*;
9 нощувки - 1 нощувка в Чанакале, хотел 3* на закуска и вечеря; 7 нощувки в хотел CLUB & HOTEL LETOONIA 5* на база UALL; 1нощувка в Айвалък, хотел 3* на закуска и вечеря;
Медицинска застраховка на стойност 5000 евро;
Водач по време на пътуването и престоя;
Представител на място от фирмата партньор.

Цената не включва

Допълнителните екскурзии;
Застраховка за лица над 65 г. - 10 лева доплащане;
Лични разходи.

Програма на пътуването

Почивка в Турция от Варна и Бургас! Без нощни преходи!!!
Почивка във Фетие от Варна и Бургас без нощни преходи

1 ДЕН 29.09.17 (петък) Варна - Бургас - Чанакале
Тръгване в 07.00 ч. от Варна, 09.00 ч. от Бургас. Преминаване през ГКПП М. Търново. Преминаване с ферибот през Дарданелите. Пристигане в Чанакале около 17:00 ч и настаняване в хотел 3*. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН 30.09.17 (събота) Чанакале - ФЕТИЕ
Сутринта закуска и освобождаване на хотела. Отпътуване за ФЕТИЕ. Следобяд пристигане и настаняване в хотел CLUB & HOTEL LETOONIA 5* UALL. Нощувка.

3 – 7 ДЕН 01.10.17-06.10.17 (неделя-събота)
Свободно време. Нощувка.

9 ДЕН 07.10.17 (събота)
Закуска. Освобождаване на стаите в 10 ч. и отпътуване за Айвалък. По пътя БОНУС - посещение на NOVADA OUTLET в Соке. Свободно време за Шопинг (3 ч.) в един от най-големите Аутлети в Турция. Пристигане в Айвалък надвечер. Настаняване в хотел 3*. Вечеря. Нощувка.

10 ДЕН 08.10.17 (неделя)
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за България. Пристигане в Бургас и Варна следобяд.

Условия за ранно записване:
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.

Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.

В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Фетие |  Почивки - Турция |  Почивки - Фетие |  Оферти от Варна - Турция |  Оферти от Варна - Фетие

Избрани оферти