Начало / Почивки / Почивки - Маями

Под слънцето на Маями, сезон 2018 - 7 нощувки

Номер на оферта

/

207055

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София -Маями –София с Турски Авиолинии
Летищни такси
Багаж 2 куфара по 23 кг. чекиран и 7-8 кг. ръчен
Трансфер от/до летище
Кетъринг по време на полета
7 нощувки в хотел 4*
Панорамна обиколка на Маями
Медицинска застраховка Асистанс с лимит 10 000 евро
Безплатен WiFi интернет на територията на комплекса

Цената не включва

Виза за САЩ -135 USD
Eкскурзиите по желание
Таксите на посещаваните забележителности
Лични разходи
Туристическа такса - заплаща се в местна валута от клиентите на място директно в хотела
Застраховка отмяна на пътуване, по желание - около 3% от стойността. При желание се подписва при сключване на договора.

Програма на пътуването

1 ДЕН: Явяване на летище София 2 часа преди отпътуване. Регистрация на полета и излитане от София в 09:45 ч. с полет на Турски авиолинии. Кацане в Истанбул в 12:15 ч. Излитане за Маями в 10.20. Кацане на летището в Маями в 12.00 ч. Отпътуване за Маями в 15:10 ч. Пристигане в Маями в 21:10 ч. Трансфер до хотела в Маями Бийч. Настаняване. Нощувка
2 ДЕН: Сутринта - Панорамна обиколка за разглеждане на забележителностите на Маями. Следобед – свободно време. Нощувка.
3 - 7 ДЕН: Свободен ден за посещение на Маями бийч или екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувка.
8 ДЕН: Свободен полуден. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището. Излитане от Маями в 22:15 ч.
9 ДЕН: Кацане в Истанбул в 17:30 ч. Кратък престой на летището. Отпътуване от Истанбул за София в 20:00 ч. Пристигане на летище София в 20:20 ч.
Край на програмата!

Цена на човек в Студио: 2750 лв.
Трети възрастен: 1924 лв.
Дете 0-11.99 години: 1774 лв.
Депозит 50 % при резервация. Доплащането е 40 дни преди датата на заминаване.

Полетно разписание:
TK1028 София 0945 - Истанбул 1215
TK 077 Истанбул 1510 - Маями 2010

TK 078 Маями 2315 - Истанбил 1730+1
TK1029 Истанбул 2000 - София 2020

Допълнителни екскурзии:
Miami Seaquarium - 75 евро с включен транспорт
Ще видите косатката Лолита, морския лъв Salty и делфина Флипър, като акули, крокодили и най-различни риби. 5 часовата ви екскурзия започва сутринта от хотела с кратък трансфер до Biscayne Bay - локацията на Miami Seaquarium. С пристигането си разполгата с половин ден за самостоятелно разглеждане на експонатите. Можете да започнете от морките лъвове и басейна за хранене на тюлените. Там деца и възрастни се забавляват хранейки игривите животни. След това можете да гледате едно от осем възможни представления включително и на косатката Лолита и делфина Флипър.


Посещение на Key West - най-южната точка на САЩ - 40 евро
След като ви вземат от хотела се отправяте към най-южната точка на Флорида по HIGHWAY 1 – една от най – впечатляващите магистрали на САЩ над океана .Пътя минава по множество мостове, вкл. мост 7 мили.
Пристигане в Key West ( на 145 км. От Кужа) около 11:30. Имате 5 часа на разположение за да обиколите спокойното карибско градче, където Ърнест Хемингуей е пребивавал. Може да посетите и любимия му бар “Sloppy Joes”, както и неговата викторианска къща.
Свободно време за шнорхелинг на кораловия риф.
Срещу допълнително заплащане може да се насладите и на корабче с стъклено дъно ( 2 часа) или тур за набл’дение на китове (2.5 часа).
17:30 – отпътуване за Маями. Пристигането е около 21:00- 21:30

Посещение на Hard Rock CAFE ( с вечеря) - 35 еврo
Пакет ACOUSTIC включва:
Салата от менюто по избор
Основно: Hard Rock бургер или сандвич по избор от менюто.
Безалкохолна напитка или кафе
Десерта на Chef-а
Пакет ELECTRIC включва:
Избор на основно, напитка и десерт.
Основно: Палачинка със морски дарове, пиле или печено телешко или сьомга на грил или Hard Rock бургер или сандвич или ребра - порция за двама или макарони с пиле и сос от сирене.
Водно сафари в резервата Everglades с посещение на фермата за крокодили
Everglades е най-големия субтропичен парк на територията на САЩ. Турът започва в 10:00 и продължава 5 часа. Пътя до парка е около 25 км. По време на сафарито ще видите алигатори, костенурки, змии, различни видове екзотични риби и птици. Ще се возите на забавния AIRBOAT.
Екскурзия до Jungle Island - 50 евро
Някога парка се е наричал Parrot Jungle, Бил е отворен от 1936г. Оттогава милиони са го посетили, сред които Steven Spielberg, Jimmy Carter and Sir Winston Churchill. Днес парка е с нова локация и предлага доста по-широк спектър от атракции, извън папагалите.
В парка се презентират 3 животински шоу – програми : Шоу с птици, Шоу с представители на сем. Котки и Шоу с редки видове. Може да се снимате с животни, да нахраните птиците, да поговорите с дресьорите, да разгледате изложенията на костенурки или пингвини или да се полюбувате на единствения частен плаж в района. Срещу допълнително заплащане - вход за водния парк Rainforest Riptide.

Посещение на Дисниленд с входен билет - 310 евро
Посещение на Kennedy Space Center - 150 евро

Ще посетите едно от най-интересните в света места. Космическия център "Кенеди" е дом на НАСА и площадка за изстрелване на ракети по различни програми от 60-те. Множеството експонати не са за изпускане и най-вече ракетите Сатурн 5, тези от програмата Аполо и по-модерната Космическа Совалка. Ще видите и самите установки за изстрелване на ракети. От там е истреляна и Аполо 8 през декември 1968. Това е първата космическа мисия напуснала земна орбита и достигнала Лунна орбита. Успеха на тази мисия е от осбено значение за Аполо 11 няколко години по-късно, когато е осъществено успешно кацане на Луната. След обяд (не е включен) заминаване обратно за Маями със спиране в мол Palm Beach Outlets или подобенс време за пазаруване.

Целодневен круиз до Бахамите - 180 евро
Гранд Бахама е перфектната еднодневна дестинация. Турът започва с кратък трансфер до пристанището Port Everglades във Fort Lauderdale. От там с бърз ферибот за 3 часа достигате Freeport. Следва свободно време. В късния следобед отпътуване с ферибот и автобусен трансфер обратно до хотела ви.

Информация за хотела:
Beachwalk Resort 4*
Hallandale Beach, Hollywood, САЩ
Местоположение: Хотелът е разположен на 30 етажа над морето по протежението на канала Intercoastal Waterway с невероятен панорамен изглед към града. Удобната локация на хотела осигурява лесен достъп до най-добрите развлекателни дейности в околността, страхотна отправка точка за пазаруване, хранене и развлечения. Намира се само на 5 минути пеша от входа на плаж Hallandale. Търговския център Diplomat Mall е само на 8 минути пеша от хотела. Международното летище Форт Лодърдейл-Холивуд е на 14 километра. Непосредствено пред хотела има автобусна спирка, а на 5 км и голф игрище.
Стаите са просторни с модерни италиански мебели, френски прозорци, самостоятена баня с вана и душ, и с балкони. Оборудването включва кафемашина и плоскоекранен телевизор.
Хотелът предлага открит басейн и безплатен достъп до Wi-Fi интернет. На разположение на гостите са фитнес център, паркинг, сауна, бар край басейна, бистро, ресторант на терасата и още един модерен ресторант на плажната ивица.

Допълнителна информация

Цените са промоционални за Ранни резервации до 15.11!

Тагове

Оферти - САЩ |  Оферти - Маями |  Почивки - САЩ |  Почивки - Маями |  Екзотична почивка 2024 - САЩ |  Екзотична почивка 2024 - Маями

Избрани оферти