Начало / Почивки / Почивки - Кипър

Промоция за х-л Four Seasons Hotel 5* - о-в Кипър,Лимасол

Номер на оферта

/

221478

Дати & цени

Програма на пътуването

Промоция за х-л Four Seasons Hotel 5* - о-в Кипър,Лимасол

Това място за настаняване е на 1 минута пеша от плажа. Частният 5-звезден хотел Four Seasons е разположен сред тропически градини в частна зона на пясъчната крайбрежна ивица в Лимасол. Предлага 2 безплатни басейна със свободна форма и 2 осветени тенис корта. Комплексът включва също 3 ресторанта, отличени с награди, и ексклузивния спа център Shiseido.
Стаите, студиата и суитите във Four Seasons са елегантно обзаведени и разполагат с LCD телевизор със сателитни канали, сейф за лаптоп и кафемашина. Мраморните бани са снабдени с тоалетни принадлежности Molton Brown. Повечето помещения имат собствен балкон.
Гостите могат да избират измежду средиземноморски и ориенталски варианти за вечеря, поднесени в стилна обстановка. Могат да си доставят удоволствие с екзотичен коктейл, сладолед или лека закуска на някой от четирите бара, край басейна, в градините или на плажа. Vista Terrace предлага прясно приготвено суши, стриди и наргилета.
Единственият в Кипър спа център от веригата Shiseido предлага няколко стаи за луксозни процедури, както и зона за релакс. Другите съоръжения включват вътрешен отопляем басейн, сауна, 2 парни стаи и ледена стая. Гостите могат да посетят напълно оборудвания фитнес център или да се включат в курсовете по гмуркане, водени от опитния персонал.
Центърът на Лимасол се намира на 11 км, а яхтеното пристанище е на 9,5 км. Пристанището на Лимасол е на 18 км, а летищата на Пафос и Ларнака са на около 60 км. Кипърският технологичен университет е на 8,5 км. Денонощната рецепция може да организира коли под наем, екскурзии, резервации за ресторанти и други услуги.


Superior Double Room with Courtyard View
Пакетна цена на човек /на закуска / : 750 евро

Обявените цени са по промоция до изчерпване на наличността !!!

Цената включва:

самолетен билет - кабинен багаж до 10 кг
3 нощ + 3 закуски

Цената не включва:

трансфер с шатъл бус / летище-хотел-летище / - 50 евро на човек
или
частен трансфер / летище-хотел-летище / - 65 евро на човек
медицинска застраховка
разходи от личен характер

Фирмата е администратор на лични данни с удостоверение № 365755.

* Цените са базирани на най-ниска тарифа за самолетен билет към момента на офертата и подлежат на препотвърждение в зависимост от наличността на свободни места в полетите.

София Луксъри Травел ООД не носи отговорност при промяна на цени и полети от авиокомпанията.

Забележка!!!:
Всички туристически програми и цени , публикувани от фирмата в интернетното пространство са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 1 от ЗТ достоверна и окончателна цена се счита тази цена , която е предоставена в офиса на София Луксъри Травел ООД,в деня на сключване на потребителски договор за конкретна резервация или организирано пътуване !

Туроператор София Луксъри Травел , удостоверение за регистрация РКК-01-05865 (издаден на 09.05.2007 г.)

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Кипър |  Почивки - Гърция |  Почивки - Кипър |  Last minute оферти - Гърция |  Last minute оферти - Кипър

Избрани оферти