Начало / Почивки / Почивки - Хургада

Пролетна ПОЧИВКА В ЕГИПЕТ - хотел Desert Rose 5*

Номер на оферта

/

218032

Дати & цени

Цената включва

ПОЧИВКА В ЕГИПЕТ - Desert Rose 5*
Чартърни полети от София в ден СРЯДА

Настаняване в хотел Desert Rose Resort 5*

Местоположение: на брега на Червено море, само на 15 минути път с кола от летището в Хургада. "Desert Rose Resort" е 5-звезден хотел с площ от 300 000 квадратни метра, предлагащ настаняване в 872 просторни стаи и 40 апартамента с изглед към градината, аква парка или морето. В хотела: конферентен център, градина, барове, различни видове ресторанти, както и 4 плувни басейна, Аква парк и различни съоръжения за спорт и развлечения, включващи тенис корт, тенис на маса, фитнес и СПА център. За най – малките посетители на хотела е на разположение детски басейн и анимация. В стаите: собствен санитарен възел, сешоар, климатик, минибар, сейф, телевизор и балкон. Плаж: Хотел "Desert Rose Resort" 5* предлага на своите гости 1 км. девствен плаж и 40 000 кв. м. естествена лагуна със златисти пясъци. Ползването на чадъри и шезлонги на плажа и около басейна е безплатно.

Цените са на база All Inclusive с включени летищни такси, за резервации до 28.02.2018г.

28.03.2018: 514 € за пакет на човек в двойна стая
11.04.2018: 488 € за пакет на човек в двойна стая
18.04.2018: 488 € за пакет на човек в двойна стая
25.04.2018: няма места
02.05.2018: 488 € за пакет на човек в двойна стая

Цената е на човек и включва:

Самолетен билет София - Хургада - София за директен чартърен полет на авиокомпания "BH Air" с включени летищни такси
Ръчен багаж до 7 кг и чекиран багаж до 20 кг
7 нощувки на All Inclusive в стандартни стаи в избрания от Вас хотел
Трансфер летище - хотел - летище
Екскурзия в Хургада
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Асистанс на български език

Цената не включва

Цената не включва:
---Входна виза за Египет - 25 USD на турист за целия престой, заплаща се задължително на летището в Хургада. При смяна на цената, туристите ще бъдат уведомени своевременно.
---Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава)
---Бакшиши - 25 USD на турист за целия престой, заплащат се задължително
---Допълнителните екскурзии и услуги по програмата
1. Екскурзия до Луксор (с включен обяд в местен ресторант, без включени напитки) - 90 EUR за възрастен/ 63 EUR за деца до 11.99 год. (заявява се и се заплаща на място);
2. EUR за възрастен/ 35 EUR за деца до 11.99 г. (заявява се и се заплаща на място);
3. Екскурзия до Кайро (с включен обяд без напитки) - 90 EUR за възрастен/ 63 EUR за дете до 11.99 г. (заявява се и се заплаща на място);
4. Приказки от 1001 нощ - 35 EUR за възрастен/ 25 EUR за дете до 11.99 г. (заявява се и се заплаща на място)
5. Дайвинг в Червено море (с включена застраховка за гмуркане, обяд и напитки) - 50 EUR за възрастен/ 35 EUR за дете до 11.99 г. (заявява се и се заплаща на място);
6. О-в Гифтън и шнорхелинг (с включен обяд, безалкохолни напитки и екипировка за шнорхелинг) - 30 EUR на възрастен/ 21 EUR за дете до 11.99 г. (заявява се и се заплаща на място)

По желание: Застраховка Отмяна на пътуване

Програма на пътуването

Описание на програмата по дни:

ДЕН 1

СофияХургада

Среща на Летище София Терминал 1 за директен чартърен полет до Хургада изпълняван от BH Air с номер на полета BGH 2009 в 15:00 ч. Кацане на летището в Хургада в 16:50 ч. и посрещане от фирмата партньор на място. Трансфер от летището до хотела. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 2

Хургада

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Информационна среща с представителя на туроператора. Панорамна екскурзия в Хургада. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 3

Хургада

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. По желание и предварителна заявка (заявява се и се заплаща на място) - О-в Гифтън и шнорхелинг: екскурзията започва около 8 ч. и включва морска разходка с лодка с възможност да се насладите на красотата на един от прекрасните острови и съкровища на кораловия риф. Връщане в хотела около 16 ч.; Приказки от 1001 нощ: екскурзията започва около 19 ч. и се провежда в приказен замък, напомнящ описания в приказките на Шехерезада замък, който ще Ви пренесе във времената на фараоните и Ориента. Ще имате възможност да се насладите на оцветените в различни цветове струи на фонтаните под съпровода на класическа музика. Ще видите умели арабски скачачи и акробати, ще се насладите на фолклорно шоу с ориенталски танци. Връщане в хотела около 23 ч. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 4

Хургада

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии, предлагани на място от фирмата партньор (заявява се и се заплаща на място): целодневна екскурзия до Луксор с местен екскурзовод и включен обяд в местен ресторант (без включени напитки): отпътуване от хотела в 5 ч. за Луксор – древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнакския храм – най-големият храмов комплекс в Египет (840 дка.), известен сред древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място), обособен в 3 зони, посветени на върховния бог Амон, бог Монту и богиня Мут. Най-значителното здание в комплекса е храмът на Амон Ра – истински архитектурен шедьовър, включващ огромна колонна зала, различни храмови помещения и 10 пилона, най-големият от които е 113 м. Разглеждане на Алеята на сфинксовете, която свързва Луксорския и Карнакския храм, с общата дължина около 5 км. Отпътуване към Долината на царете – пустинна равнина, заобиколена от стръмни хълмове, разположена е на западния бряг на Нил, близо до град Тива. Тук се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон – една от 62-те открити гробници досега). Разглеждане на Колосите на Мемнон – две масивни каменни статуи-близнаци, които представят фараон Аменхотеп III в седнало положение, с ръце на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце. Посещение на местна фабрика за алабастър и Музея на папируса. Връщане в хотела около 23 ч. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 5

Хургада

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии, предлагани на място от фирмата партньор (заявява се и се заплаща на място) - Дайвинг в Червено море (включва задължителната застраховка за дайвинг, обяд и напитки): отпътуване в 8 ч. Подводният свят е очарователен, пълен с живот и цветове, непроучен и загадъчен, и затова още по-привлекателен. Гмуркането е начин да се опознае този свят, удивително съчетаващ в себе си нови впечатления, естетическа наслада, романтика от пътешествията, себеопознаване и, разбира се, безкрайно удоволствие. Връщане в хотела около 16 ч. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 6

Хургада

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии, предлагани на място от фирмата партньор (заявява се и се заплаща на място) - Сафари в пустинята (с включена вечеря): отпътуване от хотела в 12 ч. Запознанството Ви с Египет ще е непълно, ако пропуснете пътуване в пустинята на сафари. Ще имате възможност да се сдобиете с неповторими впечатления от препускането с джипове по дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Ще яздите камила и ще се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята, ще посетите малък зоопарк и терариум, ще се насладите на фолклорно шоу (йога, дервиши, ориенталски танци), ще наблюдавате звездите с телескоп. Връщане в хотел около 21 ч. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 7

Хургада

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии, предлагани на място от фирмата партньор (заявява се и се заплаща на място) - Екскурзия до Кайро (с включен обяд без напитки): отпътуване от хотела около 02:30 ч. Екскурзията включва посещение на едно от чудесата на света – Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. От площадката в Гиза ще се насладите на гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса, а по-късно ще посетите и Исторически музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от епохата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони. Връщане в хотела около 23 ч. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 8

ХургадаСофия

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Трансфер до летището в Хургада за директен чартърен полет за София, изпълняван от авиокомпания BH Air с номер на полета BGH 2010 в 17:50 ч. Кацане на летището в София в 21:50

Линк към сайта: https://goo.gl/ZfgA92

Тагове

Оферти - Египет |  Оферти - Хургада |  Почивки - Египет |  Почивки - Хургада |  Ранни записвания 2024 - Египет |  Ранни записвания 2024 - Хургада

Избрани оферти