Начало / Почивки / Почивки - Арахова

Почивка на о. Амулиани в хотел Agionissi Resort 4* !Топ Оферта през Септември!

Номер на оферта

/

200986

Дати & цени

Цената включва

4 нощувки

закуска + вечеря

Програма на пътуването

16.09 - 20.09.2017г. - 250лв

- полупансион (закуска + вечеря)

(на човек в двойна стая)

ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА!!!

Еко хотел Agionissi Resort е разположен край плажа на остров Амулиани. Предлага слънчеви и климатизирани стаи, футболно игрище 5 на 5 метра, тенис корт и СПА център.

Стаите в хотел Agionissi са традиционно обзаведени и имат балкон. Удобствата включват сателитна телевизия, минибар и сейф в стаята. Някои от стаите разполагат и с кухненски бокс.

Гостите могат да релаксират в СПА център Beauty Haven на място, който предлага турска баня, закрит басейн и хидромасажна вана.

Плажът, покрит с пясък и чакъл, е само на няколко метра от хотела. Хотелът притежава и плувен басейн с отделна детска секция.

Ресторантът сервира домашно приготвени с местни продукти ястия, както и специалитети с прясна риба. За вечеря се предлага 5-степенно меню. Освежаващи напитки се сервират ежедневно в бара на басейна, докато на гръцка закуска можете да се насладите всеки ден.

Комплексът се намира на 1,5 километра от центъра на село Амуляни?. Възможно е ползването на безплатен паркинг на място, а безплатен Wi-Fi интернет достъп е осигурен в общите части на хотела.

Двойките харесват местоположението - те му дават оценка от 8 за пътуване за двама.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Арахова |  Почивки - Гърция |  Почивки - Арахова |  22 септември - 2023 - Гърция |  22 септември - 2023 - Арахова

Избрани оферти