Начало / Почивки / Почивки - Закинтос

Промоция - Майски празници на остров Закинтос

Номер на оферта

/

222594

Дати & цени

Програма на пътуването

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ

ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ:

03.05.2018 г. - 375 лв. ПРОМОЦИЯ

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

Тръгване от София, Студена, Дупница, Благоевград и Сандански

ДЕН

1 София – о-в Закинтос ~850 km

Отпътуване от София в 6.00 ч. от ул. "Оборище" (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“), в 6.30 ч. от автогара „Сердика”, в 7.00 ч. от Студена - бензиностанция "Shell/Mc Donald"s", в 7.30 ч. от Дупница, в 8.00 ч. от Благоевград, в 9.00 ч. от Сандански по маршрут Кулата - Килини - остров Закинтос. Пристигане вечерта. Настаняване. Нощувка.

2 о-в Закинтос

Закуска. Пешеходна разходка в столицата Закинтос (около 1 час): площад „Св. Марк” с католическата църква и Музея на Соломос и Калвос – най-известните поети на Закинтос; площад „Соломос” с прекрасни сгради, отразяващи типичната атмосфера на Закинтос; Византийският музей и Градската библиотека; Храмът на Дионисий. Следобед свободно време или по желание екскурзия до залива Лагана – с един от най-големите плажове на Гърция и естествено местообитание на средиземноморските костенурки карета, за разходка с корабче до остров Маратониси и наблюдение на костенурките. Нощувка.

3 о-в Закинтос ~50 km

Закуска. Свободно време или по желание панорамна обиколка на о-в Закинтос: Волимес – традиционно селище, чиито жители преживяват от собствено произведени суровини, и известно с ръчно изработените килими, покривки и пердета; фотопауза на панорамната площадка над Залива на котрабандистите със спираща дъха гледка; посещение на фабрика за зехтин за кратка беседа и възможност за закупуване на зехтин. Нощувка.

4 о-в Закинтос

Закуска. Свободно време или по желание целодневна екскурзия с кораб до Сините пещери и Залива на контрабандистите – най-екзотичното място на острова със спиращи дъха гледки: свободно време за плаж и разглеждане на кораба, претърпял крушение в залива; Сините пещери, разположени в най-северния край на острова, наречени така заради ярко синия цвят на морската вода, която се отразява в тях. Нощувка.

5 о-в ЗакинтосСофия ~850 km

Ранна закуска или сух пакет. Отпътуване за България. Пристигане в София на бензиностанция „Lukoil" (бул. „Сливница", след кръстовище Орион), автогара „Сердика", ул. "Оборище" (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“) около полунощ.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар)
4 нощувки със закуски в хотел "Varres" 3* (или подобен) на о-в Закинтос
Пешеходна разходка в столицата Закинтос
Фериботни такси и билети
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Водач от България.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Панорамна обиколка на о-в Закинтос
Екскурзия до залива Лагана за разходка с корабче
Целодневна екскурзия с кораб до Сините пещери и Залива на контрабандистите с кораба претърпял крушение
Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание
Градски транспорт
Разходи от личен характер
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!).

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Закинтос |  Почивки - Гърция |  Почивки - Закинтос |  Майски празници - Гърция |  Майски празници - Закинтос

Избрани оферти